עמלות

gokerxxx

New member
עמלות

אהלן אנשים התקשרו אלי שלשום מאיזה חברה הציעו לי מבצע שעם אני מפקיד 100 דולר בחשבון פורקס אני מקבל עוד 50 ו3 שיעורים על מסחר מתנה, רציתי לשאול אותכם מה העמלות המקובלות? להפקדה של כסף משיכה של כסף ולביצוע עסקאות

אני מאחל לך שתוותר על ההרפתקאה הזו

כי מירב הסיכויים, משהו בין 98-100 אחוז, שתפסיד את הכסף שלך. אין ארוחות חינם והמתנות שמציעים לך מהקזינו רק נועדו לפתות אותך להמר אצלם, אבל כסף לא תעשה שם וחבל בכלל להתפתות

לא נהוג לגבות עמלות לא?

לפחות כל עוד אתה מבצע משיכה אחת בחודש קלנדרי.

צב200

New member
הבעיה היא לא העמלות במקרה זה אלא

היקף המסחר שאתה אמור לסחור עמ"נ לקבל את הבונוס לי למשל הציעו 50$ על הפקדה של 150$ אך בפועל אני רשאית למשוך את הבונוס רק אחרי מסחר ב2.5 לוט . ומאחר שבסכום כזה אפשר לסחור רק במיקרו אם רוצים לעבוד לפי הכללים של יחס סיכון סיכוי היה עלי לעשות 250 עיסקאות כדי לקבל את הבונוס במילים אחרות מחזירים לי 20% ספרד שהוא מלכתחילה קצת יותר גבוה בחשבון מיקרו השתמשתי בחשבון זה לאימונים אך אחרי 2.5 לוט אמרו לי שהמבצע היה על 10 לוט... שים לב שכל בונוס שחברת מסחר נותנת זה כרוך בתנאי של מחזורי מסחר- במילים פשוטות :רק אם הם ירויחו עליך מספיק הם יזקרו לך איזה בונוס

נו, אבל הרי זה ידוע

לא הולכים למקומות שמציעים בונוסים ומתנות. כמו שלא היית הולכת עם גבר שמבטיח לך על ההתחלה אלף הבטחות או שאולי כן היית ג/דברים כאלה לא קיימים במציאות!

צב200

New member
את זה אתה יודע היום

אולי אחרי נסיונות מטופשים שלך אך השואל כולו ב22

gokerxxx

New member
מה??...

רגע אתם אומרים שעם כול השיטות של ניתוחים טכניים ירידות צפויות ועליות צפויות אי אפשר בכול זאת לעשות כסף??? לא יודע אולי האנשים שבאמת ועשים כסף לא יושבים פה אלה עושים כסף... וכול אלה שאוהבים לדבר יושבים פה =)

webguy

New member
מה הבעיה שלך ..? תנסה דמו ..

אתה חושב שכסף מונח על הרצפה בפורקס ...זה שנים של נסיון והרבה זעה .... תשמע ..רוב החברות הם חברות הימורים תחת מסווה של פורקס .... יש להם שליטה על פיפסים ועל המחיר בלחיצת כפתור ...מי שנותן בונוס מניח שאת כל ההשקעה שלך הוא ירווח .. איך חברה יכולה לתת לך 50% בונוס ..? למה אין חברת השקעות אחת בעולם שנותנת אפילו 1% בונוס למי שמשקיע דרכה במניות ..? או בשוק המעוף ..? כי הם לא יכולים לשחק עם השערים פיפס לפה ופיפס לשם ולפתוח מרווחים וכן לקחת לך עמלות חבויות ... בבורסה יש שליטה על המסחר רק למנגנון אחד תחת פיקוח ממשלתי ...ובארץ זה גוף ממשלתי .... בפורקס לחברות עצמם יש שליטה על כל התימחור מרווחים וכדומה .. תיזהר ..!!

למעלה