עמלות מכירה באמזון

אורית810

New member
עמלות מכירה באמזון

אני מתחילה למכור באמזון ועדיין לא הצלחתי להבין איך יודעים מהי העמלה שאמזון גובים על מכירה, אין נוסחה כלשהי? איך אני יודעת מהי העמלה לפני שאני מעלה את הליסט? בנוסף, היות ואני מוכרת חדשה שם עם אפס פידבקים, אשמח לטיפים איך לקדם את עצמי כדי שיקנו ממני.

אורית810

New member
תודה

יש לי מוצרים טובים, הבעיה היא שהקטגוריה צריכה אישור. הגשתי בקשה לאישור, בלי שיש לי אפילו מכירה אחת והם ענו שלא מאשרים לי....ולא הסבירו למה. שלחתי חשבוניות כמו שבקשו. השאלה היא אם אני אתחיל למכור והם יראו שאני בסדר, אם הם יפתחו לי את הקטגוריה בהמשך....חבל שאי אפשר לתת להם את האקאונט של איביי שלי כדי שיבדקו.
עברתי על כללי המכירה של אמזון, יש לך טיפים מיוחדים לתת לי? כרגע העליתי למכירה מוצרים לא מבוקשים במיוחד, כי רוב מה שיש לי זה בקטגוריה שאני לא יכולה למכור בה.

chinadrop

New member
בבקשה

כל מה שאת צריכה לדעת זה את החוקים של אמזון שהם נוקשים מעט , תמכרי רק מוצרים מקוריים או ממותגים - לא למכור זיופים של חברות מוכרות
הכי חשוב ,למכור כמה שיותר מוצרם ולהעלות לפחות 50-100 מודעות של פריטים למכירה , הטראפיק במאזון הוא מטורף ,בייחוד באמזון ארהב אבל גם באמזון אירופה
תשלחי כמובן רק אם מעקב אקו או EMS אחרת לא תוכלי לעקוב אחרי הפריט(אם את כמובן שולחת מהארץ)
אחרת אם את בדרופשיפ אין עייה כי גם כך שולחים עם מעקב תמיד.
&nbsp

אורית810

New member
תודה

אקו לפעמים יקר לי עבור המוצרים שלי. אי אפשר לשלוח בלי מעקב?

למעלה