עמלות חדשות בדרך...

ההודעה שנמחקה

אופיינה בגסות רוח ובמתקפה אישית שלא לענין. זו לא רמת הדיונים שאנו מעונינים לקיים בפורום זה. וחוץ מזה - למה אתה לא מזדהה ???

אני מוכן להתמודד עם...

כל טענה (מזה אני גם מתפרנס) כל עוד היא נטענת באופן חברי, ענייני והגון. ההודעה דלעיל שונה תכלית שינוי מהמחוקה ולכן נותרה על כנה. יחד עם זאת, לא נראה לי שיש מקום להצדיק חיוב הלקוחות בעמלות מופרזות בדרך של השמצת ציבור עורכי הדין. גם אם ישנם עורכי דין המפקיעים מחירים אין בכך כדי להצדיק זאת בתחום הבנקאות.

syair

New member
עמלות

יש לי 2 חשבונות בנק באנגליה, ושם אני לא משלם שום עמלה על החזקת חשבון. ניתן אמנם בבנק ברקליס לשלם דמי ניהול, ואז נדמה לי מקבלים אוברדרפט גדול יותר, אבל למשל בישיר הראשון של hsbc אני לא משלם כלום. גם לא על העברת כסף מחשבון לחשבון (אפילו שהחשבון בבנק אחר בבריטניה). אם כך למה בארץ גובים כאלה עמלות מופרזות?

לונדון לא מחכה לי...

סלע שלום, אני מניח ששאלתך היא שאלה מעין רטורית. אינני מכיר את העמלות במערכת הבנקאית באנגליה אבל העמלות בארץ הן בוודאי גבוהות ולא מוצדקות ומביאות לבנקים פרנסה רבה (שלא לדבר על הרווחים שהם עושים מהאוברדראפט הכרוני של הישראלים) לעיתים הבנק מחייב אותנו בעשרות שקלים על פעולה שכרוכה בלחיצת כפתור במחשב.

peter_pan

New member
עמלות חדשות בדרך...

כמה זמן עד שראשי הבנקים, הוועדים והמשופם הקטן יחליטו על צמצום קטן מהנדרש?? וכמובן שמימון עודפי השומן הבנקאי האלה יהיו חייבים להיות תוך כדי העלאת עמלות ללקוחות הפרטיים. בין כה וכה אנחנו משלמים את כשלונות פלד-גבעוני, זאבי, דנקנר ושות´...אז מה זה עוד כמה שקלים תרומה לוועדי העובדים של הבנקים.
עיצומי הבנקים

sipor

New member
לא נכון אני עבדתי בבנק בלונדון וההפ

וההפך הוא הנכון ! באנגליה ישנם עמלות הרבה יותר גבוהות ועל נושאים שלא הייתם מאמינים שגובים עליהם כספים. כמו כמות עבודה מול לקוח וכאלה.. בכל מקרה,... זה לא מצדיק לגבות עמלות.. אבל על פי נסיוני ישראל לא שונה ממדינות אחרות בעולם... כולם רוצים להרוויח.

למעלה