עמלות איביי

YAYA15

New member
עמלות איביי

עד עתה האמנתי לאיביי וכשהם אמרו או כשהופיע סימן של זיכוי, סמכתי על כך אל מסתבר שבדרך נעלמו לי יותר מ-100$ בחודש האחרון על זיכויים שלא נזקפו לזכותי. וזה רק בחודש האחרון שהיה יחסית חלש!!! יש דרך לשיג את כל המכירות שלי מהשנה האחרונה? איביי מספקים רק 90 יום אחורה...
אני לא רוצה לדעת כמה כסף הלך ככה לאיבוד... ראו הוזהרתם.

טלי5555

New member
מזתומרת?

סכומים שהופיעו כקרדיט, לא זוכו מהחשבון הסופי? הרי הבאלאנס של חשבון העמלות מתעדכן ברגע הזיכוי. אין דרך להשיג יותר מ-90 יום אחורה.

YAYA15

New member
תתפלא

אני כבר כמעט שעה בצ'אט עם נציג של איביי. תכלס אפשר לדבר עם הקיר. הוא יבין יותר מהר. בכל מקרה, מצאתי כמה מקרים בהם סומן שקיבלתי זיכוי אך הזיכוי לא נזקף לזכותי בחשבון החודשי.

טלי5555

New member
טוב

קודם כל, הנציגים של איביי לא מבינים כלום. כבר שוחחתי איתם בטלפון מס' פעמים ואני אומרת לך בוודאות שהם מוסרים מידע שגוי. הם פשוט ל א י ו ד ע י ם כ ל ו ם. אם יש לך מזל, תפול על נציג שיש לו משהו בין האזניים. לגבי הפערים בחשבונית, אם הקרדיט מתקבל במעמד הזיכוי (כמו בביטול מכירה), אז סך החיוב החודשי תקין. אם אתה מתכוון לזיכוי על עמלות ליסטינג, אנ יכולה להבין שיש טעויות.

YAYA15

New member
נחשי מה... הסתיים בלי שום מסקנה

מה זאת אומרת "לגבי הפערים בחשבונית, אם הקרדיט מתקבל במעמד הזיכוי (כמו בביטול מכירה), אז סך החיוב החודשי תקין." יש מכירות שאותו קונה "צעיר" רכש שלוש פעמים ולא שילם על אף אחת מהן. קיבלתי בדו"ח החודשי זיכוי על שתי עסקאות בלבד... יתרה מכך, ביקשתי מהנציג שישלוף לי את המידע של השנתיים האחרונות מכיוון שלא טרחתי לבדוק את הדברים האלה לצערי... הוא הפנה אותי לפייפל- מה הקשר
אלוהים יודע. ניסיתי 20 פעם להסביר לו שעסקאות שלא יצאו לפועל לא יופיעו בפייפל בכלל... הוא לא קנה את זה ועמד על שלו. ככל שעובר הזמן אני מתחיל לאבד עניין ואמון באיביי ולדלג כמו הרבה אנשים לאמזון וזהו. אני בטוח שגם שם יש טעויות אך הקשיים שמערימים באיביי על כל שטות היא עצומה
נגמרו לי הכוחות

ozitex

New member
איביי לא מחזירים כל כך מהר כסף

ושאר חובות שהם אמורים לשלם, נשארים אצלם בלא מעט מקרים. מקרה שקרה לי, ונכתב עליו כאן, איביי היו אמורים להחזיר לי כסף שחוייבתי בו עבור דיספיוט שזכה בו קונה אבל התברר מאוחר יותר, משהו כמו חודשיים אחריכן, שהקונה כן קיבל את המוצרים, אמנם באיחור, אבל למה לא להישאר עם המוצר וגם עם הכסף באדיבות איביי? סבבה. לא בבית ספרי, כי אני בודק. פניתי בערעור על תוצאות הדיספיוט והצגתי את ההוכחה שהקונה קיבל את המוצר. איביי זיכו אותי בסכום ונאמר לי שהכסף יופיע בפייפל שלי בתוך שבועיים. נאדה. צלצלתי לנציגת לקוחות שב מ ק ר ה היתה מאד אסרטיבית ונכונה לעזור והיא אכן מצאה שהזיכוי אמנם אושר אך בפועל לא הועבר. תוך כדי שיחה היא עשתה פעולה מסויימת והכסף הופיע בפייפל כשעה אחרי כן. ההמלצה: לבדוק כל הזמן האם זיכויים וכספים המגיעים לכם אכן נכנסו בזמן ולא לסמוך על איביי. כדאי מאוד גם להתקשר על כל עניין טלפונית ולקוות שיעלה מולך מישהו ענייני. אם זה לא קורה לנתק ולהתקשר שוב.

YAYA15

New member
אין ספק שמזל הוא פקטור מאוד חשוב../images/Emo70.gif

עד שאתה נופל על נציג נורמלי אתה יכול לבזבז שנות חיים...

טלי5555

New member
התכוונתי

שכאשר אתה מקבל אישור על ביטול מכירה, באותו רגע מופיע הזיכוי בבאלאנס. כנראה שאין ברירה אלא לבדוק כל הזמן את החיובים.

למעלה