עמלה

NEO83

New member
עמלה

אם אני איש קבע, ואני בבנק אוצר החייל ומוציא כסף מכספומט שהוא לא בנק אוצר החייל זה יוריד לי עמלה??

alon711

New member
לא, אם יש לך פטור מהעמלה הזו

זה תקף בכל הכספומטים.

NEO83

New member
השאלה היא

אם אני איש קבע, ובבנק אוצר החייל, האם אני פטור אוטומטית מהעמלה הזאת כמו משאר העמלות?

ettt

New member
איזה עמלה?

משיכה מכספומט מחייבת אותך רק בעמלת "שורה" שזה 1.21 עד 1.28 לשורה. אם בחשבון שלך באופן כללי אתה פטור מהעמלה הזאת אז לא משנה באיזה כספומט תוציא את הכסף- בכל מקרה זה לא יחוייב. בכספומטים של בנקים אחרים אין את המידע על החשבון שלך אז מופיעה הודעה בסגנון "יכול להיות שתחוייב בעמלת שורה עבור ביצוע פעולה זו"

NEO83

New member
השאלה אם הפטור

הזה של העמלה כלול בפטור של העמלות של האנשי קבע בבנק אוצר החייל, מישו יודע?

אמיר72

New member
לא יותר פשוט לשאול בסניפך

או לעיין בתנאי החשבון שלך ? זו גם הדרך הכי אמינה, מילה ממישהו פה אינה סופית עד שהסניף אמר את דברו ...

תשובה סופית בעניין

לא משנה כלקוח באיזה סניפומט אתה מושך את הכסף. תשלם 1.21 או 1.28 על פי מדיניות הבנק שלך ולא יותר מכך

ettt

New member
אבל זו לא היתה השאלה שלו

וזה גם לא נכון. למשל סטודנטים בבנקים מסויימים משלמים רק 50% מהעמלה ולכן ישלמו 0.605עד 0.64 לפעולה. מי שפטור מעמלת שורה לא ישלם והבחור בכלל שאל אם הוא כאיש קבע באוצר החיל פטור מעמלת שורה...

אם היית קוראת את המשפט שלי עד הסוף

היית מבינה שאני כותב שהוא ישלם עד 1.21 או 1.28 ובתוך המשפט הזה כלול גם ללא עמלה וגם 0.64

בקיצור ולעניין

אתה שאלת אם אתה כאיש קבע משלם עמלה אם אתה מושך מכספומט של בנק אחר. אין קשר איפה אתה מושך את הכסף העמלה אם קיימת היא אותה עמלה. אם אתה לא משלם עמלת שורה באוצר החייל, לא תשלם עמלה גם אם תמשוך מכסופמט של בנק לאומי סתם כדוגמא.

למעלה