עמלה תשלום פייפל

benzin24

New member
עמלה תשלום פייפל

רכשתי מוצר באיביי בסכום 169.99$ כולל דמי משלוח בפייפל מחייבים אותי בסכום גבוה יותר 169.99$ סכום הקנייה והם רושמים שזה שווה 675.45 ש"ח ומצהירים ש 1 שקל = 0.253257 $ בפועל פייפל מחייבים יותר בערך 24 ש"ח האם קונה באיביי משלם עמלה לפייפל?

pvzed

New member
אתה יכול לבחור באפשרות שחברת האשראי תמיר..

ואז תשלם רק 2.5%..

benzin24

New member
כיצד משנים את זה?

מישהו יכול לתת קישור לטבלת תשלום עמלת פייפל עבור קונה ואיך מבצעים שחברת האשראי תגבה את העמלה במקום פייפל?

ozitex

New member
אין דבר כזה

בחירת המרה על ידי חברת האשראי. כשאתה משלם אתה משלם דרך פייפל והשער המרה נקבע על ידי פייפל בלבד ולא על דיי חברת האשראי שלך. אתה יכול לראות את השערים של פייפל דרך ה- currency converter.

זהרצנו

New member
אם אתה משלם בשקלים, זה נכון

אבל אפשר לשנות לשלם בדולרים ואז ההמרה של קניה בדולרים נעשית על ידי חברת האשראי ולא על ידי פייפאל

ozitex

New member
רכישה בכרטיס אשראי

כשפייפל משמש סולק בלבד לרכישה בכרטיס אשראי זה נכון שהכרטיס ממיר את השקלים לדולרים ומבצע תשלום דולרי או בכל מט"ח אחר. זה נכון בשימוש בכל סוג של סולק בלי קשר לפייפל.

benzin24

New member
הבהרה

השאלה שלי היא: האם פייפל לוקחת עמלות לקונה באתר איביי? ואם כן היכן זה רשום? כי לפי מה שמצויין באתר פייפל עמלות עבור המשלם עבור רכישה דרך איביי הם FREE

xslf

New member
לא, paypal אינם לוקחים עמלה מהקונה

אבל כמו שציינו אחרים, הם משתמשים בשער גבוה, כך שאם ההמרה לשקלים מתבצעת דרכם (ולא דרך כרטיס האשראי עצמו), המחיר הוא מעט גבוה יותר.

benzin24

New member
סוג תשלום

האם יש אופציה שאני מבקש מחברת האשראי שקניות חו"ל הם יעבירו את התשלום בדולרים לפי השער הנוכחי ללא השער הגבוה של פייפל ? ואם לא אז איך מבצעים שההמרה לא תתבצע דרך פייפל?

xslf

New member
בזמן התשלום עם paypal, יש

שם אופציה להגדיר ש־פשטפשך ל יעשה את ההמרה, וז ההמרה נעשית דרך חברת האשראי.

למעלה