טוב אז ככה, אני הגזמתי ו...
אני ממש מצטער על זה. אבל אל תחשבי שאני לא קצת כועס. תראי, את חייבת להבין שאסור לך סתם ככה לפרסם דפים שלמים שמופיעים באתר שלי בלי אפילו להזכיר את שמי אוקיי? וסטיקרים שעבדתי עליהם כל כך הרבה! שאת כותבת בצחוק שגנבתי ממך אז זאת הכותרת ואז שנכנסים להודעה צריך להיות כתוב משהו כמו "חחח סתם". אוקיי? תביני שאני רק בשלבי הפצה של האתר ואת קצת הרסת לי כי מי יודע כמה אנשים שסתם ביקרו פה באותו יום ראו את ההודעות. תראי, אני סולח לך. אל תפחדי אני לא אעשה כלום, ואני מרשה לך להמשיך לשמור את כל התמונות שאת רוצה על המחשב שלך כי הרי בשביל זה בניתי את האתר. את בטח קצת בלחץ עכשיו אז צאי ממנו - שום דבר לא ייקרה, ואני מצטער שקצת הרסתי לך את התדמית פה בפורום אבל עין תחת עין כמו שאומרים. לגבי כניסה לאתר זאת זכותך המלאה להיכנס לאתר שלי מתי שתרצי, ואני מאוד הייתי רוצה שתמליצי עליו לאנשים אם את חושבת שהוא טוב, ואני אפילו מרשה לך לפרסם דברים מהאתר שלי. את סתם ילדה נחמדה שאוהבת את לחיי האהבה ואני בטח גרמתי לך להרגיש נורא. מצטער, חשבתי שאת רעה וקשוחה. חחחחח. טוב, תראי, נשכח ונסלח, והמנהלים פה אני מבקש שהם יימחקו את כל ההודעות שהיו בנושא, ואת, נשמה, בואי נבהיר כמה דברים: כמו שאמרתי אני מאוד אשמח אם תמשיכי להיכנס לאתר ותמליצי עליו לחברות ולאנשים. מותר לך לשמור את כל האתר מצדי וכל המידע אבל לא להפיץ בלי רשות טוב? וגם אל תפחדי לפרסם עכשיו הודעות בפורום, אני מרשה לך לחלוטין לפרסם תמונות מהאתר שלי (אבל רק סרוקות או תמונות מסך, לא תמונות שאני יצרתי) ואם את נהנית לפרסם תמונות מהאתר שלי תפרסמי באמת, אל תתנזרי מפרסום תמונות בגלל כל העניין הזה, אבל כל פעם שאת מפרסמת תמונה שלי תזכירי שזה מהאתר שלי או שימי קישור טוב? את לא חייבת קישור כי אם מישהו יתעניין מה האתר כבר יענו לו. ואם למשל מישהו מחפש את מצעד המשפטים אז אל תעתיקי את כל הדף אלא תעשי קישור לאתר. זהו. הבנת נשמה? טוב, אני סלחתי לך לחלוטין ואני שמח שאת אוהבת את האתר! כמו שאמרתי, תמשיכי לפרסם לפעמים תמונות ותכתבי מאיפה לקחת ולא לצחוק על גניבות בלי להבהיר שזה צחוק ושיהיו לך חיים נעימים וגלישה נעימה. מבחינתי תראי את הפרשה הזאת נשכחת ונסלחת! לילה טוב!
)))