עמי אילון

אלאל2

New member
עמי אילון

התאכזבתי מאוד מכך שאילון לא ניסה לקחת מנהיגות במפלגה לאור הכשלון הגדול והמפחיד של עמיר פרץ.

רק זה חסר לנו ../images/Emo5.gif

סנוב אליטיסטי עם דרגות על הכתפיים שמתייחס אל חסרי בית בכזה זלזול ובכזו התנשאות...

אלאל2

New member
פרץ יותר טוב

אני מעדיף את הסנוב עם הדרגות על הכתפיים,אך אדם ישר ובעל ערכים,על פניו של אדם שבגד ושיקר את בוחריו,למען מניעים אישיים.

רק טיפש היה יכול להאמין לפרץ ולבחור

אותו לראשות מפלגה. מה, לא היו לכם במפלגה אנשים רציניים ומשכילים? מאיפה לקחתם את הרוכל הזה עם פה שחור? הרי כתוב היה לו על המצח שהוא דמגוג ושקרן פטולוגי.

אלאל2

New member
שוויון הזדמניות.

ממתי יש אצלכם במדינה שוויון הזדמניות,אם אתה לא חבר מרכז הליכוד,או מקורב למפלגת השלטון אתה יכול לקבל תפקיד במגזר הציבורי,גם עם מוכשר?

שוויון הזדמנויות זה לא צד חזק של

מדינת ישראל. יתרה על כך, הוא לא קיים כאן בכלל. וזה התוצאה כל השילוב בין הכלכלה הסוציאליסטית לבין המנטאליות המזרחית. יש לנו כאן מדינה שבה בלי פרוטקציה אתה אפס מאופס ולא חשוב כמה אתה משכיל או מיומן. פרץ הוא אחד החסידיו של כלכלת הפרוטקציות. כל הדיבורים שלו על 1000$ לחודש במקרה הטוב היו תקפים אך ורק למזגר ציבורי שבו מעסיקים של מיני מקורבים למפלגות או וועדי העובדים. במגזר הפרטי בקלות יכולים לעקוף את זה.

אותי לימדו שלא בוכים על חלב שנשפך

ואם הפרה מפסיקה לתת חלב, מחפשים פרה אחרת לחלוב.

sharonhaimov16

New member
צודק,

אבל מעניין מי אח"כ יממן פרזיט שכמוך?! הרי כשתסיים לחלוב את כל האנשים העובדים, תצטרך לחלוב מישהו?! מי זה יהיה?!

הפראזיט היחיד זה אתה

אני עובד ומתפרנס למחייתי ולא מבקש טובות מאף אחד. בטח לא מאפס כמוך שיודע רק לקונן ולקטר על אחרים.

sharonhaimov16

New member
בגלל זה אתה בוכה לקבלת קצבאות

במשך 24 שעות ביממה?! בשביל זה אתה בוכה לשכר מינימום?! מוזר קצת, שאתה אומר בידיוק מה שאני חושב עליך.

אני משתכר שכר מינימום דפ"ר שכמוך

ואם לא היית כזה דפ"ר, או ילד בכתה יוד, היית אולי מבין שאני בכלל לא האישיו.

אחלא של אמירה! הרי במדינת ישראל יש

לא מעט אזרחים (במיוחד חברי ההסתדרות) שחושבים את הקופה הציבורית לפרה חולבת. אבל אזרחים אחרים שעלו מאוחר מדי או מסיבות אחרות מצאו את עצמם רחוק מהציצי של הפרה, כלומר לא הצליחו לקבל קביעות באיזה מוסד או מפעל ממשלתי או ציבורי, ממש לא אוהבים את זה. לכן או קביעות לכולם- לפי התור, בלי טריקים "לפטר-לקבל" או לאף אחד כדי שהתחרות על משרה זו או אחרת תהיה חופשית והוגנת.

מי בכלל דיבר על הקופה הציבורית?

הכוונה ב"חלב" היתה להנהגת הדרך השלישית שהיא הסוציאל דמוקרטיה של גידנס במדינת ישראל. אני כתומך של הדרך השלישית, התבעתי ותמכתי במפלגת העבודה מפני שהיא הציגה את עצמה כמפלגה סוציאל דמוקרטית שמבקשת להנהיג את הסוציאל דמוקרטיה במדינת ישראל. לצערי התאכזבתי כשראיתי איך בהדרגתיות מתמנערת המפלגה הזו מכל מה שמזוהה עם סוציאל דמוקרטיה, ונגררת יותר יותר אחרי קדימה הקפיטליסטית שבה בכלל לא בחרתי.

gershon17

New member
אז למי תצביע בבחירות?

מרצ לא מתיימרת אפילו להיות סוציאל דמוקרטית עם ביילין בראשותה. בבחירות הקרובות תהיה מפלגה אחת שתתהדר בנוצות סוציאל דמוקרטיות - מפלגת העבודה. תצביע להם שוב?

אני לא קובע דברים כאלה מעכשיו

עד הבחירות יש עוד זמן, לא מזמן היינו בבחירות והבחירות האלה כבר מאחורינו. כך שזה טפשי לדבר עכשיו על בחירות. בעוד שנה-שנתיים לשיתקרב מועד הבחירות, נשפוט כל אחד על פי מעשיו, לא על פי הפקה פקה שהוא הוציא מהפה, נעשה השוואות של מי תרם יותר לעם בישראל, ושאני אומר לעם, אני לא מתכוון לעשירים ולבעלי ההון, כי אם לעם הפשוט, לעמכה, לאזרח הקטן. ואז נגבש לעצמנו דיעה ועל פיה נחבר במפלגה שהכי תוכיח את עמה שהיא אכן ראויה לשלטון עם כל המחוייבות שמתלווה אליו. כי כפי שכבר ציינתי "With Great Power, Comes Great Responsibility" ומי שלא מסוגל להבין את זה, לא ראוי להיות בשלטון של אף מדינה.

טשאפק

New member
המועד לבחירות במפלגה הוא באמצע 2007

זה לא פרקטי להדיח יו"ר כל שני וחמישי. ככל הנראה איילון, שחולק על דרכו של עמיר פרץ, יהיה בין המתמודדים על ההנהגה. כמעט בטוח, שאם הוא לא יתמודד נגד פרץ בעצמו, הוא יתמוך באבישי ברוורמן.

למעלה