עמיתים בעבודה

SummerSpirit

New member
עמיתים בעבודה

עובד איתי בחור שאני לא סובלת, וזה עוד בלשון המעטה. יוצא לי לעשות איתו לא מעט משמרות, לפעמים כמה ימים רצוף ואני פשוט יוצאת כל פעם ממשמרת בבאסה בגללו כי הוא מדבר בצורה מתנשאתומתייחס אליי באופן מגעיל ובלתי נסבל. לדבר איתו על המצב לא אופציה וגם לא לבקש לשבץ אותי במשמרות שונות משלו כי אני לא רוצה להראות ילדותית וגם זה סוג של לברוח מהבעיה במקום להתמודד איתה. אני מבינה שעצם זה שאני כותבת שאני עושה איתו מלא משמרות ושאני לא סובלת אותו ושיש לו יחס מזלזל כלפיי רק מגביר את כוח המשיכה בצורה השלישית אבל זה חיוני כרגע כדי שתבינו על מה מדובר
. יש לכם עצות איך להתמודד עם זה ברמה של חוק המשיכה?

ע ו פ ר ה

New member
ערב טוב סמר ספיריט

את מספרת פה על בחור שאת לא סובלת. הוא מדבר באופן מתנשא. יש לו יחס מזלזל. הזכרת את כוח המשיכה: כשאת חושבת כמה את לא סובלת אותו וכמה הוא מתנשא ומזלזל את מושכת אליך את האנרגיה הזו, ואכן משבצים אותו הרבה לעבוד איתך במשמרת. תתחילי להסתכל ולחפש בו תכונות טובות. תתחילי לשבח אותן. תתחילי לזמן אנרגיה של "תכונות טובות" ותודי עליה. ובלי קשר לסוד: כשמישהו מרגיז אותנו וההתנהגות שלו לא מוצאת חן בעינינו, צריך לומר לו תודה ולבדוק אצל עצמנו איפה יש לנו תכונה כזו ואנחנו מתכחשים אליה. כשנסכים לקבל את התכונות השליליות האלה שלנו, לא יפריע לנו שמישהו מזלזל. נבין שהוא מריגש חלש ולכן זו הדרך שלו להראות לנו שהוא "כאילו חזק". בהצלחה עופרה

חמודה

הבחור הזה זה בדיוק מה שאת צריכה. הוא לוחץ לך בדיוק על הנקודות שתמיד הציקו לך בחיים, הוא המראה שלך. הוא מראה לך את האמונות הנסתרות שלך על עצמך ואת מה שנשאר לך לעבוד עם עצמך כדי שתרגישי שלמה ומאושרת בעולם בלי קשר למה שאנשים אחרים עושים או אומרים. הוא הכרטיס שלך לחופשי.. אל תבזבזי אותו! תני לו להגיד את מה שיש לו להגיד.. או לחשוב את מה שיש לו לחשוב .. הוא חופשי לעשות זאת וזה הסרט שלו .. וגם את חופשיה בלי קשר, את לא צריכה את האישור שלו, או לתת לו דין וחשבון על שום דבר. להיפך.. שיהנה עם הדרמה שלו או מה שהוא חושב עליך .. שיחשוב את עצמו לנצח מצידך. חופשי למה לא. את יכולה להיות רגועה ולשים לב למקומות שבהן את יוצאת מעצמך כדי להיראות טוב בעיני אחרים.. ואיך זה מרגיש לך.

למעלה