עמיר

goldyboy

New member
עמיר ../images/Emo23.gif

את עמיר לב ראיתי בחורף שעבר בקמלוט (עמיר לב וחורף הולכים יד ביד יפה. מה זה הולכים? רצים!). התקשרתי לעופר, חבר שלי ואמרתי לו שאני נוסע לת"א לראות הופעה של עמיר והוא מוזמן להצטרף אלי, אם הוא רוצה. אז כמובן שהוא רצה, למרות שהוא הכיר אולי כמה שירים שלו. אז נסענו, נכנסנו ולקח איזה שעה עד שההופעה התחילה. אבל מה, היה שווה לחכות. ההופעה התחילה ב-23:00, הוא עלה לבמה עם הלהקה שלו, כיוון את הגיארה והתחיל לנגן את "כחול וירוק". אחרי זה היו לו קצת בעיות עם המגבר, אז זה לקח עוד כמה דקות עד שהוא המשיך אבל לא נורא. והוא המשיך. "עננים שחורים", "המים הכחולים", "חבק רותי", כל השירים המוכרים והאהובים שלו, אחד אחרי השני, כשבאמצע הוא מספר כל מיני קטעים קטנים כאלה שקרו לו בחיים. מופע אינטימי, קטן, אתה יושב ממש קרוב אליו ומרגיש כאילו הוא שר אליך ועליך. הקהל קשוב, מרוכז, כולם מכירים את המילים, כולם מכירים כל תו וכל פיפס בשירים שלו. יש שם גם לא מעט חברים שלו. ועמיר עם הקול הצרוד שלו והגיטרה הרועמת שלו חודר לתוך הנשמה. השירים שלו פשוטים, מדברים על כל מיני רגעים קטנים שקורים בחיים, על אנשים ועל מצבים. באמצע הוא ירד מהבמה ואיתי בלטר, הקלידן שלו, נתן איזה 2-3 שירים שלו, והוא בינתיים ישב לשתות בירה על הבאר. כל מי שישב קרוב אליו, שזה כמעט כולם, יכלו לראות את חריץ האינסטלטור שלו. לגעת בגיבורים..
. אחרי שבלטר סיים הוא חזר עם "שש שעות", ואחרי שהוא סיים את הסשן הקבוע שלו, עם "כבוי" ו"אריה ורותי", הוא עבר להדרנים. אני זוכר שהוא אמר "לא בא לנו על הפוזה של לעלות ולרדת אז נמשיך, וזה כאילו ההדרנים". ואז הוא שר את "נחמני" ועוד איזה שני שירים. הוא שאל איזה שיר הקהל רוצה אז מישהו צעק לו "החורף", אז עמיר צחק ואמר לו: "החורף? זה living in the past", ואז נתן את נחמני, רק עם גיטרה. מעניין ש"החורף" זה לחיות בעבר ו"נחמני" לא. שניהם באותו אלבום
. לא משנה. ההופעה נגמרה, הקהל התפזר, ראיית אותו יושב ושותה בירה עם החברים שלו ואמרת לו שלום ותודה על מוזיקה נפלאה והוא הודה לי בחזרה ולחצתי לו את היד. ואז יצאנו החוצה, לגשם, ורצנו לאוטו, ובדרך חזרה שמענו אמ "הופעה בבארבי", הפסקול המושלם לערב גשום, ובמיוחד לנסיעה בערב גשום. אחלה הופעה, אחלה זמר.

YanivYair

New member
כל מילה בסלע.

האדם נטול מניירה של כוכב, בא נותן הופעה מכל הלב... מספר סיפורים פשוטים מחייו בצורה מופלא(כמו בשיריו). בהופעה שאני הייתי בא לאחרונה הוא שתה עארק תוך כדי, היו לו כאבי גרון, תארו לעצמכם אותו שר כשהו צרוד..... בקיצור ממתין בקוצר רוח לאלבום החדש שלו.ולמי שעוד לא שמע מההופעה בבארבי את ' חבק אותי' שירוץ לשמוע 7:42 דקות שבהן השיר זוכה לההערכה הראויה לו. אתם עוד כאן.?

למעלה