עמיר פרץ... מדאיג

ETZ301

New member
עמיר פרץ... מדאיג

עמיר פרץ שמתעטף בזמן האחרון בעור כבשה מטעה המון מצביעים תמימים. עמיר פרץ שאף פעם לא נקף אצבע למען החלשים באמת. מדאיג שפרס עם רגל אחת בחוץ ממפלגתו ומצביעי עבודה עוד לא התעוררו למציאות, ויתנו את הצבעתם לסוציאליסט פרימיטיבי.

yosep nanon

New member
ולמדינה אין אחריות בנושא???

זה נהיה טרנד להאשים את פרץ בכול תחלואות המשק , בוא עשה מה שהוא יכול לעשות במזגרת תפקידו כיו"ר ההסתדרות מי שיצר את המצב העגום של עובדי הקבלן אלו הם הממשלות לדורותיהם שהזניחו את עובדי הקבלן וקבעו קו מדניות בנושא.

gershon17

New member
במסגרת תפקידו כיו"ר ההסתדרות

הוא בהחלט גרם נזקים עצומים למשק - כן, ולכן הוא נושא באחריות לא מבוטלת לאבטלה הגבוהה (שבחלקה עדיין מושפעת מהשביתות האינסופיות שהיו בנמלים), למגזר הציבורי המנופח (בגלל ההתנגדות של ועדי העובדים ליעולים שונים, לדוגמה לאיחוד של אגפי מס שונים) וגם לפגיעה בצמיחה בגלל ריבוי השביתות ב-2003. כן כן, פרץ בהחלט אשם בהרעת המצב הכלכלי בישראל.

גיידמאק ופרץ דומים הרבה יותר מאשר

זה נראה בהתחלה. שניהם כריזמאטיים, נמרצים וחותרים לשלטון בכל מחיר. שניהם חסרי מצפון: עם גיידמאק זה ברור, אך פרץ גם עשה "תרגיל מסריח" לשמעון הזקן שהכניס אותו למפלגה. שניהם מגייסים לתמיכתם אספסוף ולומפנים. הרי גיידמאק מחפש תמיכה אצל שולי העדה הרוסית ואילו פרץ פונה לשולי החברה ה"צברית". שניהם מבטיחים דברים בידיעה מלאה שלא ניתן לבצע אותם. פרץ מבטיח 1000$ לכל אחד, וגיידמאק, כנראה, לא הספיק להבטיח כלום כי המשטרה אתמול שמה עליו יד. הם נבדלים רק באמצעים להשגת מטרה: לגיידמאק זה כסף גנוב, לפרץ זה גרון ברזל והמון, המון שקר. אז הרעיון להעמיד את גיידמאק לראשות ההסתדרות אחרי שירצה את עונשו, לא כל כך בדיוני.

למה למחוק אותה?

אין כאן אף מילה גסה. אין כאן שום דברי הסתה. אני פשוט אומר על מישהו שהוא ערמומי וגם משווה את תכונותיו האישיות של אזרח שומר חוק אחד לאלה של אזרח אחר שעבורו עדיין חלה חזקת החפות. אין כאן שום התנפלות אישית והכול נאמר ברוח טובה.

אין כאן אף מילה גסה?

אתה לא מתבייש? להשוות את יו''ר העבודה החדש עמיר פרץ לגאידמק? מאפיונר רוסי שתלויות ועומדות נגדו צווי הסגרה כמעט בכל מדינות אירופה? אדם שמנסה להשתלט על המדינה באמצעות כספו ולקנות שלטון בכסף? מלבין הון ומעורב אישית בעסקאות נשק לא חוקיות לאנגולה שהביאו לרצח עם? אתה לא מתבייש להשוות אדם כזה את פרץ לאדם כזה?

אשרת

New member
צר לי לומר לך.

זכותו להשוואתו למי שהוא מוצא לנכון , עם כל זה שהבחור הרוסי נמצא עדין תחת חזקת חף מפשע במדינת ישראל, הוא לא רוצח המונים ולא שום דבר שבאמת יכולים למחקו בגינו את ההודעה שלו, ממתיק סוד. בהודעתו לא נעברה אף עברה. לא קללות, לא נאצות, לא הסתה. אם אתה נפגע מזה שלא כולם אוהבים את היו"ר שלך, אז תתמודד עם זה.

מה זה כל עוד?

עומדות מול האיש זה צווי הסגרה גם לצרפת וגם לרוסיה, אז מה זה כל עוד? אן אני הייתי משווה את לפיד לגאידמק או לכל דמות שלילית אחרת, היית כבר קופצת ומוחקת את הודעתי, אז למה את עמיר פרץ מותר להשוות למאפיונר? רק בגלל שאת לא מסכימה, וזה לגיטימי, עם דיעותיו החברתיות? בשביל זה מותר לתקוף אותו, להשמיצו ולהשוותו למאפיונרים רוסיים למיניהם?

אשרת

New member
תגיד לי ...

בישראל הוא חף מפשע? נכון? יפה! וזה שיש נגדו צווי הסגרה זה נחמד מאוד, הוא עדין לא עמד לדין! אז טכנית גם שם הוא בחזרת חף מפשע, או שמא משום שהוא רוסי, אז אתה כבר החלטת מהו.
ולא, לא הייתי מוחקת הודעה אם מישהו היה משווה את לפיד לאיזו דמות שלילית אחרת, כל עוד היא לא עונה על ההגדרה של "צורר" וכו'. דבר שלישי, הבחור הראה נקודות דמיון בתכונות אופי מאוד מסויימות. האם אתה רוצה לומר לי שרק לך יש את אותן תכונות אופי, או שיש הסתברות שגם לאחרים יש את תכונות האופי שלך?
למה להיות בהיסטריה?
קח כוס מים, תשתה, תרגע, ואולי תבין שהוא השווה בנקודות מסויימות. אני בטוחה שאם ישוו ביני לבין יגאל עמיר, יש סבירות שימצאו כמה נקודות דמיון , למרות שהוא דמות שלילית ואני... קצת יותר חיובית.

אני לא בהיסטריה אשרת

אם כבר אתם אלה שבהיסטריה, עובדה שמחקת לי הודעה תמימה שלא פגעה באף אחד מחברי שינוי, ובאה להודיע לאנשים כאן בדיוק כמו בכל שאר הפורומים שיש להם אפשרות לצפות הערב בתוכנית זה הזמן במה שמסתתר באמת מאחרי דו''ח דברת של צרת החינוך לימור לבנת. כך שאני לא מבין מדוע מיהרת למחוק את ההודעה הזאת?

אשרת

New member
תגובה.

קודם כל, דע לך, שמה שאתה עושה בכל הפורומים זה הצפה. עם כל הכבוד לעמנואל רוזן ולימור לבנת, זה לא קשור לפורום שינוי. אתה מוזמן לקרוא את ההודעה שלי מהיום.

למה זה לא קשור?

לכם אין ילדים בבתי הספר? אתם לא הייתם שותפים לקביעת דו''ח דברת במסגרת ישיבתכם בכנסת? אם אני לא טועה חבר הכנסת פורז אפילו שימש כיו''ר וועדת החינוך בכנסת שהיתה אחראית על דו''ח דברת ולפניו היתה מלי פולישוק שגם היא משינוי, אז איך בדיוק את יכולה לטעון שדו''ח דברת לא קשור אליכם?

אשרת

New member
ממתיק סוד.

זה לא קשור לנושאי הפורום. שלום ותודה. די, נמאס לי כבר להתווכח איתך.

למעלה