וואי לא זוכרת שהצעתי מועמדות...
O odery New member 12/8/09 #21 כתוב "בחר לך אנשים"(ה' למשה שליחת המרגלים) זה לא שהם מעמידים את עצמם למכירה או שהם מנהלים קמפיין להיבחר... טוב יאללה התקשקשנו די. יום שני בע"ה חיבוקים נשיקות והתרגשות.
כתוב "בחר לך אנשים"(ה' למשה שליחת המרגלים) זה לא שהם מעמידים את עצמם למכירה או שהם מנהלים קמפיין להיבחר... טוב יאללה התקשקשנו די. יום שני בע"ה חיבוקים נשיקות והתרגשות.
L leka27 New member 11/8/09 #8 היה מעניין לשמוע את הפלייליסט שהוא בחר, אפילו קצת הפתיע... ולפי מה שהוא אמר אלבום האוסף אמור לצאת שבוע הבא.
היה מעניין לשמוע את הפלייליסט שהוא בחר, אפילו קצת הפתיע... ולפי מה שהוא אמר אלבום האוסף אמור לצאת שבוע הבא.
O odery New member 12/8/09 #27 שמעתי רק מ16 ואז עמיר התוכח איתה אם הוא השמיע כבר איזה שיר אחד נראלי סימני דרך של נעמי שמר בביצוע של יורם גאון אני ממש לא זוכרת סורי
שמעתי רק מ16 ואז עמיר התוכח איתה אם הוא השמיע כבר איזה שיר אחד נראלי סימני דרך של נעמי שמר בביצוע של יורם גאון אני ממש לא זוכרת סורי
א אנונמני New member 12/8/09 #28 אוהו.. תודה רבה בהחלט לשיר הזה התכוונתי. לא ממש שמעתי הכל אבל אני חושב שזה הושמע די בהתחלה.