עמיר מדורג רביעי

יניב160

New member
מכובד אבל עדין בושה

פחות מראשון זה בושה הרי לא היה ולא יהיה זמר כמוהו

amirfreak

New member
יש לי תחושת קבס מזה!!!!!!

פשוט גועל!!!!! ניחא שאיל גולן וזוהר ארגוב מעל עמיר(שגם זה לא ממשי בחיים-כי הם לא מתקרבים לשיפולי נעליו, אם לא מתחת למדרכה שהוא דורך), אבל לדרג את משה פרץ מעל עמיר? יש גבול-והם השיגו אותו-עאלק סלבריטי שמבינים במוזיקה(מאמן כדורגל שאפילו במקצוע שלו הוא לא מבין דבר-חוץ מהאגו המנופח שלו, ספר הומו שיש לו בעיות בדיקציה-ועוכר ישראל מוסלמי-שמקבל פה לפתוח ולהשמיץ יהודים)!!!!!!!!!! גועל נפש!!!!

avivee

New member
בושהה

את מי הם מביאים לעשות דירוג עמיר בניון מקום 4? משה פרץ יותר טוב? ליאור נרקיס מקום 33? בושה מושיק עפיה 47 באמת בושהה

mitahat laor

New member
אתם יודעים למה אני לא מתרגש? התשובה בפנים...

קודם כל...כי זה לא מעניין מי דירג וזה גם לא נכון.. ושנית כי הסיבה האמיתית היא שעמיר בכלל לא נמצא ברשימת הזמרים הים תיכונים!! כי המוסיקה שלו היא לא ים תיכונית! עמיר הוא מלך ובשבילי הוא מעל כולם והסגנון שלו הוא אחר מכולם!! אולי העדה שלו היא מזרחית אך הוא לא זמר מזרחי..ואם סדר הזמרים אצלי מחולקים בתיקיות במחשב לפי קטגוריה "מזרחית" "ישראלית" "לועזית" "ערבית" וכדומה...עמיר לא שייך לאף אחד מהם...אולי לישראלית הייתי מכניס אותו...אבל בטח שלא למזרחית כי תסכימו איתי שאי אפשר להגיד בנשימה אחת אייל גולן ליאור נרקיס קובי פרץ עמיר בניון...זה לא נשמע טוב והם צריכים לטפס גבוה מאוד מאוד!! בשביל להגיע לציפורניו הקדושות של הבנאדם הזה שאני מכנה אותו המשיח המוסיקלי!...המשך ערב נעים

amirfreak

New member
אני זורם איתך בעניין שעמיר מתעלה על כולם...

ועמיר בקיא בכל סוגי המוזיקה אבל הוא נשען המון על המוזיקה הים תיכונית(למרות שזה יותר מצרי אלגיראי)..... ובאמת שהוא יכול להשתייך לכל סוג זאנר או תחרות בין זמרים, אבל אם הוא כבר נמצא ברשימה כלשהי, אין התלבטות בכלל-הוא צריך להתחיל את הרשימה, להשאיר 4 מקומות פנויים מתחתיו ואז את כל השאר.......

למעלה