עמיר, חג שמח וכשר:)

קסם אחד1

New member
עמיר, חג שמח וכשר:)

חג שמח עמיר.... לך לאישה ולישראל הקטן. שתמשיך לעשות את כל מה שאת עושה בדרך היפה הטובה והנכונה שלך... אותה דרך שעושה לי טוב בלב מחזקת את רוחי ונפשי... אני מחכה להופעה הבאה שלך במרכז... חג שמח לכל אנשי הפורום... בריאות אושר ופרנסה בשפע... לכולם... :)

זיו א1

New member
בעזרת השם שיהיה לו רק טוב לנשמה הזה

כמה הוא שונה מכל הזמרים הפלצניים האלה כמו קובי פרץ וכל הקקות האלה... בעזרת השם חג שמח וכשר , שיהיה רק טוב לך ולכל המשפחה שלך ובעזרת השם שקט נפשי בלי סוף ושאלוקים ישמור אותך תמיד מכל דבר ושיהיה לך רק שמח בלב וחג שמח יותר מכל חג שהיה לך עד היום ברוך השם שאתה קיים עמיר אני אוהב אותך! חג שמח.

הגורר98

New member
מצטרף לברכות חג כשר ושמח

ואמן שבמקום שינאת חינם תישרור בייננו אהבת חינם ונצליח בכל דרכנו הטובות ושנזכה כולנו להיות כמו המצה שהיא מסמלת את הענווה והצניעות כמו עמיר הצדיק ואמן שכל האחמינג/דים למינהם לא ייצלחו בזממהם וכל הקללות שלהם עלינו ייהתהפכו לברכות וכל תוכנית רעה שהם מכינים לנו תתבטל ותהיה הפקר כעפר הארץ טוב עוד עבודה רבה לפניי שיהיה אחלה חג שמח וכשר לכל חברי הפורום המיוחדים וכמובן לעמיר ואבי ומשפחתם [אה נב לא לשכוח את אליהו הנביא
]

leka27

New member
פסח כשר ושמח לכולם!

חירות אמיתית, גאולה פרטית וכללית בקרוב!

גרציה פ

New member
עד שמצאתי לי קצת זמן לשמוע, אני לא מוצאת....

בבקשה, אפשר להעביר קישור נכון? תודה...

קסם42

New member
חג פסח כשר

ושמח לכל הפורום וכמובן לעמיר היקר. בריאות אושר והצלחה לכולם :)

קסם אחד1

New member
שבוע שעבר בגלץ, ועכשיו בתוכנית הבוקר...

מי שראה את עמיר בקישור שיש כאן בטח שם לב, שעמיר היה שבוע שעבר בגלץ עם אברי וג'קי, והבוקר בתוכנית בטלויזיה... פשוט כיף לשמוע ולראות אותו בתקשורת... העיקר שהוא מגיע הרבה לרדיו ולטלויזה... רק שזה ימשיך... :)

למעלה