עמיר ואלברט.

עמיר ואלברט.

‏יום רביעי 01 מרץ 2006 ‏א' אדר תשס"ו בוקר טוב, איני צריך להזכירכם שאצביע לשמאל.... ולמרות זאת נדהמתי ואני רותח. כאשר קראתי הבוקר את המאמר: "כך נעלמו 5 מליון ממכון שניהל האח של פרץ". ואם תשאלו אותי, האם עמיר אחראי לאלברט האח, אענה: בהחלט כן! כל הסיפור נשמע לי משונה.... את המכון להכשרת פועלי הבניין הקימו בשנת 2002? (לפי המאמר) בתחילת שנות ה 50 שמשתי כמזכיר סניף הסתדרות פועלי הבניין בעפולה. בתקופה של שנתיים ימים, סיימו וקבלו סוג מקצועי מעל ל 500 פועלים לא מקצועיים... מחיר הקורס 0, התלמידים קבלו שכר מנימלי, למחלקה להכשרה מקצועית העלות הייתה גם היא מינימלית... יזכרו לטובה המזכיר הכללי חיים פלכסר וסגנו חברי הטוב מאותם ימים שאת שמו איני זוכר. (מאפנ"יקים רחמא ליצנא). אוסיף סיפור נוסף: לפני מספר שנים, שמשתי כיו"ר פעיל של חברת א.ש.א, בבעלות אקרשטיין, שטייניץ ואלמוג (אלמוג לא השקיע כסף... ) המנהל האדמינסטרטיבי היה איש צעיר בשם עמי אלמוג (בני הצעיר)... הצעתי, לסמנכ"ל ספרי בע"מ, אביגדור רוזן, שהשתחרר בותו זמן מתפקידו, ועמו עבדתי כעשור...לשמש כמנכ"ל א.ש.א.. אמר לי אביגדור: אני מכיר את הפרע אדם הצעיר, ששמו עמי... הוא בנך!!! כמי שאומר איך אשתלט עליו... השבתי: נכון הוא בני ואני אוהב אותו מאוד. אבל אם לא יעמוד בציפיות, אם לא ימלא את תפקידו כיאות, תפטר אותו ללא היסוס! גם אינך חייב להתייעץ עמי. אתה המנהל. סוף פסוק. לא הייתי איש ציבור ולא העמדתי עצמי לבחירה. כן אפשר גם אחרת.

מצטער!!!!!

שלום setonr איני יודע במה הנך עוסק... אך כל שכיר נהנה מהשיגי ההסתדרות דאז.... כולל חוקי עבודה מהמתקדמים בעולם, שאילולי ההסתדרות לא היו נחקקים... כפי שבשנים האחרונות מקפיאים חוקי עבודה!!!! אצטט את ידידי, עו"ד האוזמן, מי שהיה מנהל מחלקת העבודה של התאחדות בעלי תעשיה בשנות החמישים ששים: אם לא הייתה הסתדרות, אנחנו המעבידים היינו צרכים לדאוג להקמתה. אז לא היו קבלני כוח אדם שהתעשרו על חשבון המעבידים והעובדים... לעניות דעתי מנהלי כוח האדם היו אז בעלי מקצוע טובים יותר. (אני מכיר את הנושא היטב! עשור שנים שמשתי בתפקיד מנהל כוח אדם, בפרידמן ירושליים, כיתן דימונה וחק"פ). ההסתדרות לא הייתה ולא תהייה מסואבת, כמה מעסקניה... בהחלט יכול להיות.

כל תפקיד הקשור בהסתדרות

קשור גם ביו"ר פרץ.די להתממות. לכן-אם נעלמו שם מיליונים-אולי תבדוק בכיס של עמיר...

קשה לאמר עלי שאני מתמם!

לילה טוב *-מרקי-קקטוס-* נדמה לי, שכתבתי דברי בקורת קשים בקשר של היו"ר מר עמיר פרץ לאחיו אלברט. אבל לא חרצתי משפטו! ובודאי לא הכללתי מיד "כל ההסתדרות"... מעניין, אחד הכותבים הרהוטים והחריפים איש ימני נלהב... עובד חברת החשמל... סולד מתנועת העבודה (המפלגה) כמוך... אבל על ההסתדרות הגן בחירוף נפש! וכבר נאמר: "לא התודעה קובעת את ההויה, אלא ההויה את התודעה!" (קבע קרל מרקס. אני מאוד רחוק מהקומוניסטים... וכלל זה מאוד לא נראה לי בשעתו, אבל כנראה לגבי רבים הוא נכון ומדויק.) בברכה

לי הספיק

שחגיגות הפרידה מהראיס פרץ-עלו למעלה ממיליון ש"ח. זה כבר מדבר בעד עצמו.ואני מדבר כאן על גוף שנמצא בגרעון של 4 מיליארד ש"ח-פי 3 מאשר לפני עשר שנים כשפרץ קיבל את ראשות ההסתדרות.

בהחלט כן!!!

שלום ניסיםקיויתי, א. מפלגה שדרכה נכונה, גם אם מנהיגיה הולכים בדרך לא נכונה... אינה מפסיקה להיות מפלגה שדרכה צודקת. ב. איני מצביע לתנועת העבודה! בגלל מר עמיר פרץ... (ההפך) עמיר פרץ עדיין בחזקת זכאי, כל עוד לא תוכח אשמתו... גם מר אולמרט עדיין זכאי! איני מצביע לתנועת העבודה מאחר והפכה לסופרמרקט של "דעות", ואיני יודע איזו דעה היא הקובעת שם. ג. לכן אצביע לתנועה שהיא "חנות מכולת קטנה", (מקווה שתהיה גדולה מאוד) שבעליה ולוקחותיה אמינים... אצביע מרץ-יחד. איני מתביש אני עדיין סוציאליסט (לא מצדיק אוטומטית את העובדים!). אני רודף שלום כרוני ופנטי! (איני יפה נפש... למרות העובדה שזו אינה בושה להיות יפה נפש, אבל לצערי איני כזה!) בברכה בברכה

אני מבטיח לך שגם אני רודף שלום

כרוני. לאמור לא כל מי שמצביע מר"צ הוא רודף שלום. העניין כאן ביני לבינך אינו על הרדיפה אחר השלום שאני בטוח ביושרך ובפטריוטיות שלך אבל לומר לי ברמיזה כאילו איני רודף שלום כי איני מצביע מר"צ קצת פוגע בי במיוחד שזה בא ממך. חילוקי הדעות ביננו אינה על השלום אלא על הדרך שבה נביא את השלום וכאן אני חלוק עליך הגם שאיני חושד בך בכשרים ושבאמת ובתמים אתה מאמין שדרכה של מר"צ היא הדרך הנכונה. לדעתי הדרך של מר"צ מביאה לאבדון.

בהחלט, אני משוכנע, כי הנך איש שלום!

בוקר טוב ניסיםקיויתי, כל שכתבת מקובל עלי... פרט לסיומת "הדרך של מר"צ מביאה לאבדון". מאחר ואיני חושד בך בהעמדת פנים או חוסר כנות, בצער, אני מבין שהנך משוכנע מעבר לכל ספק, שהנך צודק. בגילי, בנסיון החיים שלי בהשכלתי (בעיקר התעמקות ב"הפילוספיה של המדע" גרסתו של פרופ' פופור) בשני העשורים האחרונים איני משוכנע בדבר כל שהוא. להסביר את הבנתי, נתוח הארועים, התהליכים באמצעות הפורום קשה ביותר אולי כלל אינו אפשרי. אם הנך מוכן\מעונין לשמוע ביתר פירוט. תתקשר אללי באמצעות המייל שלי ונוכל לשוחח טלפונית... בברכה

למעלה