עמיר ואבי בדעיכה ?

morenolocoloco

New member
עמיר ואבי בדעיכה ?

את אבי כמעט ובכלל לא משמיעים ברדיו ובשל כך ההופעות שלו הן לא בדיוק הצלחה מסחררת. עמיר עסוק יותר מידיי במחאה מאשר במוזיקה...כמעט ולא מושמע בתחנות הרדיו. שימו לב למספר הלהיטים (ושוב אני חוזר ואומר - להיטים ! כי הרי ידוע שכל האלבום מושלם) שיש מהתקליטים האחרונים שיש לשניהם : הרהורים : אלוף בשחור בלבד שוהושמע ממש מעט (חודשיים במקסימום) הכל עד לכאן : הכל עד לכאן שיגרה, עניה - הושמעו ממש מעט (חודש וחצי - חודשיים) ניצחת איתי הכל : שיר הנושא בלבד את אבי לא משמיעים מלבד 3 שירים קצרה וארוכה הולכת לאיבוד (שלא מושמע יותר) אל עצמך (הושמע חודשיים ולא מושמע יותר) ולצערינו.....עם 3 להיטים בלבד לא פלא שלאבי קשה מאוד להרים הופעהעם ביקוש !

חוק שימור החומר

תמיד אפשר לסמוך עליך ששבוע - שבועיים אחרי פרידה דרמטית תרקח עוד איזו איוולת מחרחרת רוע, תעטוף אותה בהעמדת פנים של אהבה ותקום כמו עוף החול (לא לחינם אמרו נחום תקום) לשפוך עוד שנאת חינם ולבאס לאנשים את הבוקר תעשו לי טובה אל תענו לו, שיתבשל עם השנאת חינם הזו ויכלה את עצמו מבפנים עד שיתפוגג בעזרת השם, אמן כן יהי רצון..

פזית 1

New member
לא חושבת שאפשר לנסח טוב יותר את שכתבת../images/Emo70.gif

יישאר כח!

גרציה פ

New member
לך הענה "יושבת בגנים",כל הכבוד!!

אין ניסוח יותר מתאים ונכון מהניסוח שלך לתגובתו, ישר כח !

אנונמני

New member
חבל שאתה לא מדייק

אני לא שומע הרבה רדיו,ובמקרה לפני שבועיים באותו יום שמעתי פעמיים את אלוף בשחור בשתי תחנות שונות. אגב מ"ניצחת איתי הכל" גם שלום אישה מושמע מידי פעם ברדיו, וגם השיר "יום אחד" של אבי מושמע או לפחות הושמע הרבה ברדיו. בכל מקרה,גם אם לא משמיעים אותם,זו לא אשמתם אז לא ברור מה אתה רוצה להגיד בזה. אגב, חבר שלי אמר לי שהוא ראה בערוץ הידברות ב"יס" את עמיר ואבי שרים" אל עצמך" מתוך ההופעה של אבי. יש סיכוי שאפשר לראות את זה בעוד איזה מקום?

ספיר 2

New member
חבל שענית לו.. הוא לא שווה את זה בכלל

כל הודעה שלו אי פעם בפורום הזה באה במטרה לפגוע, להרוס, להתסיס, לפגוע בשמם הטוב של עמיר ואבי ולגרוע מהאווירה שיש פה. פשוט צריך לחסום אותו לצמיתות מהפורום הזה..! ואם לא יעשו את זה- אז לא להתייחס ולמחוק כל הודעה שלו

טל טל 20

New member
מה עם אבי? נואשת להופעה ../images/Emo201.gif

ומה עם עמיר? איפה ירושלים בסבב החדש?... וכשהכל סביבי עוצר ורק אני עכשיו אני כמעט נשבר אבל בכל הכוח שב..

אני שומעת כל יום רשת ג'

וכל יום יש שירים של עמיר כמו "שלכת" שמושמע המווווווווווווווווווון, ושאר השירים שנמנו פה, אני לא כל כך מבינה על מה אתה מדבר - מרוקו...... אבל אני חולקת עליך בגדול, בנוגע לאבי - הוא בעצמו (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) החליט לעשות הפסקה מהופעות כרגע לטובת משהו שעבורו משמעותי יותר מהופעות (הפסד שלנו), אם היית מגיע להופעה של אבי בב"ש, היית לוקח את הדברים שלך בחזרה, אבי היה מדהים, הופעה ענקית שכמו שכבר ציינתי בעבר, השאירה טעם של עוד ואני משוכנעת ובטוחה שאם אבי היה ממשיך בסבב, כל מי שהיה בהופעה הראשונה היה מגיע ובטו שהיו מגיעים עוד, כך שאתה טועה ובגדול גם בנוגע להופעות (במקרה של אבי) וגם בנוגע לשירים המודמעים ברדיו. המשך ערב טוב לכולם.

morenolocoloco

New member
עזבו....סליחה ! אתם מקובעים !

לא ציפיתי לתגובות נורמליות, אבל יש דבר שלא תוכלו להתווכח איתו - עובדות !!! לאבי יש 3 להיטים ! זהו ! לא יותר מזה ! גם אם תתעקשו להגיד שכל האלבומים שלו מושלמים (שזה נכון ומדוייק) עדיין עובדתית יש לאבי 3 הופעות, וההופעות בבאר שבע ובת"א לא בוטלו כי אבי רצה אלא מחוסר ביקוש ! עמיר מושמע ברדיו עם להיטים מהדיסקים הישנים ובד"כ שירים שעמיר מנסה להתכחש להם (עובדה - הוא לא מבצע אותם בהופעות), שמתם לב שעמיר מנסה לדחוף כמה שיותר שירים לא שלו ו\או שירים שלא מופיעים באף אלבום ? מה הקטע ? כאילו שיש לעמיר אלבום וחצי והוא חייב למלא את ההופעה בשירים אחרים : גולו, יגדל אלוהים חי, בחייאת, ודומיהם.... בניגוד לכלל חברי הפורום בעלי הראייה האבסולוטית אני גם רואה מסביב, אני לא מעריץ עיוור ואין לי בעיה למתוח ביקורת גם שלילית על אומן שאני מעריץ....מה לעשות, עמיר ואבי בוחרים לעצמם דרך מסויימת שלדעתי רק פוגעת בהם. אבל זו החלטה שלהם ! ורק שלהם, אני לא מייד מתרפק על כל דבר שעמיר או אבי שרים ו\או מבצעים, אני לא כותב שהביצוע יותר טוב מהמקור לפני שאני בכלל שומא אותו (כמו רוב חברי הפורום) אם בהופעה של עמיר כמות הלהיטים שכלל האוכלוסייה מכירה הוא - 3 אז לא פלא שההופעות מלאות בקהל שרובו הוא חבריי הפורום, בזמנו היה דיון האם עמיר יצליח למלא את קיסריה....אז התשובה ברורה - בהופעה הראשונה בטוח שכן (בגלל ההתלהבות) אבל עם תוכן שירים כמו בהופעות האחרונות...אני בספק אם יהיה להופעה שכזו המשך והצלחה, תסלחו לי אבל הייתי בלא אחת מההופעות של עמיר והבאתי חברים להופעות שפשוט אמרו "אחי, מרגש, קול אדיר אבל איפה הקצב ?...הבן אדם מרדים" ואל תגידו לי : "נשמתי", "ללכת לשם" או "מורה לחיים", עמיר עושה טובה שהוא שר אותם לקראת סוף ההופעות שלו, עד לשלב הזה בהחלט אני יכול להבין את אלה שנרדמים מרצף שכולל את "שגרה, עניה, הכל עד לכאן, נצחת איתי הכל...." להמשיך ? עכשיו בטח שכולם יגידו שאני מתסיס ושיש לחסגום אותי ובלה בלה בלה בלה וכל אלו שחושבים שאם הם מעריצים את עמיר זה גם נותן להם איזה שהוא יתרון בתחומי הדת והקבלה (בולשיט)...כל אחד פה משחק אותה צדיק, די כבר זה נראה פאטתי ! זה נראה כמו הערסים שבאים ביום כיפור לבית הכנסת ומבלבלים את המוח כמה חשוב לצום...
מה שנקרא "להיות דתי בשקל וחצי" אתם יכולים לחסום אותי לפורום הזה אבל לפחות תעשו זאת מסיבה הגיונית....תתקנו אותי אם אני טועה, גם חוות דעת שלילית היא עדיין חוות דעת ! ועוד דבר....אני לא קורא הודעות פרטיות אז תחסכו מעצמכם להסביר לי את דעתכם עליי, כל אלו שפותחים את הפה בפרטי ומסבירים את דעתם עליי ובעברית מאוד "עסיסית" ותקנית....אבל משחקים אותה אנשי דת בשקל וחצי בהודעות בפורום....

AviHayun

New member
קראתי את כל המגילה שלך. והנה תגובתי.

תחילה - הלוואי ויכולתי להלין על העובדה כי אתה מרבה לפרוש ולחזור ולכתוב, השכם והערב. מדוע הלוואי? כי גם אני כזה. אני לא יכול לנסות ולמנות את מס' הפעמים שאמרתי הן ע"ג הפורום והן לעצמי - שאני בפורום האיפנטילי הזה לא כותב יותר. והנה מצאתי עצמי כותב פה ושם. אבל עזוב את זה בצד. מה אתה רוצה להיות דומה לי? אם כואב לך ואכפת לך - אז אל תפרוש תדבר. עכשיו אם כבר החלטת לדבר - אז לפחות תדייק. אני לא חושב שלאבי יש בכלל להיטים. גם לא שלושה. כי תגדיר להיט ותגלה לבד בעצמך שאין לאברהם בניון להיטים. יש לו שירים יפים, אבל זה עניין של טעם. בכל אופן להיט הוא לא היה וקשה לי להאמין שהוא יהיה. למה? יחסי ציבור זה משהו שנבל עשור כנראה לא מאמינים בו. וזכותם שלהם. מי שחושב אחרת - שיתמודד עם זה. גם אתה. שנית, עיוור- אף אחד לא יכול להגיד עליי. גם לא אתה. אוהבים את יצירותיו של עמיר - מאוד. מעריכים את האומנות שלו - עד אין קץ. אם משהו לא מוצא חן בעיננו - אנחנו אף מדברים איתו ומודיעים לו - גם כן. אני עצמי זוכר את עצמי משתלח בו והרבה ותדפדף מעט אחורה בפורום ותיווכח בעצמך. בלשון הגמרא - "תיובתה" - כלומר הופרכה תיאוריית ההערצה העיוורת שהעלית. שלישית - אתה רציני לגבי החשיבות המספרית המופרכת שאתה נותן לפורום הזה? אחי - הפורום הזה מת! אני לא יודע אם תצליח לגייס כאן מניין מתפללים. גם אם תספור את הנשים. על אילו אולמות אתה מדבר שהתמלאו בחברי פורום? ההוכחה החותכת ביותר תקבל אם בנבל עשור ימסרו לך את מס' הכרטיסים לחברי פורום שהם נותנים בהנחה לכל הופעה. לכל היותר עשרים. נכון טוני?? רביעית - שירים בהופעות. הייתי מתפלסף איתך מהיום עד מחר. אבל העובדה הפשוטה היא שלא מתייעצים לא איתך ובטח לא איתי לגבי הרכב הישרים בהופעות. אבל אם אמא שלי, שהיא לא פריקית של בניון בכלל הטריחה עצמה פעם לירושלי ופעם לב"ש כדי לשמוע את ההופעות שלו - תסביר לי אתה את זה. כמובן שעמיר לא מפרנס על גבה של אמא שלי, אלא עוד עשרות אלפי אנשים כמוה שהיו בהופעה - נהנו - והצביעו שוב ברגליהם בהופעה אחרת. לגבי ידיעות של אנשים כאלה ואחרים בתורה - אני קטונתי... מה זה קטונתי, הפכתי גרגר כדי להעיד על ידיעותיו של מאן דהו כזה או אחר בתורת ישראל. דתי בשקל וחצי או לא - כנראה רק גאוני הדור, ואולי אתה בינהם - מסוגלים לקלוט. אני לא. איזה יתרון בקבלה יש למעריצי בניון? על מה אתה מדבר תגיד לי? מי יודע כאן קבלה? הקבלה היחיד שאני מכיר זה קבלת שבת. ואת זה בטח שלא עמיר לימד אותי. תשאל את עמיר קבלה ותראה מה הוא יגיד לך... לא יודע מי קילל אותך, ומה אמרו לך, אבל אתה יודע - הקלישאה הכי ישנה שאני מכיר אומרת שמי שמשחק באש - נשרף. אם היה מנהל פעיל בפורום - אז ברור שהוא היה חוסם אותך. לא בגלל העובדות השקריות שאתה מעלה אלא בגלל אופייך ה"נשרי משהו" או צבוע. אתה תמיד מוצא לנכון לקפוץ על נושאים "מתים" מעין "נבלות" כאלו שכבר שלא נשאר מהן טיפת חיים - ואתה אף פעם לא שבע מזה. אישית, לא הייתי חוסם אותך, אלא מרסן אותך. כי מעבר לזה שאתה דובר חצאי אמיתות ושקרים, אתה נכנס לפורום מעריצים ובאמתלה שאתה מעריץ ואוהב אתה מתנה מצליח להרגיז ולהמאיס על אנשים את הפורום הזה, או בעצם מה שנשאר ממנו כבר... מקווה שהבהרתי את העניין. כל תגובה עניינית, אמיתית ומציאותית מצידך אני מבטיח לקרוא. יום טוב. לא כאילו "יומטוב" כמו שהיה אתמול בטלוויזיה. אלא באמת.

morenolocoloco

New member
סוף סוף תגובה עניינית ואמיתית !

אבי מאוד את תגובתך, אהבתי את השפה שבה נאמרו הדברים גם אם ישנם חלקים שאנני מסכים עמך. בכל מקרה...חבל לי על ההשלכות של הדרך שבחרו אברהם ועמיר על הדרך שבה מתנהלת חברת נבל עשור בכל הנוגע ליחסי ציבור ולפרסום, אבל קטונתי ומלהשפיע, כל שאני יכול הוא להביע דיעה. בכל מקרה שיהיה לך גם יומטוב גם ויום טוב !

ו ר ד ב

New member
אבי, אבוי לי אם הייתי מתעסקת כל היום בחסימות.

מורנו הביעה דעה שלילית (ליתר דיוק נוהג לעשות זאת תמיד) הבנאדם הוזהר כמה פעמים במסרים ברגע שעבר את הגבול... די קשה לרסן דבר שכזה, ולחסום די לא ירסן אותו רק יגרום לו להיכנס באלפי ניקים חדשים (וזאת מניסיון) לכן אולי עדייף שתפנימו פשוט לדפדף ולא לענות? הרי ידוע שבנאדם כזה רחוק מלהיות אוהב... בכל מקרה, לגבי פעילותי/חוסר פעילותי אתה מוזמן לפנות במסרים ולהציע דרכים ליצור פעילות (ולא לשבת מול המקלדת ולהטיף) הדברים לא נאמרו חס וחלילה בכעס
בברכת בשורות טובות וחג שמח מלא אור ורד

לרגע קטן מאוד שכחתי למה הפסקתי להכנס לפורום

אבל עכשיו חזר לי, תפסיקו להטיף אחד לשני , תפסיקו להחליט מי אהוב ומי לא, יאללה, נמאסתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מותר למורנו להביע את דעתו ולנו מותר לחלוק עליו (אני חלקתי), הוא לא נשמע כשונא עמיר או אחד שרוצה לגרום למריבות, הוא נשמע כאחד שאכפת לו (אולי קצת יותר מידי וזה מה שפוגע במי שאוהב את עמיר ואבי בצורה עיוורת), אז די כבר וכמו שאמרה מנהלת הפורום המהממת שלנו, מי שלא מעניין אותו או מרגיז אותו משהו שנכתב בפורום שיתעלם וזהו וככה לא ייגרמו מריבות מכוערות כגון אלה. אחלה ערב לכולם

AviHayun

New member
גילי וורד.

אין כאן ממש מריבות מכוערות, כמו שהיו לא מזמן...ראיתי הודעה מעט בוטה ולא מציאותית והרגשתי צורך עז להעמיד דברים על דיוקם. ורד יקרה, דברי לא נועדו להעביר ביקורת על מידת פעילותך בפורום. הן היו תשובה למורנו על עניין החסימות. אם מכאן הבנת משהו לגבי התנהלותך ואת מעוניינת לשפר - אשריינו. אבל לכתחילה - פורום נמדד לפי המון דברים, ואולי הדבר הכי פחות משמעותי הוא מי באמת מנהל אותו... הרי מלבד התואר הנכבד הזה של "מנהל" והיכולת לחסום - אין לזה כל כך הרבה משמעות. יש אחד שכותב בפורום ויש אחד שאינו כותב בפורום. את, כמוני וכמו רבים וטובים אחרים בוחרת שלא לכתוב. גם אני. גם כל מי שפעם כתב והיום לא. אז על שום מה אני אטיף לך או אבקר אותך? להפך. הכל כמובן, כמו שאמרת - ברוח טובה. להתראות בקונספרציה הבאה... :)

למעלה