קראתי את כל המגילה שלך. והנה תגובתי.
תחילה - הלוואי ויכולתי להלין על העובדה כי אתה מרבה לפרוש ולחזור ולכתוב, השכם והערב. מדוע הלוואי? כי גם אני כזה. אני לא יכול לנסות ולמנות את מס' הפעמים שאמרתי הן ע"ג הפורום והן לעצמי - שאני בפורום האיפנטילי הזה לא כותב יותר. והנה מצאתי עצמי כותב פה ושם. אבל עזוב את זה בצד. מה אתה רוצה להיות דומה לי? אם כואב לך ואכפת לך - אז אל תפרוש תדבר. עכשיו אם כבר החלטת לדבר - אז לפחות תדייק. אני לא חושב שלאבי יש בכלל להיטים. גם לא שלושה. כי תגדיר להיט ותגלה לבד בעצמך שאין לאברהם בניון להיטים. יש לו שירים יפים, אבל זה עניין של טעם. בכל אופן להיט הוא לא היה וקשה לי להאמין שהוא יהיה. למה? יחסי ציבור זה משהו שנבל עשור כנראה לא מאמינים בו. וזכותם שלהם. מי שחושב אחרת - שיתמודד עם זה. גם אתה. שנית, עיוור- אף אחד לא יכול להגיד עליי. גם לא אתה. אוהבים את יצירותיו של עמיר - מאוד. מעריכים את האומנות שלו - עד אין קץ. אם משהו לא מוצא חן בעיננו - אנחנו אף מדברים איתו ומודיעים לו - גם כן. אני עצמי זוכר את עצמי משתלח בו והרבה ותדפדף מעט אחורה בפורום ותיווכח בעצמך. בלשון הגמרא - "תיובתה" - כלומר הופרכה תיאוריית ההערצה העיוורת שהעלית. שלישית - אתה רציני לגבי החשיבות המספרית המופרכת שאתה נותן לפורום הזה? אחי - הפורום הזה מת! אני לא יודע אם תצליח לגייס כאן מניין מתפללים. גם אם תספור את הנשים. על אילו אולמות אתה מדבר שהתמלאו בחברי פורום? ההוכחה החותכת ביותר תקבל אם בנבל עשור ימסרו לך את מס' הכרטיסים לחברי פורום שהם נותנים בהנחה לכל הופעה. לכל היותר עשרים. נכון טוני?? רביעית - שירים בהופעות. הייתי מתפלסף איתך מהיום עד מחר. אבל העובדה הפשוטה היא שלא מתייעצים לא איתך ובטח לא איתי לגבי הרכב הישרים בהופעות. אבל אם אמא שלי, שהיא לא פריקית של בניון בכלל הטריחה עצמה פעם לירושלי ופעם לב"ש כדי לשמוע את ההופעות שלו - תסביר לי אתה את זה. כמובן שעמיר לא מפרנס על גבה של אמא שלי, אלא עוד עשרות אלפי אנשים כמוה שהיו בהופעה - נהנו - והצביעו שוב ברגליהם בהופעה אחרת. לגבי ידיעות של אנשים כאלה ואחרים בתורה - אני קטונתי... מה זה קטונתי, הפכתי גרגר כדי להעיד על ידיעותיו של מאן דהו כזה או אחר בתורת ישראל. דתי בשקל וחצי או לא - כנראה רק גאוני הדור, ואולי אתה בינהם - מסוגלים לקלוט. אני לא. איזה יתרון בקבלה יש למעריצי בניון? על מה אתה מדבר תגיד לי? מי יודע כאן קבלה? הקבלה היחיד שאני מכיר זה קבלת שבת. ואת זה בטח שלא עמיר לימד אותי. תשאל את עמיר קבלה ותראה מה הוא יגיד לך... לא יודע מי קילל אותך, ומה אמרו לך, אבל אתה יודע - הקלישאה הכי ישנה שאני מכיר אומרת שמי שמשחק באש - נשרף. אם היה מנהל פעיל בפורום - אז ברור שהוא היה חוסם אותך. לא בגלל העובדות השקריות שאתה מעלה אלא בגלל אופייך ה"נשרי משהו" או צבוע. אתה תמיד מוצא לנכון לקפוץ על נושאים "מתים" מעין "נבלות" כאלו שכבר שלא נשאר מהן טיפת חיים - ואתה אף פעם לא שבע מזה. אישית, לא הייתי חוסם אותך, אלא מרסן אותך. כי מעבר לזה שאתה דובר חצאי אמיתות ושקרים, אתה נכנס לפורום מעריצים ובאמתלה שאתה מעריץ ואוהב אתה מתנה מצליח להרגיז ולהמאיס על אנשים את הפורום הזה, או בעצם מה שנשאר ממנו כבר... מקווה שהבהרתי את העניין. כל תגובה עניינית, אמיתית ומציאותית מצידך אני מבטיח לקרוא. יום טוב. לא כאילו "יומטוב" כמו שהיה אתמול בטלוויזיה. אלא באמת.