עמיר ב50 הגדולים

matanza5

New member
עמיר ב50 הגדולים

עיתון 7 לילות ערך רשימה של 50 אלבומי הבכורה הטובים בכל הזמנים. את המקום הראשון לקח אלבום הבכורה של אהוד בנאי והפליטים. האלבום ``אותו מקום אותה הרוח`` של עמיר נמצא במקום ה37 מתוך 50... רק מה, אלבום הבכורה של עמיר הוא בכלל לא ``אותו מקום אותה הרוח``...

odery

New member
ממש תחרות משמעותית

כמה אומנים ולהקות יש כאן בארץ כדי לעשות 50 הגדולים?מתוך כמה 52? סתם עוד כתבת יחסי ציבור לבנאי והפליטים לרגל הוצאת האלבום מחדש.

צודק odery

תבינו אחת ולתמיד: כשאתם רואים כתבה אחת בעיתון שמדרגת משהו כזה או אחר בסך הכל מדובר בדעה של בן אדם אחד- העיתונאי!! עלוב להעלות את זה לפורום שכן הוא אפילו לא צדק באלבום הבכורה- בקיצור- עוד יחסי ציבור למשפחת בנאי(שדרך אגב אני מאוד אוהב את אהוד ואביתר וגם מאיר אבל להגדיר את אהוד כזמר הכי חשוב בעשרים שנה האחרונות זה פשוט יומרני וגם מתנשא- מי שם אותו לתת הגדרות כאלה).

matanza5

New member
נסחפת

אז כתבתי את זה פה... לא יודע שאני גם צריך ממך אישור... אתה עוד בא ואומר לי שעלוב לכתוב את זה... עלוב מי שפונה ככה לאחרים... לא נאה לך אל תקרא... אף אחד לא ביקש ממך להגיב. תחזור לפינה שלך, תודה.

אוי לא הבנת אותי..כנס matanza5

ממש לא התכוונתי שמה שאתה עשית כשהעלית את זה לפורום היה עלוב, ממש לא אחי או אחותי.. התכוונתי שבפורום היקר שלנו אנו לא צריכים להתגאות בזה שעמיר מקום 37 ועוד רושמים טעויות שם.. לא אתה או את עלובים חס וחלילה..כנראה לא הבעתי את זה בצורה נכונה אני טיפש.. סליחה..

drumsking

New member
דירוג לא משקף כל כך

לדעתי הדירוג לא משקף: הם טעו בכך שהוא אלבום בכורה משמע, הוא לא אמור להיכנס למצעד מסוג זה

למעלה