עמיר בניון - סליחה

gman3

New member
עמיר בניון - סליחה

בעודי מחפש נואשות אחר הסינגל החדש של עמיר("בלדה לביישן" אם יש מישהו שעוד לא התעורר) הלכתי לרעות גם בשדות(לאו דווקא הזרים יש להודות) של הקאזה ושם ניתקלתי בביצוע הזה של עמיר מפסטיבל ערד לשיר שתרם שמעתי. עמיר כמו עמיר פשוט נהדר בשיר הזה ואני ממליץ לכולכם למהר להוריד אותו.

gman3

New member
מה שקראת...

רשמתי בחיפוש של הקאזה "עמיר" והוא מצא לי את השיר הזה,שיר באמת נהדר עמיר במיטבו פשוט. החזיר אותי לתקופה שגיליתי בטעות את הביצוע שלו ל"אל בורות המים",תמיד מרגש לשמוע משהו חדש שלו. האזנה נעימה :)

ckshooni

New member
משהו טוב על בטוח... מעניין אם עמיר

מבין איזה נואשים אנחנו רק לשמוע אותו...

gman3

New member
מידע חדש

מקורות יודעי דבר(בואו נכנה אותם "אמא") לאחר שמיעת השיר מסרו לי שהשיר הוא חידוש שביצע עמיר לשיר "סליחה" ששיך במקור למתי כספי.

ckshooni

New member
טוב אני חייבת להודות שעם המילים

האלו ועם זה שאני בדיוק שומעת "מודה אני לפנייך" כבר בא לי לבכות... מה שאי אפשר כי אני בעבודה ... חוץמזה תודה על הקישור :) בכל זאת

ו ר ד ב

New member
זה הולך ככה

לא יודע מה לומר לא רציתי להכאיב את היום שכבר נגמר אין לי דרך להשיב הסירי כעס מלבך ונסי למחול אל תכי חלק בקרבך הוא שלך למרות הכל ... באחד הימים ששנתי ננדה והרוחות סחפו לערוץ 33 נתקלתי בביצוע של עמיר לסליחה שיר מדהים עם מבצע עוד יותר מדהים וראיתי את 7 או 8 פעמיים כי בערוץ 33 שידרו אותו שבוע ועוד כמה ימים רצוף באותו שבוע לא ישנתי כל כך כי השידור התחיל בשעה 2:15 ונגמר קרוב ללפנות בוקר היה שווה ביצוע מדהים והכי מצחיק שהמיקרופון צפצף באמצע אבל זה לפעם הבאה

ckshooni

New member
ורד את משעשעת אותי כל פעם מחדש את

כל הזמן לא ישנה בגלל עמיר... מה יהיה איתך? תחשבי מה היה קורה אם הוא היה במיטה לידך שר לך... נראה לי היית מתעלפת לו באותו רגע... ובכלל היית מאוד עייפה אם הוא היה בעלך... :)

ו ר ד ב

New member
אני דווקא

אני דווקא לא שמעתי את זה בפסטיבל ערד אלא פעם היה ערב הצדעה למתי כספי שם הוא גם ביצע את זה

gman3

New member
סביר להניח שאת צודקת

אני מניח שזה מפסטיבל ערד כי זה מה שהיה רשום במידע על השיר בקאזה.

ו ר ד ב

New member
כמעט בטוח שאני

כמעט בטוח שאני צודקת כי ראיתי אבל יכול להיות שהוא ביצע גם בפסטיבל ערד את אותו השיר

למעלה