עמיר בניון גאון!!

עמיר בניון גאון!!

היי לכולם! אני בטח לא מחדש לכם כלום אבל בתקופה האחרונה [שנה] גיבשתי דעה מאוד מאוד חזקה וכנה שבאמתחתה יש מסקנה אחת ברורה והיא שעמיר בניון הוא המוסיקאי הכי טוב בארץ על כל המתשמע מכך!! אני מתעסק במוסיקה כל חיי, מנגן כותב ומלחין בעיקר לאחרים ואני שואב ממנו השראה ברמות אחרות שרק אם אתם חושבים ומרגישים כמוני באמת תוכלו לרדת לסוף דעתי. כשאמרתי על כל המתשתע מכך התכוונתי לזה בכל לשון של כוונה, הוא עונה על כל הקריטריונים לתואר הנכסף נתחיל בזה שהוא שר בצורה יוצאת דופן, דיוק יתר על המידה בתווים ובשירה מה שמבדיל אותו מהמון אבל המון מוסיקאים בארץ, הוא משתמש בכלים שאף אחד אחר לא משתמש ולא העלה בדעתו להשתמש מה שמייחד את שיריו מאוד, הוא כותב מחוץ לקופסא כל כך יפה שצריך להוציא ספר ולהעלות על הכתב שכולם יראו וילמדו, קומפוזיטור אדיר שמסלסל ומטייל בין הסולמות הכי קשים שיש מי שמבין..[סולמות הרמוניים] ועושה זאת בדרך כזו שגורמת לשירתו להישמע כאילו זה קל לשיר, עוד תכונה אחת שמייחדת אותו ומבדילה אותו משאר "המוסיקאים" בארץ היא שהוא אמיתי!! הוא כל כך אמיתי שאנשים לא באמת יודעים איך לאכול אותו, אם בכלל. תכונה חשובה לא פחות היא שהוא צנוע ונחבא אל הכלים, לא מחפש את הקאש והפלאש אלא את המהות ורק בדרך הזאת הוא יממצא אותה ואולי בזכותו גם אני. אני שמח לדעת שבארצנו הקטנה יש לפחות מישהו אחד כזה ולפי דעתי צריך לחזק את ידיו. אשמח לדעת מה אתם חושבים, תגיבו, זה חשוב!!! שיהיה שבוע נפלא

JEREMIAH10

New member
כל מילה בסלע

עמיר בניון אחד המוסיקאים (ואני בכוונה לא מכנה אותו "זמר" כי זה יעשה לו עוול, לאור זה שהוא כל כך הרבה יותר מזה) היחידים פה ששווה להקשיב להם, וגם מבין אלו הוא הוא מספר אחד בהליכה. אין דברים כאלה.

שמע אתה צודק

אני לא מבין במוזיקה לא למדתי מוזיקה ואני לא יכול להבין את זה ברמה שאתה מבין את זה (סולמות והכל) אבל הוא באמת גדול. וסתם רק שתדע ותוכל להוסיף לך את זה לרשימה בניגוד לרבים אחרים הוא בכלל לא למד מוזיקה.

אני יודע!!

זה פשוט מדהים שהוא לא למד וגם מנגן על אחד הכלים המסובכים יותר שיש היום-עוד שזה בפניי עצמו מצריך ידע יחסית נרחב קוארדינציה רבה ואימון הוא פשוט מדהים בעיניי!! לא צריך להיות מבין גדול במוסיקה כדי להבחין בכישרון הענק הזה, צריך רק להקשיב..

חן ב7

New member
עמיר בניון בזמננו

משורר לא פחות דגול מויסוצקי ודומיו אז! יש שיגידו שאני קצת נסחף,אך זו הרגשתי. כותב,מלחין,מבצע(ברמה הגבוהה ביותר)-מוסיקאי אמיתי! חבר'ה!צריכים לחבק את האדם המיוחד הזה ולאמץ אותו בכל הכח,ולדרבן אותו ליצור עוד יצירות מדהימות ממש בקרוב(מחכה כבר בקוצר רוח!!!!!)יש רעיונות למישהו כדי להרחיב את המודעות של האנשים ליצירות המופלאות שלו?אני שואל כי אני די במקרה נחשפתי לאמן האדיר הזה (לא מזמן דווקא)תמיד אהבתי,אבל לא הייתי מכור ולא באמת הבנתי איזו עוצמה יש ביצירות הללו,ואני חושב שהיצירות האלו יכולים לעזור לכל אחד בדרכו שלו!

הגורר 98

New member
הכל נכון רק דבר אחד

אני עוד לא מבין אני בפורום הזה כבר כמה חודשים ועד עכשיו לא הייתה לעמיר הצדיק הופעה אחת באזור הצפון לא מבין את זה אולי מישהו יסביר לנו הצפוניים למה או שהייתה ולא פרסמו את זה מעניין

למעלה