עמיר בגלגלצצצצצ

meshugna

New member
חחח איזה מצחיק לשמוע את המלך בגלגלצ

חחחח פורים שמח לכולם.

liron138

New member
מתאים לו לשדר ברדיו..

יש לו את הקול הכי מרגיע בעולם...מה יותר טוב מלשמוע אותו בבוקר?!...

רפי35

New member
שמו את עומד בשער בסוף השעה של רונה קינן

שהייתה לפני עמיר, הם שמים את האומן הבא בסוף שעה שלפניו לפי איך שזה נראה... חבל רק שעמיר לא התעקש על להכניס למשל את עדלאידע במקום אחד משירי הלועזית שגם ככה הוא לא בחר בהם. עדיין לשמוע את עמיר ברדיו שעה שלמה (ברוטו) שווה הכל, מצחיק לשמוע אותו מעדכן תנועה ומזמין (רק את מי שרוצה) להתקשר או להיכנס לפייסבוק...

odery

New member
נראלי שהם יכלו לערוך לו לפחות שני לועזיים

מה קשור קולדפליי ששרים על סנט פיטר ומריה מריה של סנטנה? זה הכי נוצרי בעולם...

odery

New member
מקשור לא נורא לא קרה כלום?

א' אולי לנו לא קרה כלום(גם כי אני אוהבת מאד את קולדפליי ונהנת מהוירטואוזיות של סנטנה) אבל לעמיר זה כרן הפריע?! הוא טרח להבהיר שלא נחשוד בו שהוא חלילה ערך את הלועזי??? יופי! חגשמייח

liron138

New member
עמיר ידע לאן הוא הולך

אני בטוחה שאמרו לו לפני כן שהוא לא יבחר את כל השירים..אז הוא אמר מראש שלא הוא בחר אותם.. מה הבעיות שלך..רוצה אולי להביא לי גם מכות בגלל מה שאמרתי?!... בנאדם מדבר איתך יפה תדעי איך להגיב גם אם את לא אוהבת את זה...

leka27

New member
זה היה מגוחך...

זה היה די ברור שהוא לא אחראי לבחירת השירים הלועזיים (גם בלי שהוא יגיד). מה היה קורה אם הם היו נותנים לו שעה שלימה לערוך רק ישראלי, זה אמור להיות "ונהפוך הוא", לא?! כנראה שלא... ועוד לשים שיר על "מריה"- זה היה מצחיק אם זה לא היה עצוב. מזל שעמיר הצליח לחפות בדברים היפים שלו על מה שהלך שם ולהעלות חיוך אמיתי (לפחות אצלי)... פורים שמח!

odery

New member
תמונות של השדרן (מהפליקר)

רצינו לתת לך תעודה כי אתה הכי...

shalom116

New member
השידור בגלגלצ

יש אפשרות לשמוע את השידור ?מישהו הקליט?

למעלה