עמירה הס.....

בת-עמי

New member
עמירה הס.....

עמ"י עשו *** היא דיברה השבוע בתכונית של ירון לונדון הוא שואל אותה איך הייתה הדרך? הגברת(יהודי´ה) גרה בראמללה והיא עונה לו די בסדר כי לא היו הרבה מחסומים (אולי נחשוב למה יש מחסומים?) הוא שואל אותה איך היא מסתדרת? והיא עונה לו שיש לה בעיה כי אם היא תשים מס´ רכב של פלסטינים היא צפויה להתנכלויות מצד המתנחלים ואם היא תשים מספר צהוב היא צפויה להפרעות מצד המתנחלים בסוף השיחה נפרד ממנה ירון לונדון ואומר לה כן ירבו אנשים כמוך ***לאחר שיצא הקמפיים של יש"ע התיישבות בתנופה-מנצחת בחר גבי גזית להביא לתוכנית שלו שתי משפחות שעוזבות את יש"ע לא מספיק אחת?? עד כמה שאני יודעת תוכניות צריכות להיות אוביקטיביות ***מוטי קירשנבאום עשה תוכנית לכבוד השנה החדשה ובתוכנית הוא ראיין מישהי מעופרה כל הזמן הוא תוקף אותה "תלכו ל67 וכו.." והתוכנית לא הייתה תוכנית פוליטיקה ***אבשלום קור הידוע כימני לא קיבל תפקיד בגלי צה"ל בגלל היותו ימני

מולדת.

New member
לא ממש אוהבת את עמירה הס

בע"ה ההבדל בינה לבין פרס הוא שפרס מנסה לעשות הכל כדי לתרום ולעזור והיא מנסה לעשות הכל נגדנו ולהיא ששאלה מה זה עמ"י עש"ו נדמה לי שזה עזרי מעם ה´ עושה שמים וארץ אבל תצטרכי לשאול אותה מולדת....

eliasys

New member
נווווווווו.....

אזת תלכו ל 67 מה העניין נראה לי שאלה התשובות שחברי הפורום מחפשים, אז קבלו

CHOFA

New member
"צודק"

בס"ד אבל למה להעצר ב67??? למה לא ללכת ל48??? ברור שהתקשורת מוטה שמאלנית ולעמירה הס נאחל רק בריאות!!!(ונחזיק לה אצבעות שלא ירצחו אותה.....) אגב-אם אני רוצה לבא לגור שם גם לי מותר או שבגלל שאני לא עיתונאית יעשו בי לינצ´??

eliasys

New member
מסכנה התקשורת

התקשורת הישראלית בין הפטיש לסדן, מצד אחד השמאלנים כותבים שהתקשור "שוברת" ימינה, ומצד שני, הימניים אומרים שהתקשורת שמאלנית. תעזבו את התקשורת בצד, התקשורת משכפת את מה שקורה.

CHOFA

New member
ממש מסכנה...

בס"ד ובאמת שהיה עושה לי טוב על הלב לראות דוגמאות ל:"הקצנה הימנית " הזו התקשורת בישראל תמיד שקפה את הנושאים שהיא חפצה ביקרם (היציאה מלבנון לדוג´) ואיזון בהחלט חסר בה!

לא הבנתי את הטענה בקשר למס´ הרכב..

מס´ פלשתיני - הפרעות מצד המתנחלים. מס´ צהוב - הפרעות מצד המתנחלים??? אז איזה מספר צריכים להרכיב כדי לסבול מפיגועי ירי???

למעלה