עמיעז!!! סופסוף זה פה...

עמיעז!!! סופסוף זה פה...

עבדתי על זה קשהההה... אז מה עושים? אני אתן לכם פה חידה כפולה: האחת חידה, עליה תצטרכו לתת לי תשובה, והשניה - תצטרכו לפתור לעצמכם כדי לדעת איפה הפתק השני. את הפתרון לחידה הראשונה אתם שולחים לי במסר (_את כל התשובות לאותו מסר!!! לא צריכה הצפה
) ואת הפתרון לחידה השניה - זה בעצם חידה - לאן אתם צריכים ללכת. אתם לא צריכים לתת לי את התשובה לשאלה השניה, פשוט לכו לאותו פורום וחזרו על התהליך. תחפשו בכל פורום הודעה ממני בשרשור של "תפוז אנשים מודיע", ברוב הפורומים השתדלתי לשים את זה בשרשור של המשפחה עם הציור של הבית, לא זוכרת מה הכותרת... הנושא של ההודעה שלי הוא: "מנהלים יקרים" - בכל פורום שהוא. תחפשו את ההודעה בעמוד הראשון (אלא אם כן זה קפץ). חלק מהפתרונות נמצאים בתוך השאלה עצמה, חלק זה משחקי מילים, חלק זה חידה חידה, חלק קשה וחלק קל. תשתדלו לענות על הכל. בסוף אני אכתוב מי ענה על כמה שאלות נכון. יהיו מקומות ראשון-שני-שלישי. בהצלחה!!!
נ.ב.1 תענו על זה כמה שיותר מהר, כדי שלא יקפוץ לעמוד השני ותצטרכו להכפיל לעצמכם את העבודה. נ.ב.2 בבקשה תשתפו פעולה, אני השקעתי על זה המון זמן ומחשבה, ולמען האמת - את השאלה הראשונה חיברתי כבר בדקות הראשונות שנודע לי שאני מנהלת של עמיעז, ואני לא מגזימה... את השאר במשך הזמן, שבוע שעבר ישבתי והקלדתי הכל, החלטתי על פורומים, חיברתי להם חידות, והיום הוצאתי את זה לפועל!!! ועוד משהו, תעריכו. אני צריכה להיות בבני עקיבא מלפני 3/4 שעה לצייר על הקיר, ומחכים לי, אבל העדפתי אתכם
מתה עליכם, עם כלללללל מובן המילה!!! מתגעגעת!!! רחלי...

השאלה הראשונה... ../images/Emo13.gif

א. מיהם הפנימיימיסטים (שלומדים בפנימיות...) שבשבט? התחנה הבאה קשורה באוכל. מאכל (לא משקה) כהה, ומאוווווד טעים!!! יאממ... אם אתם לא יודעים, תשאלו את שולי. זה המאכל האהוב עליה... תשובות למסר!!!

../images/Emo41.gifחבר'ה, איפה השיתוף פעולה???../images/Emo41.gif

יאללה, תתחילו לעבוד! למי שיש רעיונות לפעולה, צריך להריץ את העניינים!!! אני צריכה תמונות וקירות שלכם יאללה, לזוז! אני היום לא אהיה בערב,ומחר אני כל היום והלילה בסניף!!!!!! איפה האייקונים שהייתם אמורים להכין?? איפה הרעיונות??? איפה התשובות לחידון???????? אתם שמים לב שאתם משאירים את כל העבודה עלי?????? אני התייאשתי. בלי נדר - זו ההודעה האחרונה שלי שאני מזרזת אתכם. עכשיו הכל תלוי בכם. אתם מתחילים לשתף פעולה - אני אשתף עד כמה שאוכל (רק חבל שכבר לא נשאר לי זמן!) אתם לא משתפים - סבבה! גם אני לא! הכל תלוי בכם, תתחילו לעבוד. נ.ב. אני בנייד שלי, גם מחר, ומחר זה יהיה 24 שעות ביממה באמת, אני נשארת בסניף כנראה כל הלילה (אולי כמה שעות פחות)

למעלה