עמידת ידיים

yaniv e

New member
עמידת ידיים

אני רוצה ללמוד איך לעלות לעמידת ידיים בצורה איטית (ללא תנופה) ואשמח לקבל טיפים איך לעשות זאת (או לינקים רלוונטים) , תודה...

מה שאתה רוצה דורש

המון כוח... תעבוד על זה ועל שיווי משקל,למרות שזה בעיקר כוח,כי הכמות של הכוח מוסיפה לך לשיווי משקל.

yaniv e

New member
בהמשך למה שציינת...

מעבר לכך שזה דורש כוח ושיווי משקל , תוכל להציע לי איך לתרגל טכנית עלייה לעמידת ידיים ללא תנופה (מאיזו תנוחה אני מתחיל ומה השלבים עד ליישור הגוף) או לתת לי לינק לאתר שמסביר זאת (חיפשתי ולא מצאתי) שוב תודה

Forrozeira

New member
הדרך הכי פשוטה

לתרגל עמידות כוח (עמידת ידיים ללא תנופה) היא להשען על קיר כאילו אתה מתכונן לעמידת ידיים רגילה ואז פשוט להתחיל לטופף בפסיעות קטנות לכיוון הידיים, ברגע שהרגליים הכי צמודות לידיים שאפשר תתחיל להפעיל את שרירי הבטן יותר ותראה שתמשך טיפה כלפי מעלה- זה דורש המון תרגול ולא יצליח לך במלואו בהתחלה, אסור לוותר. בסופו של דבר כשאתה מצליח לעלות עלייה כזו לעמידת ידיים תתחיל לתרגל שיווי משקל ללא קיר. הכל בא משרירי הבטן ולכן אם אתה רוצה לעשות זאת עלייך לעבוד על שרירי הבטן. עוד המלצה: להתחיל את הפסיעות בפישוק, יותר קל לעלות.

אממממ יש לי הצעה קצת אחרת

משל forrozeira ידידתי המלומדת אז ככה תעשה פינטה האו,פינטה של גלגלון כן,תעשה לצד אחד,כלומר תבוא לעשות גלגלון,אבל אל תעשה,רק תשים את הידיים על הרצפה,תרים רגל אחת למעלה ותסתכל קדימה,תשאר בתנוחה הזאת כ 15 שניות,ותעשה לצד השני,התרגיל הזה יחזק לך את השרירים שאתה צריך כדי לפתח עמידות ידיים. שאתה רוצה לעשות את העמידת כוח הזאת,תעמוד בפיסוק,שים את שתי הרגליים על הרצפה,ותנסה להעלות את הרגליים למעלה רק בעזרת כוח ובלי קפיצה,ברגע שהשרירים שלך יהיו מספיק חזקים אתה תצליח,עניין של כוח ושליטה. קח את הזמן,שרירים לוקחים זמן.

למעלה