עמותת ש"ל

Lady Gal

New member
עמותת ש"ל

שלום לכולם, אז ככה אני נירשמתי לעמותת שלומית ויצא לי קצת בלאגן כרגע אני שוקלת לעבור לעמותה אחרת עמותת ש"ל. מישהו שמע האם העמותה הזאת אמינה ורצינית? משום שאופן ההרשמה שלהם קצת מדאיג אותי... ביקשו ממני לשלוח מס' ת.ז., פטור מהצבא, אישור רפואי, 2 תמונות פספורט ו50 ש"ח ממתי שולחים כסף סתם במעטפות? קצת מוזר לא? אולי הכל בסדר ואני סתם נלחצת פשוט כשנירשמתי לשלומית הכל היה קצת אחרת. מה אתם אומרים על זה?

Mrs Bungle1

New member
אממ שמעי

בתור מישהי שרשומה לשלוש עמותות שונות ועדיין בלי תפקיד.. בכל אופן אני רשומה גם לש"ל שלחתי להם מייל שאני רוצה להרשם אליהם ויום אחכ קיבלתי מהם טלפון שהרכזת האזורית תטפל בי והכל בסדר היא ראתה אותי אחרי שבועיים בערך ודיברה איתי והבטיחה הרים וגבעות וכבר חודש לא שמעתי ממנה. מקרי?לא יודעת.הסיקי מסקנות

Lady Gal

New member
מניסיון

אם את לא תדאגי לעצמך אף אחד לא ידאג לך!!! בדוק אצלי היה בהתחלה אותו סיפור אני אומנם התחלתי מזמן את כל העיניין של השירות לאומי (בינואר עברתי ראיון בעמותת שלומית). בהתחלה גם לא התקשרו ולא הזמינו אותי לשום ראיונות במקום שירות, עד שאני לא התחלתי לנג'ס להם ובסוף ניראה לי סתם החליטו להתפתר ממני חחח תתקשרי ותשאלי מה קורה איתך, מתי הראיונות וכו'... מה שאני יכולה להגיד זה שעמותת שלומית כבר התחילו אם הראיונות לעומת זה עמותת ש"ל לא ממהרים ליצור קשר אם מקומות העבודה...

אביבי14

New member
נסיון רע מאוד מש"ל

אני נרשמתי לשלושת העמותות, והאמת שנראה לי שש"ל זו עמותה לא רצינית וסתם שיחקה איתי. אישית אני לא ממליץ עליה, דווקא בשלומית התייחסו אלי ממש טוב. (למרות שאני משרת דרך האגודה להתנדבות שהם אחלה לגמרי....)

Lady Gal

New member
הבעיה ש...

אני נרשמתי דרך שלומית והתקבלתי לבית משפט (הודיעו לי על זה לפני חודש). ואתמול הרכזת שלי התקשרה ואמרה לי שלמרות שהתקבלתי והתלהבו ממני אני לא יכולה להתחיל את השירות שלי בבית משפט, משום שהשנה כל בתי המשפט בארץ רק לבנות שירות של עמותת ש"ל. ז"א אני צריכה לבחור או להישאר בשלומית אם מה שהם מציעים לי או לעבור לש"ל. עשיתי כמה בירורים דיברתי עם רכזת בעמותת ש"ל והיא אמרה שמבחינתה אם כבר התקבלתי ורוצים אותי בבית משפט אז אין להם שום בעיה מה שאני צריכה לעשות זה רק להעביר את הטפסים שלי אליהם ודיברתי גם עם בית המשפט ליתר ביטחון ושם אמרו לי שהם עדיין מעוניינים בי... פשוט לא יודעת למה אני קצת מתלבטת לכן רציתי לשמוע את דעתכם.

Lady Gal

New member
בעיקרון כן

זה מה שיודע לי, אני לא ממש יודעת את כל הפרטים, כי יש מדורים שונים ותלוי באיזה מדור אני יהיה.

Lady Gal

New member
מדור זה

אפשר להגיד מחלקה בבית משפט אומרים מדור. יש שם מדור (מחלקה) פלילי, הוצאה לפועל, נוער וכו'...

שלחופה2

New member
עמותה גרועה!!!

אל תתקרבי אליהם.. אפילו רכזות אין להם... בקשר לבתי משפט- תבררי גם בעמותות נוספות. בשלומית באמת אין השנה תנסי אולי באגודה

GothicAngel88

New member
הרכזת שלי דווקא סבבה

אבל אגודה הכי מעגילה שיש. רק אם באמת אין לך ברירה (חח ואני ממש מתכוונת אם אין לך ברירה) אז תפני לאגודה הזאת..

למעלה