עמותת "עזר מודיעין"

עמותת "עזר מודיעין"

בשעה 15:00 אני נפגש עם הרב סגל, האחראי על העמותה במודיעין, על-מנת לראות במה עוד ניתן לעזור. עמותת "עזר מודיעין" עוזרת למשפחות נזקקות באזור ע"י מתן ביגוד, מזון, רהיטים ישנים, מאוורים ומפזרי חום לקיץ/חורף ועוד. כמו כן, מפעילה העמותה בעלי מקצוע בנושאים שונים (עריכת דין, אינסטלטורים, חשמלאים) למשפחות אזלות יד. אחרי הפגישה אפרט, למי שירצה, במה תוכלו לעזור ולתרום. אולי אפילו נקבע איזור איסוף ציוד, אותו אעביר בהמשך לעמותה. כאמור, פרטים בהמשך. הערה - לצורך העניין, זו "המפלגה" שלי. אם מישהו רוצה להצטרף ולעזור בארגון, הוא יותר ממוזמן.

nutmeg

New member
../images/Emo124.gif לאזארוס ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מכירה אישה אחת שסתמה מקלט ביתה בבגדים וועד הבית (בצדק) יורד לחייה. הבגדים (כך היא אומרת) חדשים - מדובר על טרנינגים וכו´ מהימים בהם עבדה בשוק. היא רוצה לתרום אותם אך אינה מסוגלת להביא את הבגדים לנק´ איסוף מפאת גילה ומצבה הפיזי/נפשי. יש צורך לבוא לקחת. מכיוון שאני אישית לא ראיתי את הבגדים, איני יכולה להעיד על טיבם אבל נראה לי שווה בדיקה, לא? צור קשר אם נראה לך מתאים.

../images/Emo41.gifעדכונים... עדכונים... עדכונים../images/Emo41.gif

הפגישה הייתה נחמדה מאוד ופרודוקטיבית. כמו שהרב סגל הגדיר את זה - יש צורך בהכל, החל משרוך נעל ועד מכונת כביסה. אז אם אתם חושבים שיש לכם משהו שאתם יכולים לתרום, משהו שיוכל לשמש משפחה נזקקת - החל מבגדים וכלה בריהוט ישן - אשמח אם תפנו אלי במסרים וננסה לארגן את העברת הציוד למודיעין. לאלו שגרים במודיעין והאזור (יש כאלה פה בכלל?) - גם מוצרי מזון בסיסיים יעזרו מאוד. מה אני אגיד לכם - נחמד שיש אנשים שמקדישים את מלוא חייהם להתנדבות. היה ממש מרגש ומחמם לב. עדכונים לכשיבואו.

ליאן.

New member
יש לאמא שלי חברה

שירדה 2 טון ממשקלה ורצתה לתרום את הבגדים שלה אבל אף אגודה לא רצתה לקבל אותם..

nutmeg

New member
ראית פעם

מסכנים שאין להם כסף לסגור את החודש שמנים?? something wrong with this picture!

shellyland

New member
היתה תורמת לי ../images/Emo3.gif

יש לכם מושג כמה עולים בגדים במידות גדולות? כל פעם שאני הולכת לעונות אני לוקחת איתי טופס למשכנתא + 2 ערבים.

למעלה