עמותת ס"ל - סיוע לכל

עמותת ס"ל - סיוע לכל

שלום, אני יו"ר עמותת ס"ל -סיוע לכל. אפרת סיפרה לי שאנשים כאן בפורום מחפשים איך ליצור איתנו קשר. נרשמתי לפורום והרי הדרכים להתקשר איתנו: בטלפון 052-3899672 או בדואל: [email protected] אנו נשמח לעזור (כפי יכולתנו) למי שזקוק לעזרה וכמובן שנשמח גם לקבל עזרה מאנשים שמעוניינים לתרום ו/או להתנדב

Neta558

New member
../images/Emo51.gif ואם אפשר קצת פרטים

באילו תחומים אתם פועלים? למה בעיקר אתם זקוקים? (מזון, ציוד, תרומות..)

פרטים

אנחנו פועלים בשלושה תחומים עקריים: 1. איסוף רהיטים, מכשירי חשמל, כלי בית וכדומה. מי שרוצה למסור משהו כזה מוזמן להתקשר. האיסוף מתבצע בימי שישי מכיון שכולנו עובדים ויש לנו זמן פנוי רק בסוף השבוע. כרגע אנחנו לא אוספים בגדים! 2. חלוקת חלות ומאפים למספר משפחות בערב שבת. אנחנו מקבלים מאפים שנשארים למאפיית אינגליש קייק ואנחנו קונים חלות. לצורך חלוקת המצרכים האלו אנו זקוקים למתנדבים (רצוי בעלי רכב). החלוקה מתבצעת ביום שישי בשעות אחר הצהריים ואורכת כשעה וחצי. בחגים אנחנו רוכשים פריטי מזון נוספים וגם מקבלים תרומות שנאספות ע"י תלמידי בתי הספר ותנועות הנוער (צופים, נוער עובד). את הפריטים האלו אנחנו מחלקים לכ-40 משפחות והחלוקה מתבצעת בדרך כלל ע"י שלוש מכוניות. אנחנו נעזרים גם ע"י תלמידים מתנדבים במסגרת מחויבות אישית. עד לא מזמן היינו מחלקים חלות לכל המשפחות. החלות נתרמו לנו ע"י מאפיית מאפים שבשילת. אולם לאחר שהתחלפו בעלי המאפיה, הבעלים החדשים אינם תורמים לנו חלות וכעת אנו צריכים לקנות חלות ואין לנו אפשרות לקנות חלות לכולם. אם מישהו מכיר בעלי מאפיות באזור שיכולים לתרום לנו חלות מידי שבוע, אנו נשמח לקבלן ולחלק ליותר משפחות. 3. חונכות - תלמידי כתות יוד, במסגרת פרוייקט מחויבות אישית, מתנדבים אצלנו בחונכות של ילדים מבתי ספר יסודיים. בנוסף יש לנו כמה מתנדבים בוגרים הנותנים שיעורי עזר לתלמידי תיכון נזקקים. אנו זקוקים למתנדבים נוספים היכולים לעזור לתלמידי תיכון בהכנת שיעורי בית וכדומה. אנחנו, כמובן, נשמח לקבל תרומות של מזון ו/או כסף. במזון אני מתכוון למזון ארוז (גולמי), לא מבושל. מאד קשה לחלק מזון מבושל, לכן אנו לא יכולים לבצע זאת. שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם.

למעלה