עמותת דרור? WTF?

עמותת דרור? WTF?

בעקבות הלינק של חיים שוטטתי מעט באתר של עמותת דרור, ואני מוכרח לציין שמדובר באחד הדברים המוזרים ביותר שראיתי כבר הרבה זמן. חוץ מזה שמדובר באחד האתרים הפחות מושקעים שראיתי ושהוא מלא בשגיאות בשגיאות כתיב בכל כתבה שלו, סגנון הכתיבה שלו נראה ילדותי למדי, ואם תקראו את רשימת ההשוואות שעורך מנכ"ל העמותה בין העמותה שלו לה.ל.ל. אני בטוח שתתמלאו בהרגשה משונה שאני לא יכול להסביר אותה. חוץ מזה קצת מוזר לי שלא שמעתי על העמותה הזו בחיים שלי, אז אם מישהו מכם יודע או שמע עליה משהו תספרו בבקשה.
 
בשגיאות בשגיאות = בשגיאות

תגדיו, זה לא אירוני שבדיוק במשפט על שגיאות הכתיב הייתה לי שגיאת כתיב?
 
בשביל להשלים את האווירה הביזארית:

גברת שרה השכנה ירייה נשמעה בקצה הרחוב גברת שרה השכנה ראתה מקרוב לילה תל-אביב בוער וחם סמל המשטרה היה מנומנם כשהטלפון צלצל הודיעו על גופה בקצה הרחוב כבר החובש כיסה עם השמיכה גברת שרה השכנה אמרה לשוטרים ראיתי שתי דמויות צעקות ויורים בינתיים בקצה השני של העיר אבנר התאילנדי וחיים הצעיר נוסעים במכונית חוזרים באילון שוטר תנועה עוצר אותם בדיקה של רישיון בקשר כבר הודיעו על שני הבורחים מבט אחד הספיק לו נראו חשודים לקח אותם מיד לתחנה של הצפון כל הלילה לא נתנו להם לישון שמעון החוקר אמר שזה שוד בן ציון הבלש אמר זה על כבוד אמרו לאבנר תתחיל לדבר וחיים הצעיר התחיל להישבר בינתיים שרה השכנה במסדר הזיהוי ניסתה לפשפש בזיכרונה הדהוי אמרה שהם דומים אמרה שהם דומים שלחה אותם לכלא לעולמים שתים-עשרה בלילה בבית הכלא המחוזי הרצל רב פקד מחייך חיוך נבזי אבנר אומר נכתוב חנינה נשלח אותם מחר לנשיא של המדינה בינתיים שרה השכנה מבשלת במטבח מתוך קופסת הקמח מבצבץ לו האקדח היא לא ידעה שמלמעלה יעקב השכן קבוע בכל לילה מפתח תריס נהג להתבונן והוא ראה הכל לפנות בוקר בשלוש ראה איך היא תוקעת לו כדור אחד בראש כן הוא ראה הכול הוא ראה הכל ראה איך היא תוקעת לו כדור עגול (משינה. מילים: יובל בנאי)
 

rachel21

New member
עמותת דרור ממה שידוע לי ...

אני כבר לא הארץ שלש שנים ככה שזה לא מאוד מדויק- עוזרת כלכלית .לא ידוע לי על תמיכה נפשית מסוימת. העמותה עוזרת לקטינים.-אנני לא יודעת עד כמה זה חוקי? לאנשים מסוימים היא ממש הצלה.עדיף להעזר בעמותת דרור מאשר להיות ברחוב. אז לא משנה מה "להיות הומלס זה הכי גרוע."
 

lunapel

New member
בא לי להקיא

"'מקום אחר' הסכם מחייב את כל היוצאים בשאלה לצעירים עד גיל 18.מקום לנערים חסרי קורת גג שהם בהכרח עבריינים...ונגרם נזק רב, לצעירים שנשלחו למקום" בגיל 17, למשך ארבעה חודשים, שהיתי ב"אתנחתא", המקבילה הירושלמית ל"מקום אחר". העזרה הראשונית שקיבלתי מהמקום, כמו גם ההכנה והסיוע שהם נתנו לי לתקופה שאח"כ, הייתה נפלאה. למעשה, באותה תקופה, אתנחתא היו היחידים שעזרו לי. אני יודעת לספר שהמצב ב"מקום אחר" הוא דומה. בזמנו אף הכרתי מספר יוצאים ששהו שם והניסיון שלהם דומה לשלי. בהכרח עבריינים? יחד איתי, היו ב"אתנחתא" 3 יוצאים ויוצאת אחת. יתר השוהות והשוהים הגיעו אף הן מרקע קשה, ממשפחות מסכנות בפני עצמן, שהתאכזרו אליהן. ברור שהסיטואציה במקום בו מרוכזות צעירות וצעירים אחרי טראומה הוא לא אידיאלי, אבל מארגון המתיימר לדבר על "דאגה לצדק חברתי", הייתי מצפה להתייחסות אחרת. כנ"ל לגבי ההתייחסות הצינית, האכזרית וחסרת הרגישות של כותב העמוד, לאזור רחוב צ'לנוב. גרתי באזור במשך קרוב לשנה ואני בהחלט מעדיפה את החום, הכנות והישירות של תערובת הא/נשים שם, על הצביעות והניכור של הלבנבנים מצפון העיר. "זלזול, רוע וטיפשות.גרימת נזק בעל ישוער.." הן מילות תואר שהייתי מצמידה דווקא לעמותת דרור. (מקלדת וירטואלית היא דבר מעצבן)
 
למעלה