עמותת ביחד

ronbs

New member
עמותת ביחד

שמעתי שיש עמותה שעוזרת לילדי ADHD האם אפשר לקבל פרטים נוספים על העמותה. תודה

דליה.ד

New member
אני חושבת שזו עמותה להורים

ולא לילדים. והיא יותר עוזרת להורים להתמודד מאשר לילדים. תוכלי לקבל את המספר שלהם מכמה חברים כאן. אני התייאשתי מהם כי כל מה שנמצא מאשקלון דרומה הוא לא על המפה!

זהבה נ

New member
דלינק´ה אני יודעת שבפרוייק העצמת

הורים שהיה בעמותה היתה קבוצה דרומית לאשקלון אני חושבת שמבאר שבע, צריך לברר היום האם מקיימים סדנאות של כלים להתמודדות מטעם העמותה היום באיזור באר שבע. ואם יש דרישה אני מאמינה שיפתחו, ברור שלא בשביל שתיים שלושה זוגות לפחות עשרה זוגות זה קבוצה. נוכל גם לשאול זאת את ראובן סדן מנהל העמותה כשיגיע להיות אורח כאן בפורום לקראת סוף החודש אני חושבת. אפרת@ סיכמה איתו את תאריך האירוח ואני לא יודעת אותו עדיין, אבל נדאג לפרסמו כאן לפחות שבוע מראש בכדי להכין שאלות מהמשתתפים בקהילה. שבת שלום,

זהבה נ

New member
"עמותת ביחד" זו עמותה שהוקמה ע"י

הורים לילדים עם ADHD והיא אמורה לעזור לכל הורה שיש לו ילד עם הקושי הנ"ל במיד, אנשי מקצוע, ספרות מקצועית, קבוצת וסדנאות להורים, העלאת הנושא על סדר היום הציבורי, שינויי חקיקה בקיצור לשפר את איכות חייהם של הלוקים בקושי , בני משפחותיהם ואנשי המקצוע. לקראת סוף החודש הזה הוזמן מנהל העמותה מר´ ראובן סדן להיות אורח כאן בפורום שלנו ואת כל השאלות ניתן יהיה לשאול אותו. הטלפונים שלהם זה באיזור חיוג 03 5797004 5796926 חשוב לזכור שבדרך כלל ההורים הפעילים בעמותה הם מתנדבים וכל הפעילות ממומנת על ידי דמי חבר שנתיים. בהצלחה,

זהבה נ

New member
ביום שלישי הקרוב 19/11/02 יתארך כאן

בפורום שלנו מר´ ראובן סדן מנהל עמותת "ביחד". הוא יענה על שאלות לחברים בקהילה שלנו בנושא העמותה והפעיליות שלה ברחבי הארץ. הכינו את השאלות ובתחילת השבוע נפתח להם שירשור מיוחד. לי כבר יש בראש שתי שאלות, תגלו אותן בתחילת השבוע הקרוב. שבת שלום לכולם,

זהבה נ

New member
מקפיצה

ושלא תשכחו להכין לראובן סדן, את כל השאלות שאתם רוצים לשאול בקשר לעמותה ולפעילות שלה. שבת שלום,

למעלה