עמותות

דליה.ד

New member
עמותות../images/Emo9.gif

לא ידעתי שיש עמותו הורים להפרעות קשב וריכוז! וזה מידע מהספר: עמותת "ביחד" עמותת הורים לילדים עם הפרעות קשב וריכוז, מפעילים קבוצות הורים, ימי עיון, מרכז מידע, סיוע ויעוץ, עלון חדשי, קו חם ועוד: 035797004 "בית עזרא" עמותת הורים לילדים עם הפרעות קשב וריכוז: 097680242 "הלל" עמותה ללקויי למידה 025391922 ו..."ניצן" 035372370, 035372266 , 035371039 . נכון שאני גדולה???????? .....סתאאאאם!

דליה יקרה,

רכן יש עמותות הורים למכביר (הרבה יותר ממה שציינת) כמעט לכל עניין ולקות יש גוף שלה הורים, בתור פעילה לשעבר (ולא אפרט כאן למה לשעבר), אני אישית היית רוצה לראות את הגופים האלה מתאחדים ועושים משהו כדי לדחוף קדימה את העניינים הרלוונטיים. אפרת

מיכל153

New member
אני מקבלת ניירת על הרצאות וחידושים

בנושא מ"הילל" בירושלים ויש שם הרצאות מעניינות שעוד יצא לי ללכת אליהם. הם מספרים על הטבות, חוקים אם יש אתרי אינטרנט וזה מעניין מאוד. ביי מיכל153

דליה.ד

New member
מיכל../images/Emo24.gif

אשמח אם תוסיפי קישור לאתרים שאמרת ואם יש ימי עיון דווחי לנו כאן. תודה! מדליה.

לדעתי הם דווקא ישמחו

אבל אני חושבת ששוה לחכות ללוח המודעות שעולה אצלנו בקרוב, אני אפתח קטגוריה לימי עיון וכך נוכל כולנו להכניס הודעות על ימי עיון מכל מיני מקומות וגופים. מה דעתכם? אפרת

דליה.ד

New member
מעולה!../images/Emo106.gifושאלה לאפרת

יקירתי! אני מתחילה לתת שיעורים פרטיים (בקיבוץ שלי) לאנשים מהאיזור. מכיוון שאני מומחית בלקויי למידה, cp, pdd , ואוטיזם. האם אוכל לשים הודעה שלי כך שמי שירצה יוכל לבוא ולקבל שיעורים? אני מכינה גם למבחנים, נותנת תמיכה בעבודות אישיות ועוד. האם אתם יודעים כמה עולה שיעור פרטי? כי אני לא יודעת כמה לגבות. (יש לי תואר ראשון בחינוך מיוחד, עבדתי עם אוטיסטים כ- 4 שנים ועם cp 5 שנים, לקויי למידה בחטיבת ביניים 3 שנים ובבית ספר יסודי 3 שנים) ועם כל הנסיון שלי אני מאוד מקפידה לא ללמד את הילדים שלי...פה אני צריכה להיות 100% אמא...

מיכל153

New member
דליה, האם ראית את הקישור לאוטיזם

הקלות בביטוח לאומי (הצלחתי לשים קישור שם)? ועוד בקשה אולי תכניסי את יום העיון בשערי צדק ללוחות ? סליחה שהתפרצתי ביי מיכל153

היי יקירה

עד כמה שאני יודעת שיעורים פרטיים ממומחים (דוגמת ריפוי בעיסוק) עולים בין 150 ל200 ש"ח תלוי באיזור ובמטפל כמובן, אני מאמינה שיש איפה שהוא תעריף לעניין, למה שלא תרימי טלפונים למכונים פרטיים ופשוט תשאלי כמה עולה שעה של מומחה? שיהיה בהצלחה יקירה. אפרת

מיכל153

New member
קישור לעמותת היל"ל באנגלית

בעברית הוא לא מעודכן. לבינתיים. אני בקשר שם עם מישהי. הרצאות וחידושים זה סיפור אחר. ביי מיכל153

למעלה