עמוס...

shaililo

New member
עמוס...

אני לא מצליחה לענות לך למסר אז רק שתדע שאני חושבת שאתה נמצא הרבה בפורום רק יש פעמים שהפורום קצת "יבש" וכדאי להחיות אותו קצת. או שזאת אני שכותבת המון... אמממ... זיהו! אתה יכול למחוק אם בא לך...

../images/Emo23.gifניצלו"ש..דיוניישן!!!

טוב..הנה תורי לפתוח דיון.. אם הייתם משנים ת´שם של הספרים-איך הייתם קוראים להם? שאלה זו מטרידה אותי משום מה....
אני אכתוב את מה שאני הייתי עושה בהודעה נפרדת...

../images/Emo23.gifהקפצה..לוכתבתם לי בדיון!!!!

תכתבו! תכתבו! תכתבו! תכתבו! תכתבו! תכתבו! תכתבו! פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

../images/Emo23.gifהקפצה..אנשים אתם מעליבים!!!

תגיבו על הדיון...בבקשההההההההההההה זה נורא חשוב ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

טוב! לוצריך!!!!!!! אין צורךךךךךךךךךך ביטלתי ת´דיון-שאגב, היה לי חשוב למשוווווווווו ביטלתיייייייייייייייי

i l0ve u

New member
טוב..נעשה לך טובה..

חחחח סתם.. אה...לא יודעת איזה שם כבר אפשר לתת לספר?? על מה הוא כבר מספר-הארי פוטר....

../images/Emo14.gif לודיברתי על זה..

דיברתי על "הארי פוטר ו.." אבל נראה כאילו לאף אחד לא היה אכפת ממני אז אני הלכתי לי לחדר שלי לקחתי תמונה חיבקתי אותה התיישבתי לי על המיטה ובכיתי זה מה שעשיתי בכל הזמן שלא הייתי פה.. ואם זה מסתמן ב"אני אעשה לך טובה.." לא נראה לי שהייתי רוצה את הטובה הזו......... תודה בכל אופן, מקווה שהיה לך יום טוב משלי..

shaililo

New member
גם לך היה יום רע?

גם לי... למה בכית? אני לא מתקשה לחשוב של מי התמונה...

../images/Emo14.gifבכיתי כי..אני בוכה כל יום אבל

זה לואותו דבר.......אז לומשנה..וכן..התמונה היא של מי שאת חושבת......

i l0ve u

New member
לא......./images/Emo2.gif

לא התכוונתי שתיקחי ל
זה סתם היה בצחוק...
סולחת???

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifאמילי../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

הנה אני עונה על הדיון-
במקום "הארי פוטר ואבן החכמים"
"הארי פוטר והתחלה חדשה" (צולע, אני יודעת...
)
במקום "הארי פוטר וחדר הסודות"
"הארי פוטר והפעם הראשונה שהשרותים מסוכנים" (
טחחחחחחחחחח........ איך לעזאזל הגעתי לזה
)
במקום "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן"
"הארי פוטר ושנת הגילויים" (אני כ"כ לא טובה בשמות
)
במקום "הארי פוטר וגביע האש"
"הארי פוטר והתחייה" (ג´יזס אני גרועה בזה
)

../images/Emo14.gifואגב, הנה אלה שלי..

"הארי פוטר ואבן החכמים"-"הארי פוטר-העבר שנחשף"(למה-לויודעת..) "הארי פוטר וחדר הסודות"-"הארי פוטר והיומן הסודי" "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן"-"הארי פוטר וארבעת הקונדסאים" "הארי פוטר וגביע האש"-"הארי פוטר והטורניר המשולש" זהו...... אבל מסתבר שזה לוממש עניין אתכם אז....................

../images/Emo140.gifנחמדיישן סיון !

רואים שחשבת על זה הרבה ...אני טועה ?
קבלי ח"ח הנה הגרסה שלי :
ספר ראשון - "הארי פוטר , אתה קוסם ( לא קיפוד ! קוסם ) "( למה אין איקון של |קיפוד| ?)
ספר שני - הארי פוטר ושלושת ניסיונות ההתנקשות בחייו "( דובי!הרוצח השכיר של וולדמורט )
הספר שלישי - הארי פוטר ושון ביגרסטאף הגבר ! " ( כי צריך להגדיש לו ספר ..שניים
)
הראי פוטר וולדמורט " ( כי אז סיון לא תוכל להגיד את שם הספר או שהיא תקרא לו "הארי פוטר ואת-יודעת-מי " שלגיה

../images/Emo14.gifש-חר!!!! אני אקרא לו הארי

פוטר ואדון האופל... פחחחחחח ואכן, אנשים, אני לא הוגה על דל שפתיי את שמו של אתם-באמת-יודעים-מי

idit girl

New member
סיוןןןןן נחשי מי זאת...../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

כן זאת אני עידיתתתת!!!!! וכן הגיבו לך, מה את רוצה??
אבל אני גם יגיב לך:
הספר הראשון: "הארי פוטר ואבן החכמים": "השנה הראשונה בהווגורטס" (חחח סתם הקרצתי...
...)
הספר השני: "הארי פוטר וחדר הסודות": "יומנו של רידל" (ניראה לי שככה קוראים לו
...
)
הספר השלישי: "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן": "האסיר שברח" חחחח השם המקורי יורת טוב-אני יודעת...
הספר הרביעי: "הארי פוטר וגביע האש": "הארי והגביע" בלאט אין לי כזה שם מקורי, זה בערך אותו דבר...

i l0ve u

New member
תגידו...

איך הספר הרביעי לא קראתי אותו.. קראתי רק ת´שלושה הראשונים.. אני לא איזה חולת הארי פוטר וממש לא לחוץ לי אבל הספר יפה?

shaililo

New member
הוא יפה רק בפעם הראשונה...

והסוף דיי מפחיד - יחסית לשאר הספרים... אני הכי פחות אהבתי אותו - הוא מעצבן אי אפשר לקרוא אותו יותר מפעם אחת כי יש שם קטעים משעממים ר-צ-ח והנושא שלו בכלליות ממש מעצבן.

למעלה