SpecialNight
New member
עמוס רותי ואני.
רציתי לשתף אותכם בפורום על תוכי שהיה לי וקראתי לו עמוס. השם הזה היה על שם ההורים של חבר שלי כי התעצבנתי עליו אותו יום והחלטתי לתת לתוכי את השם שם אבא שלו. אני אחד שתמיד אהב תוכים שהם האכלת יד...הייתה חנות של תוכים שהייתי מסתובב בה קבוע.זה היה חנות של הרבה חיות למעשה אבל הייתי בא בשביל לראות את התוכים. אני זוכר שקיבלתי אותו...שיחקתי כדורגל (הייתי בן 13) עם חברים ואבא שלי קורא לי מהחלון...הוא אמר: "אני צריך שתעלה רגע שתקנה משהו מהמכולת" פתאום אני בא והוא עשה לי הפתעה...אני ראיתי 2 תוכים עומדים להם על הכיסא שבמטבח...אחת מהם הייתה רותי ואחד מהם היה עמוס.כל כך חמודים הם....(רותי עדיין איתי היום). בלילה הראשון רק הייתי איתם...אפילו רבתי עם ההורים שלי שלא יעשו רעש כדי שיוכלו לישון בשקט חחחח התחלתי להתרגל אליהם...תמיד עמוס ורותי היו על הכלוב ולא בפנים... מתנקים להם והייתי מפנק אותם באוכל וגרעינים...וכו' עד שיום אחד באתי כהרגלי למחשב ואני קולט את עמוס עף אליי...אךך זה היה ממש כיף
ואחריו רותי באה...ממש שמחתי.ראיתי בעיניים שלהם כמה שהם אהבו אותי. מאז כל פעם שהייתי בא למחשב הם היו עפים אליי מהכלוב לכתף שלי...היו מתנקים עליי ואפילו פעמיים שלוש ישנו עליי. היו רבים אפילו על מיקום בצד אחד של הכתף שלי
סמכו עליי בעיניים עצומות...מכל בני המשפחה הם פחדו ורק אותי הם אהבו... עד שיום אחד הגיע היום הארור...נכנסתי לחדר אחרי הלימודים וכנראה פתחתי את הדלת בהפתעה...והם נבהלו...עמוס עף...יצא מהדלת עף לכיוון הסלון וכנראה יצא משם. רותי לא הצליחה לצאת (למזלי). חיפשתי אותו שעות על גבי שעות...תמיד היה נראה כאילו הוא קורא לי אבל כנראה סתם דמיינתי.עד שהבנתי שזה אבוד... היום רותי כאילו לא מכירה בי....זה נראה כאילו הייתה עפה אליי וכו' בגלל עמוס...הוא תמיד הוביל אותה. כיום היא בקושי עושה טובה ועולה לי על היד...אני מה זה מבועס מזה. הלוואי שיכולתי להחזיר את השעון אחורה
קנינו 3 תוכים שיארחו לרותי חברה....אבל היא נהייתה תוקפנית כלפיהם והיא רק עולה לי על היד וזהו. עד היום יש לי כמה שאלות שאני כנראה לא אדע אותם... 1. האם רותי באמת אהבה אותי או עלתה עליי והייתה איתי בשביל להיות עם עמוס? 2. מה קרה לעמוס? האם מת? האם לקחו אותו בני אדם? האם איזה חיה או ציפור הרגו אותו? זהו...זה הסיפור שלי לגביהם.לא אשכח את עמוס אף פעם.... אודה לכם אם תשרשרו לפה את הסיפור שלכם..איך הכרתם את התוכים שלכם ואיך אתם מבלים איתם...מעניין לשמוע. יום טוב.
רציתי לשתף אותכם בפורום על תוכי שהיה לי וקראתי לו עמוס. השם הזה היה על שם ההורים של חבר שלי כי התעצבנתי עליו אותו יום והחלטתי לתת לתוכי את השם שם אבא שלו. אני אחד שתמיד אהב תוכים שהם האכלת יד...הייתה חנות של תוכים שהייתי מסתובב בה קבוע.זה היה חנות של הרבה חיות למעשה אבל הייתי בא בשביל לראות את התוכים. אני זוכר שקיבלתי אותו...שיחקתי כדורגל (הייתי בן 13) עם חברים ואבא שלי קורא לי מהחלון...הוא אמר: "אני צריך שתעלה רגע שתקנה משהו מהמכולת" פתאום אני בא והוא עשה לי הפתעה...אני ראיתי 2 תוכים עומדים להם על הכיסא שבמטבח...אחת מהם הייתה רותי ואחד מהם היה עמוס.כל כך חמודים הם....(רותי עדיין איתי היום). בלילה הראשון רק הייתי איתם...אפילו רבתי עם ההורים שלי שלא יעשו רעש כדי שיוכלו לישון בשקט חחחח התחלתי להתרגל אליהם...תמיד עמוס ורותי היו על הכלוב ולא בפנים... מתנקים להם והייתי מפנק אותם באוכל וגרעינים...וכו' עד שיום אחד באתי כהרגלי למחשב ואני קולט את עמוס עף אליי...אךך זה היה ממש כיף