מי זה? מה הוא עשה?איך עוד לא עמד למשפט ?????
זוועה מה שילדים עברו איתו. התעללות בלתי נסבלת בעליל
לא צריך קישור. רק הסבר/פירוט קצר שלך.אני לא מוצאת את הקישור לתוכנית
מייחלת שישברו לו אצבע אחר אצבע.אני לא מוצאת את הקישור לתוכנית ששודרה אתמול.
מצאתי קישור לתוכנית ששודרה בנושא לפני מספר חודשים:
![]()
עיקום ידיים, צעקות ואיומים: הטיפולים האפלים של פרופ' רולידר
היום בזמן אמת: עדויות, הקלטות ותיעודים מהמרפאה שניהל גורו הטלוויזיה עמוס רולידר בקנדה, והשיטות השנויות במחלוקתwww.kan.org.il
אשמח לדעת על מה ומי מדובר.איך עוד לא עמד למשפט ?????
זוועה מה שילדים עברו איתו. התעללות בלתי נסבלת בעליל
הסיפור התחיל לפני כחצי שנה עם תחקיר על דרך הטיפול של רולידר בפגועי ראש בקנדה בשנות התשעים. היו צילומים של טיפולים קשוחים מאד ואלימים בילדים, שכללו עיקום ידים והפעלת כוח. רולידר הגיב שמדובר בכאלה שסבלו מפגיעת ראש קשה, שזה היה מזמן ושזה היה בקנדה. שבישראל לא השתמש בשיטות האלה. בעקבות התחקיר ההוא הגיעו למערכת תגובות רבות שהביאו לכתבה חדשה שהוכיחה שהכוחניות והאלימות ננקטו גם בישראל.אשמח לדעת על מה ומי מדובר.
אמירתו לפיה זאת הייתה שיטת הטיפול המטופלת באותה תקופה ומגובה רפואית, נשמעת די נכונה. ברור שבפרספקטיבה מתקופתנו מסתכלים על כל הדברים האלה אחרת. אבל בהיעדר (תקנו אותי אם אני טועה) טענות שהוא נוהג כך גם היום, על מה בעצם תוקפים אותו? הוא הרי עשה את מה שלמד לעשות בעולם המקצועי בו עבד.הסיפור התחיל לפני כחצי שנה עם תחקיר על דרך הטיפול של רולידר בפגועי ראש בקנדה בשנות התשעים. היו צילומים של טיפולים קשוחים מאד ואלימים בילדים, שכללו עיקום ידים והפעלת כוח. רולידר הגיב שמדובר בכאלה שסבלו מפגיעת ראש קשה, שזה היה מזמן ושזה היה בקנדה. שבישראל לא השתמש בשיטות האלה. בעקבות התחקיר ההוא הגיעו למערכת תגובות רבות שהביאו לכתבה חדשה שהוכיחה שהכוחניות והאלימות ננקטו גם בישראל. ..... דרכו לא מקובלת עלי.
כוחניות היא לא שיטהאמירתו לפיה זאת הייתה שיטת הטיפול המטופלת באותה תקופה ומגובה רפואית, נשמעת די נכונה. ברור שבפרספקטיבה מתקופתנו מסתכלים על כל הדברים האלה אחרת. אבל בהיעדר (תקנו אותי אם אני טועה) טענות שהוא נוהג כך גם היום, על מה בעצם תוקפים אותו? הוא הרי עשה את מה שלמד לעשות בעולם המקצועי בו עבד.
כיום היא לא נחשבת לכזאת כנראה. בתקופה בה מדובר (כך להבנתי ויתקנו אותי אם אני טועה), מה לעשות הממסד הרפואי סבר אחרת. לא מבין מה שייך לבוא בטענות למישהו שלמד בממסד הזה ופעל בהתאם להנחיות ולדרכי הפעולה שנתנו בו/לו, בפרספקטיבה של עשרות שנים הלאה בתקופה בה הדברים נקבעים ונראים אחרת.כוחניות היא לא שיטה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.