עמונה

עם הנצח

New member
עמונה

עפ"י החלטה של הנהגת הנוער של מחוז י-ם, אנחנו כבר לא יכולים לשתוק כשרומסים אותנו! בעז"ה ביום שלישי, כולנו יורדים לעמונה, כי אנחנו לא מוכנים לעוד חורבן ולעוד גירוש. הפעם, אנחנו נעצור את זה! אנחנו לא ניתן יד לרמיסת הערכים שלנו!!! בברכת "עוצו עיצה ותופר דברו דבר ולא יקום...."

עם הנצח

New member
...

ה ק פ צ ה

מה זה הפלאייר הזה?!!?

"היה לא תהיה" "הפעם אנחנו נעצור את זה" מי אמר?!?!?!?!!?!!?!?!?! אולי לך יש איזה טלפתיה עם הקב"ה!?!!? לא נראה לי!! זאת גם אחת הסיבות לשבר הכ"כ גדול שהיה אחרי ההתנתקות ואל תגידו "אפילו חרב חדה מונחת..." - זה לא אומר שאנחנו צריכים לסמוך על ניסים! ולמה לקרוא לזה גירוש?! גם אם מבחינה טכנית אפשר לקרוא לזה ככה... תחשבו על יהודים שבמשך כל ההיסטוריה גורשו... זה בר השוואה בכלל?!?! למה לא להסתפק במונחים טעונים רגשית כמו "עקירה" במיוחד כשאז שכולם יכולים להתחבר אליהם?! אני חושבת שאנחנו שוכחים שאנחנו חלק ממשהו הרבה יותר גדול. כל "יזמת יהודה" ושות'... כאילו "רמיסת הערכים שלנו" וכל זה... ובמיוחד עכשיו ערב עשרה בטבת חורבן שנגרם בגלל שנאת חינם, והדגשה על כך שהמדינה שלנו היא ראשית צמיחת גאולתנו (גם אם המוסדות הם לא משו...) ובאמת הלוואי שחרב העקירה הייתה שבה לנרתיקה. ואני לא חושבת שזה צריך להיות מנותק ממעשים. אני פשוט חושבת שצריך לנתב את האנרגיה יותר נכון מאשר למלחמה בעצמינו... בכולופן מצטערת על המגילה פשוט היה חשוב לי להגיד את זה לילה טוב..

מה???

מה ההבדל אם יהודי גורש מפולין או מנווה דקלים??? בשניהם הוא גורש בגלל שהוא יהודי. בואי נתערב שאם היו רוצים לפנות את צפון ת"א ששם ,מצטער על ההשוואה, החבר`ה נראים כמו גויים ואם אני אראה אחד משם וגוי אני לא בטוח יבדיל בניהם, אני בטוח שכל העולם יעמוד מנגד!! בגלל שבגוש קטיף תובב"א היו חבר`ה שהיו גאים בזה שהם יהודים הם גורשו. אני בטוח שיש פה לפחות מאה שלא יסכימו איתי והם יתקפו אותי אבל אני רשמתי את דעתי. לילה מקסים! נ"ב לא כל מי שבצפון ת"א הוא עבריין חס וחלילה. פשוט רוב המועדונים שם אז...

"רוב המועדונים שם"??

ובאילת?! גם לדעתי זה נורא לקרוא לזה גירוש! ואין לי ממש כח להסביר למה.. הרגע קמתי! אבל "עיניים עצומות לרווחה" (מצטערת, שכחתי איך קוראים לך) די הסבירה את הכיוון שלי...

הבנתי את זה..

אבל אתה מדבר על ת"א כאילו באילת אין את זה.. אתה תלך ליד מרכז תיירות, בדרך לקניון, בטיילת.. זאת אותה אווירה בדיוק! דיברת על זה כאילו זה כ"כ רוק ממך.. אבל לא משנה... ובקשר אליה- אם אף אחד לא יודע.. אז זה טוב, כי עכשיו אני יודעת שהזכרון שלי לא מאכזב...

ו..

אל תענה על זה פה (אם אתה רוצה להגיב- באיי.סי.קיו), כי זה הורס את השרשור.. חבל לשנות את הנושא...

toilesh 1

New member
עיינים עצומות לרווחה-

נכון-אי אפשר לומר היה לא תהיה אבל צריך לעשות את כל המאמצים לעצור את הפעם הבאה! ובטח שאפשר להשוות. היסטוריה נזכרת כדי שנלמד ממנה בין השאר. ומותר לי להשוות כל דבר לגירוש.

toilesh 1 -

תקשיבי- עם כל החלק הראשון אני מסכימה. רק שאני בטוחה שדעותינו חלוקות בנוגע לאיך לעצור את הפעם הבאה... ואת לא יכולה להשוות למה שאת רוצה מכמה סיבות: 1. זה נושאים רגישים. זה פוגע ברגשות של אנשים מסוימים. 2. גם אם תעשי השוואות כאלה הן פשוט לא קבילות כי זה לא אותו דבר.

למעלה