עמוד
חדש ב-
אנשים!

עמוד ../images/Emo82.gif חדש ב-../images/Emo43.gif אנשים!

אנו שמחים להציג בפניכם את עמוד הבית החדש של תפוז! בחודשים האחרונים השקענו את מירב המאמצים בעיצוב עמוד בית תפוזי, נקי וחדשני הכולל הצפה נרחבת יותר של תכנים שווים מרחבי תפוז, שמביאים לידי ביטוי את מיטב תוכן הגולשים, עליו גאוותנו. בעמוד הבית החדש תהיה התמקדות גדולה יותר בפלטפורמות הקהילתיות - בעיקר פורומים ובלוגים – שהם מרכזי התוכן החשובים בתפוז. באיזור התפוז האישי תוכלו לעקוב אחר ההודעות שכתבתם בפורומים ובקומונות, ברשומות האחרונות מהבלוג שלכם וכמו כן, לעקוב אחר כל התגובות שקיבלתם מגולשים אחרים. בנוסף, העמוד החדש מכיל הפניות לפורומים ובלוגים מומלצים, חדשים ואהובים. לא מדובר בגרסה סופית של עמוד הבית החדש. אתם מוזמנים להכנס לקישור, להתרשם ולהעביר פידבקים, הערות ואולי גם כמה מילים טובות בפורום המשוב או במסר לכינוי "הנהלת הפורומים". לצפייה בעמוד הבית החדש הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/hp1_new_design.asp לפורום המשוב הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=168&MessageId=128462930 _____________________________________________________________________ היום ב
אנשים:
רוצים לדעת כיצד עוזרת הרפלקסולוגיה להקל על מהלך ההריון והלידה? החל מהשעה 19:00 תתארח נעמה גבאי, רפלקסולוגית, דולה ומדריכת הכנה ללידה ותענה על שאלות בנושא. אתם מוזמנים להכנס לפורום רפלקסולוגיה ולשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=731&MessageId=128343313
רוצים לדעת מה צופן העתיד? אתם מוזמנים להכנס לפורום כפר סבא ולשאול את המתקשרת וההילרית אושרת לוי שתתארח בפורום החל מהשעה 20:30. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=594&MessageId=128373164
בשעה 21:00 תתארח שז - משוררת, סופרת ומנחת "סדנאות עוקפות דיאטה" בפורום פורום ניתוח ופרשנויות שירה ותשיב לכל שאלותיכם בנושאים הנ"ל: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1086&MessageId=128274318
Clearbox מסדרת לכם את הארון! אם אתם לא מוצאים כלום בארון הבגדים והנעליים והוא נראה כמו אחרי סופת הוריקן - חברת "Clearbox" הישראלית ופורום אופנה אלטרנטיבית יעשו לכם סדר מא' עד ת' בארון. הראו לנו תמונה של הארון הכי מבולגן בבית שלכם שחשקה נפשכם לעשות בו סדר לחג ואולי נזכה אתכם בשוברים בשווי מאות שקלים לרכישה באתר! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1360&MessageId=128351611
מכורים להיאבקות? מחיתם דמעה כשכריס בנואה ואדי גררו התחבקו בעת שתאריהם בידיהם? היכנסו לפורום היאבקות WWE, ענו על חידון רסלמאניה 25 ואולי תזכו במנוי שנתי לערוץ ספורט חמש פלוס http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=13&MessageId=128392828
עוף בתנור? סלט פיקנטי? פילה בקר? יש לכם מתכון מנצח עם סילאן? היכנסו לפורום אוכל חלבי, שתפו אותנו במתכון המנצח שלכם עם סילאן ואולי תזכו בשוברי קנייה בשווי מאות שקלים מתנת חצר הכנרת! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=771&MessageId=128355327
רוצים להבין טוב יותר את הכלב שלכם וללמוד עקרונות ברפואה סינית? הכנסו לפורום רפואה משלימה, ספרו לנו איך רפואה משלימה שינתה את חייכם ואולי תזכו בכניסה לסדנת אבחון סיני בכלבים מתנת מרכז אנימה. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=24&MessageId=128315201
רוצים לראות את אסף אמדורסקי בהופעה? יש לכם רק עוד יום אחד לענות על החידון בפורום רוק ישראלי ואולי אתם תהיו הזוכים בכרטיס זוגי להופעה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=575&MessageId=128359173
ראיתם הישרדות? חושבים שאתם יכולים לספר לנו מה היה בתכנית האחרונה? היכנסו ל i love tv, הראו לנו מה אתם יודעים וזכו בפרסים! http://www.ilovetv.co.il/

plants and rags

New member
קשור לביורק

פולי נשאלה בראיון בתחנת רדיו בלונדון אם תרצה לשתף עוד פעם פעולה עם ביורק, והיא אמרה שהיא לא ממש חשבה על זה, אך יש לה הרבה כבוד לביורק והיא אוהבת את עבודתה, ולכן היא לא שוללת הליכה לשיתוף פעולה בעתיד. ובתרגום: אל תזכיר לי את הזונה האיסלנדית שלא מסוגלת לזכור את המילים של סאטיספאקשן בעל פה.

Seasonal Beast

New member
אוי, באמת.

ידוע שיש לך פוסט-טראומה מWC, ואת העצבים אתה מוציא על B. לא נורא חבר, תראה את האלבום עם ג'ון, ועוד מובטח אלבום בעתיד! יהיה טוב. טוב, אני אוהב את שתיהן, אוהב את סאטיספאקשן, אבל קצת קשה לי לדמיין משהו שהוא לא זה. הייתי שמח שיהיה משהו כזה, סליחה שהדמיון שלי בזבל
.

plants and rags

New member
שיתוף פעולה אפשרי

יכול להיות לכלוך זוגי על תום יורק הנקניק - זה במודה היום. לחשוב ש-B שיתפה איתו פעולה פעמיים. פולי, כאמור, הסברתי לסופי, עשתה זאת מתוך זלזול. אני בהחלט בפוסט-טראומה מ-WC, כי הוא מטמטם עד מוות. באמת לא ברור לי איך אפשר לא לאהוב אותו. רגע, בוא נפתח את זה עוד פעם. אתם לא שומעים את WWE מתנגן בראש? טה טה טה טה טה טה טה טה טה טה טה טה טה - דה סילינג איז מוביייינגגגג, מובינג אין טייייםםםםם? זה לא סוד שהשיר הכי מטמטם ב-AWAMWB הוא "החייל", נחש מה - הוא בקול הכנסייה שלה. מה הפייבוריטים שלנו עד היום? בואו נעשה סקירה קצרה. בלאק הארטד לאב הוא ההגדרה לשיר קולי, גזעי, מאוד כיפי. בחיי. הוא לא אוונגרדי מספיק, ברור, אבל לא נמאס לי ממנו אחרי עשרות השמעות. בהתחלה חשבתי שיימאס. 16,15,14 - מוזיקה נהדרת, שירה נהדרת, נפילה מבחינת המילים - השטיק לא עובד עליי. לא היה צחוק בגארדן. בסדר. קליפורניה - קול כנסייה - גרסת סטודיו פחות טובה מלייב - כנ"ל ל-16 - עדיין מטמטם. הכיסא - קצר ומטמטם. אפריל - או שהוא שיר נורא מעצבן או שהוא פשוט מטמטם. אני הולך לכיוון מטמטם. שיר הנושא - פרוע, גזעי, העורב שבסוף - בלי הריקוד של פולי על הבמה אולי הוא קצת ארוך מדי. החייל - אמרתי כבר. יוצא מן הכלל. חזיר לא - פסיכי, מועתק משארל בודלר, גזעי למדי אם כי taut יותר חזק. פאשיונלס - מטמטם בלייב, גם בסטודיו. קסום, קסום ממש. קראקס - בלייב כשהיא שרה גם את החלק שברקע זה היה לגמרי מטמטם. ככה עם השכבות זה עדיין מטמטם והליריקס מעולים. אלבום טוב מאוד, הרבה יותר טוב מ-DHALP, מצליח להשתוות לאלבומי סולו של פולי. סחתיין.

featherhead

New member
אני!

שלומצי, אם אתה כולא את האנשים בפורום שלך אז כבר תודה בתבוסה של איסלנד ותשנה את הטייטל שלו. בלאק הארטד כל כך יפה אבל לא שייך לאלבום. אני מרגיש כאילו הוא שייך לדיסק קודם ושפוי שלה. הרצועה הכי מנותקת והכי קליטה ולמעשה היחידה גם שנראית שיכולה לתפקד כסינגל. אבל איזה מגניב צריך להיראות קליפ ל~> 161514(ובמיוחד אם האחים הסוטים יעשו אותו עם בובות שמשחקות מחבואים ומגלות שהן מחוברות אחת לשניה ושאסור לצחוק בגן וכו') בלי ספק ההלחנה המוצלחת באלבום, ויחד עם השירה המשתגעת מדאגה שלה זה פשוט ענק. היבבה השקטה שלה ב2:12 שווה זהב. וזה לא שקר שהמילים פחות טראגיות ממה שהן יכלו היו להיות אבל הסיפור הזה עובר מצויין כמו שהוא. ובכלל זה נראה שהיא רצתה לקרוא לשיר הזה "הגן" ואז נזכרה שיש לה אחד כזה. אגב לכלוכים על ת'ום יורק, קצת מצחיק שהכיסא - השיר האהוב עליי באלבום יחד עם פ"פ הלפני אחרון מזכיר את Dollars and Cents של רדיוהד. אי אפשר להגיד שהוא מועתק אבל יש דמיון שקשה להתעלם ממנו (בעיקר באמצע השיר). ואם כבר, כל הסאונד המבולגן והשירה המרחפת שלה גורמות לשיר להישמע כאילו הוציאו אותו מתוך מיזרי של בלונד רדהד אבל די, זה כל כך אחד השיאים של האלבום הארור הזה. איך שהיא שרה בסוף piiiieeeces of my heart צובע לי את הנשמה בצבע של השמלה מלאת הזיעה שלה.אבל הייתי קורא לשיר הזה בשם אחר. בכלל נראה לי שהמשימה שלה בחיים זה לכתוב שיר על כל שם עצם בשפה האנגלית. אפריל עדיין אני לא אוהב. זה כמו הto talk to you של WC מבחינתי. דאמ, אפילו החלק הטוב שבו הוא לא כזה טוב! מה, אף אחד מהביסיידס לא היה יכול להיכנס במקומו?! ואם כבר קול סבתא אז לפחות שיהיה עבה יותר, כמו שעשית ב darling be there. יוווו אני רץ לשמוע
שיר הנושא... הו!לילי ליבר ליטל פארטס (כמה ריפיט), מטורף. מאוד אוהב אבל כמה פעמים שאני הולך לאיבוד בדקה האחרונה שלו כבר ומתחיל לחשוב על דברים אחרים. צריך לראות אותה על במה עושה את השיר הזה. אה אופס, עוד שבועיים כולה! |זדיינו| כששמעתי את החיילים בפעם הראשונה ממש לא אהבתי את הבית אבל אז הגיע הפזמון והפך אותי לשלולית. ממש חבל לי שהוא ממוקמם בין שתי רצועות סופר אגרסיביות שבולעות אותו משני הכיוונים. פיג וויל נוט, אז מה את נובחת כמו כלבה.. האמת שזה היה יכול להצחיק אותי לשמוע עושה אותה "דו מיי וויל!... אוינק אוינק!" רק נראה אותה לא עושה אותו בהופעה!! שיר מלבב. פ"פ הלפני אחרון זה השיא השני של האלבום (בערך כמו ש Horses הוא השיא האמיתי של סטוריז ולא We float). בקלות אחד הטובים שלה אי פעם. ריפיט עצבני. המונולוג סיום יפה, יפה מאוד. אין יותר מילים. דוגרי אין מה להשוות בינו לבין הראשון שלהם. אין מתחרה אמיתי לThat was my veil ול Rope bridge crossing היפהפה. ומצד שני האלבום הזה הרבה יותר מרוסק ומגוון. ודיברתם על ביורק גם, אז הא!

plants and rags

New member
לא שמתי לב לדמיון

לרדיוהד. ממש לא בא לי להקשיב עכשיו ל-Dollars and Cents ולבדוק. רדיוהד גרועים. אתה הולך לראות אותה עוד שבועיים? אני ממש שונא אותך. והיא תופיע עם הצ'ופסטיקס בשיער וחליפת המומיה או הכותונת השחורה, כמה מגניב. אני מסכים עם הרבה דברים. דווקא אני לא אוהב כל כך את הכיסא. הוא שיר מאוד טוב, אבל מרוב הבלאגן, לא יודע. מסכים עם ההשוואה של אפריל ל-ttty, רק שאפריל יותר טוב. החייל זה השיא של האלבום, היוקו אונו הזה מטמטם והמילים של פולי וקול הכנסייה, פשוט לא יאומן. אלבום מאוד מגניב, מאוד טוב. that was my veil שיר יפהפה. דווקא את רופ ברידג', יחד עם כל מיני רצועות בדאנס הול, אני לא אוהב.

noosh

New member
רופ ברידג' מושלם :(

לביקורת על AWAMWB אני אגיע יותר מאוחר, כנראה (או אף פעם, אני לא נוטה לביקורות אלבומים), כי עדיין לא היה לי מצברוח לשים אותו במערכת. והוא דורש מצברוח. אבל ממה שקראתי אצלכם, לא הרגשתי את החיבור המטורף אליו כמו שאתם חשתם. הצרחות שלה באמת היו קצת יותר מדי בשבילי (ודווקא הייתי בסדר עם WC). אבל כמו שאמרתי - אני צריכה להאזין לו שוב.

plants and rags

New member
רופ ברידג' לא מושלם

אני בכלל לא אוהב את דאנס הול, ואני מאשים את ג'ון בזה. טוב, סתם הגזמתי, זה אלבום חמוד והכול - הוא פשוט מבחינתי לא יכול להיאמר באותה נשימה יחד עם אלבומי הסולו של פולי. AWAMWB בהחלט יכול, אני גם מסוגל להתפרע ולהגיד שהוא עוקף את ROM, סטוריז ודריי. בקשר לא וומאן - את פיג וויל נוט אני מאוד אוהב, והצעקות שם במקום מבחינתי, הן אמינות. בשיר הנושא המדהים, הכול מעולה, אין מילים באמת, אבל האם יש זעם אמיתי? אני לא יודע. משהו קרה לליריקס של פולי בכמה שירים. או שלא קרה; היא תמיד טענה שהליריקס שלה פלייפול וכולם לוקחים אותם ברצינות יתרה. אבל זה אמור להיות יתרון שאנשים רואים משמעויות נוספות בליריקס. מבחינתי, אין סיפור אמיתי מאחורי שיר הנושא, זאת מעשייה חביבה ומשעשעת. קצת חבל.

Pygmy puff

New member
"התרכזתי בלדמיין את א’

לוחש במסתוריות חושנית “Big fish, little fish” כשהוא לבוש בשמלה אדומה."

Pygmy puff

New member
מילת המפתח, מטמטם.

אני לא אתייחס ללכלוך על תום. לא. זה מה שאני מקבלת על התמיכה בעניין White Chalk? אגב, שום נביחות/גניחות/צרחות לא יגרמו לי להעדיף גרסה אחרת של פולי על גרסת הפסנתר. בכל אופן. מסכימה בקשר ל-Black Hearted Love. שיר פתיחה חזק וקולע. הקליפ חמוד, אם כי, כמו שסיכמתי עם שלומי, היא קצת חיוורת וצריכה לאכול משהו בדחיפות. שלומי אמר שהוא רוצה לקפוץ איתה על הטרמפולינה. 14, 15, 16 - משתיים-שלוש האזנות ראשונות, הפייבוריט שלי. יופי של שירה, אהבתי את ההתנשפות בסוף. קליפורניה, הכיסט ואפריל - ככה ככה, לא נפלתי מהכיסא (הה, שנינות), ואפריל ארוך מדי. לא רע בסך הכל. A Woman a Man Walked By/... - מתחיל טוב (החלק של לילי ליבר אדיר). "איי וונט יור פאקינג אס!11 וכו'" - קצת עיקמתי את האף, נו, אני בחורה עדינה. החלק האינסטרומנטלי בסוף יפה. The Soldier - לגמרי White Chalk, מה שמוכיח את טענתי בעניין עונת הפסנתרים. הוא גם נורא מזכיר לי משהו, ואני לא יודעת מה. Pig Will Not - אוקיי: בהתחלה חשבתי, וט"פ. ואז אמרתי, נו, טוב, אם את מוכרחה להוציא את זה, תוציאי את זה, שיהיה לך בכיף. אחר כך חשבתי שזה בעצם די מצחיק, הנביחות. אני אל יודעת מה אני חושבת על השיר. בסך הכל, די מיותר. היא לא כמעט בת 40 או משהו? לא הגיע הזמן להתבגר? זה עדיין מגניב, ת'ו. בקיצור, אני לא סגורה על עצמי. נקסט. Passionless, Pointless - פייבוריט משמיעה ראשונה, יופי של שיר סיום. (Cracks in the Canvas - אפילוג? גם כן מאוד ווייט צ'וק. אהבתי. לסיכום, לא רע בכלל, אני צריכה לשמוע עוד כמה פעמים כדי לגבש דעה סופית. לא משהו שיערער את עולמי, אבל בהחלא מועמד סביר לרשימות סוףשנה.

למעלה