עמוד מדיה חדש

עמוד מדיה חדש

אמממ יש לנו אתר כמו שאתם יודעים
שהוא לא ממש מעודכן..אבל אני מקווה שלאט לאט נעדכן אותו. בכל מקרה, חבל לא לנצל את השטח אחסון שלו... אז העלתי לכם קריוקי של קלי, שירים שלא יצאו של קלי וכל מיני קאברים. בקרוב אני אעלה גם הופעות וכל מיני.. תהנו: http://users.tapuz.co.il/kellyc/AUDIO.HTM

EliranMaor

New member
../images/Emo121.gifאה ועוד משו...../images/Emo26.gif

1. אם היית מכיר אישה בהריון, חולת סיפיליס, אם לשמונה ילדים, מתוכם 3 חירשים, שניים עיוורים ואחד עם פיגור שכלי... היית ממליץ לה לעשות הפלה? 2. עומדים לבחור מנהיג לעולם וישנם שלושה מועמדים. למי מהבאים תצביע הראשון: יצר קשרים עם פוליטיקאים מושחתים,מתייעץ עם אסטרולוגים,ידוע שהיו לו שתי מאהבות,מעשן ושותה בין 8ל-10 כוסות מרטיניו ביום. השני: פוטר פעמיים ממקומות עבודה, ישן עד הצהריים,צרך אופיום בתקופת האוניברסיטה, וכל לילה שותה בקבוק וויסקי. השלישי: גיבור מלחמה, צמחוני, לא מעשן ומדי פעם שותה בירה, לא ידוע שהיו לו אי פעם קשרים מחוץ לנישואין. אז.. במי תבחרו.. גלגלו למטה... עוד קצת... מועמד מס' 1 הוא פרנקלין רווזבלט. השני הוא וינסטון צ'רצ'יל השלישי- אדולף היטלר אגב, המלצתם לאישה לעשות הפלה? כי אם כן, הרגתם את בטהובן... כדאי לחשוב לפני ששופטים..

אמממ..../images/Emo12.gif

איך זה שיש שם שירים שאני לא מכירה? (אני מעריצה [?] טריה שלה.. אבל בכל מקרה אני חורשת עליה..)

Blue Aura

New member
אלו שירים שלא...../images/Emo97.gif

נכללו באחד משני הדיסקים שהיא כבר הוציאה וכמה יכול להיות כולם יוכללו בדיסק ה-3, שהיא עובדת עליו עכשיו, הכי בטוח יצא השנה. מקווה שעזרתי

אממ..

לא הבנתי הכל.. אבל בכל מקרה.. אני מקווה שכל מה שאני לא מכירה ייכנס לדיסק.. רגע אבל כל הקאברים.. איפה שמעתם אותם? וגם ראיתי מישהו שכתב פה דף עם כל השירים של קלי.. נגיד מג'סטין וקלי וכאלה.. איפה אני יכולה לשמוע אותם? (סורי על הניג'וס חח)

Blue Aura

New member
...../images/Emo59.gif

את השירים מהסרט אממ את יכולה לשמוע בסרט,
ואת גם יכולה להוריד אותם.

חח סורי על ההטרדה..

איפה אפשר לקחת את הסרט? ומתי היא הוציאה אותו? ואני לא מוצאת את זה בקאזה חחח

Blue Aura

New member
יש אותו ב-DVD נראה לי ו...

אני לא זוכרת מתי הוא יצא,נראה לי ב-2001...

לא הגיוני חח

כי היא ניצחה רק ב2002... לאמשנה חח נראה לך שיש אותו בבלוקבסטר? ויש לך מושג איך כותבים את השם המלא של ג'סטין באנגלית?

kelly holic

New member
נצל"ש-תמונות חדשות של קלי מהסיבלסטר

הייתה מחלוקת מאוד גדולה לגביי התמונות האלה שלכאורה נגנבו מאתר אחד ופורסמו בפורום האמריקאי של קלי אבל בגלל שאני מניחה שאתם סקרנים כמו שאני הייתי סקרנית לראות אתמונות אז הנה לכם תמונות מעלפות של המלכה המושלמת-קלי!!!!

למעלה