עמוד חדש לצ'אט תפוז!

• פותח הנושא syrus
  • פורסם בתאריך

syrus

New member
עמוד חדש לצ'אט תפוז!

היי לכולם, אז לפני שאני מעלה את העמוד צ'אטים החדש לאוויר, אני רוצה לשתף אתכם (לפני כולם!!). בעמוד החדש, הוספתי גם את החדרים שאינם רישמיים של תפוז והגדלתי את רשימת החדרים הקבועים של הצ'אט (הרישמיים) בהזדמנות זאת, אני רוצה להודות לכולם על ההתנדבות היקרה שלכם בצ'אט. אנחנו נמצאים עכשיו בתקופה לא קלה מבחינת חילוקי הדעות בנוגע למבצע "עופרת יצוקה" בגזרת עזה. התקופה הזו מתבטאת בעיקר בחדרי הצ'אט של החרדים וערבים. אני רוצה לציין לטובה את השומרים שעושים שם עבודה מצויינת - כל הכבוד!! אני מקווה שתאהבו את הדף החדש. המטרה שלכם עכשיו היא להגדיל (לפחות ב 10%) את כמות הכניסות בשביל שהמספרים יהיו יפים
אז בהצלחה לכולם
איל

נחמד../images/Emo45.gif

יקל על גולשים להכנס ישירות לחדר שהם חפצים, לגבי המצב, גם בשאר החדרים ישנם ויכוחים בעד ונגד, ולדעתי כל עוד אין קללות או התלהמות, הויכוח לגיטימי ורצוי.

bar35111

New member
נראה נחמד - מסודר יותר-אולי כדאי להוסיף

לפני הכל את כללי הצט...

ד י ג ר

New member
דף יפה ונח לשימוש.

ועכשיו אני מתאר לעצמי את הגולשים של הבסיסי נכנסים ושואלים מאיפה הכניסה לבסיסי, כאילו שהשאירו שם בעל, אישה, ילדים.

איתן פז

New member
מקסים! בהצלחה!

רק מוזרה האפליה על רקע מיני. מה זה רק אתם ההומואים למבוגרים בלבד??? גמנחנו הלסביות רוצות ככה!
ני אוהבת את זה אדום עם אין כניסה!

syrus

New member
התכנים בחדר הזה מיניים...

בחדר לסביות התכנים אינם מיניים ולא מאפשרים את זה. זו הבחירה של מנהלות וגולשות החדר

מזל טוב ובהצלחה :)

אני מאמינה שבשל התקופה הרעה שעם שיראל עובר, הם רוצים לשתף ולספר ולהתייעץ באמצעות השיחה. זה המקום להעניק להם אוזן קשבת ואת מגוון האפשרויות שיש בידינו! שיהיה לנו רק בשורות טובות...

X ר ת ו ר

New member
מה ? רק אני לא אהבתי? S:

יותר מדי טקסטואלי ופשוט לפי דעתי, בכל מקרה, אולי תרשמו במקום ''חדרים קבועים'' - > ''חדרים רשמיים'', ''חדרים נוספים'' -> ''חדרים פרטיים'', שידעו להבחין בין חדר של תפוז לחדר פרטי. כמו כן, תוסיפו את הסימן של 'למבוגרים בלבד',בצאטTV סקס ו.. יש אפשרות לעשות מיון לחדרים? נגיד.. לפי מס' אנשים ?

חתולהה

New member
מסכימה עם ארתור בקשר

לשמות החדרים, גם לדעתי צריך לכתוב-חדרים רשמיים וחדרים פרטיים

GoldenEyes

Well-known member
מצטרף

לדעתו של ארתור שיש להפריד בין חדרים רשמיים של תפוז לאלו שלא גם ככה לפעמים מציקים לי מחדרים לא רשמיים וחושבים שהכל אותו דבר אהבתי את העיצוב - וכן,יש למיין לפי מספר הגולשים :) ארתור אוהב לראות את ההומואים ראשונים ברשימה חחחחח בכללי, תודה איל על העיצוב החדש, הוא הרבה יותר נוח ומאיר עיניים ומאפשר כניסות מיידיות לחדר המבוקש הייתי משנה את הניסוח "הכניסה למבוגרים בלבד" שכן בני 20 הם צעירים ולא מבוגרים אולי הכניסה מגיל 18 ומעלה או הכניסה לבוגרים בלבד

syrus

New member
לגבי המבוגרים

מדובר רק בהערה למטה מאחר ואפשר להכנס ללובי בלי הסימן ואח"כ בתוך הצ'אט להכנס לחדרים האלה בלי בעיה... זה מה שאנחנו יכולים לעשות בכפוף למגבלות הטכנולוגיות כמובן

למעלה