"עמד להתחיל"?

haunter

New member
"עמד להתחיל"?

עד עכשיו הקרב רק "עמד להתחיל"??? מתי כבר סל יעשה טובה וימות?!
אה, וחשבתי שיש מחסור מסוים במדובבים, אבל זה כבר יותר מדי! לקחת את גוקו לדובב את גוהאן הגדול? הם כבר ככה דומים, אז להקשות עלינו עוד יותר??
חח, אני מקווה שנשמע מתישהו שיחה בין שניהם.

URNFS

New member
גם ביפנית ואנגלית עשו את זה,לא?

אז גם בעברית זה יעבוד.

haunter

New member
עשו את זה גם שם כך? ../images/Emo12.gif

אבל, לפחות בגרסאות האלה המדובב שינה קצת את הקול שלו כשהוא דובב אותם? כי כאן הוא בכלל לא!

haunter

New member
כן, על זה דיברתי!

לא ראיתי את הסדרה באנגלית/יפנית, פשוט בפרק היום הראו "פלאשבק עתידי" של טראנקס, בו השתתף גם גוהאן הבוגר.

haunter

New member
איך אפשר לקרוא לזה אחרת?

נראה לי שהשפה שלנו קצת מוגבלת למצבים של נסיעה בזמן.

שסק לבן

New member
צריכים להפנות את זה לאקדמיה ללשון

אולי "זיכרון מן העתיד"? "חזון"? אבל גם זה לא הכי מתאים למצב הזה, אני מניחה

haunter

New member
נכון, צריך לטפל בזה!

דגלאס אדאמס טיפל בנושא הזה באנגלית (אם זכור לי נכון), עכשיו תור האקדמיה להסדיר את זה בעברית

haunter

New member
נכון, רשמית כנראה שלא

אבל... ב"מדריך הטרמפיסט לגלקסיה", או בחלק השני שלו, היו הוראות לשימוש בפעלים בהתאמה לנסיעה בזמן. לא זוכר אם דובר על זכרון, אבל זה אותו עניין
.

king kazabubu

New member
למען האמת

אין פה שום בעיה.. הפלאשבק היה של טראנקס.. הוא נזכר במה שהוא עבר לפני 3 שנים שגוהאן היה חי... העובדה שהוא עכשיו חזר בזמן והאירוע הזה עוד לא קרה לא משנה את העובדה שבשבילו הוא כן קרה.. מה גם שאם מתעמקים בזה מבינים כי לטראנקס יש רצף זמן שונה מאשר שאר האנשים בסדרה. בגלל שגם אחרי שמנצחים את סל, הוא צריך להביס את סל בזמן שלו.

חחחח

עם כל הכבוד, מה שעובד ביפנית לא בהכרח עובד באולפנים בארץ ובטח שלא באולפן חסר תקציב כמו וידאופילם אינטרנשיונאל. זה שביפנית יש מדובבת מוכשרת שמדובבת מלא דמויות מצוין לא אומר שהמדובב בעברית גם מסוגל לעשות את זה, הוא בהחלט לא =\

Matrix man

New member
שאלה בקשר לפרק היום

בחדר הזמן והנשמה גוקו הפך לס"ס2? ועוד שאלה- על מי הם צועקים כל הזמן? מה הקטע בצרחות והאנחות המרוחות האלה? זה נשמע מהצד כמו איזה סרט פורנו אם רק שומעים את הגניחות...

haunter

New member
חח, זה באמת נשמע מוזר.

בטח מעניין לראות אותם עומדים באולפן ההקלטה ורק משמיעים את הקולות האלה.
(ולא יודע בקשר לגוקו)

גוהאן

New member
לא גוקו לא הפך לס"ס 2

בינתים אף אחד לא הפך לס"ס 2. אבל נגד סל בתחרות שלו גוהאן יהפוך לסופר סאיאה 2 ויחסל את סל.(גוהאן הוא הראשון שיהפוך לס"ס 2.)

שסק לבן

New member
ח, אתה שואל מתי סל ימות??

עוד המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון זמן. הרי אתה מכיר את דב"ז
היה לגוהאן הגדול את הקול של גוקו?!! אוי, זה בטח יהיה מעצבן בעתיד

למעלה