עמדת שם

צייר

New member
עמדת שם

עמדת שם הצעת את גופך לכל עובר ושב, יופייך ריתק כל עובר שדייך התנוססו בגאון מול עיניי כל כתובת קעקע כיסתה את ימינך בגד ים תחתון כיסה בקושי את אזור חלצייך המתנת להוא שיבוא ויחדור לתוכך וישלם על שרותך הוא הגיע נכנסת ועזבת לאזור הדמדומים שבת לאחר שכרון חושים והמתנת לבא אחריו

סנדי 33

New member
אני מרחמת על הבחורות האלה

אבל מצד שני אני כועסת עליהן מה אין עבודות אחרות ? וכל המחלות המסוכנות ? מאיפה בא האיידס ? רק מהן !!!

צייר

New member
גם אני מרחם

היית צריכה לראות כמו בית חרושת נכנסת למכונית 4-5 דקות ויוצאת, ומיד נכנסת למכונית אחרת כ 10 קליינטים בשעה היכן אהבה למה הן מוכרות את גופן ולא מתמודדות עם העבודה הרגילה כך הכי קל לקבל כסף אבל גם המון מחלות

אהובה.א

New member
מה יש לרחם עליהן?

זה מה שהן בחרו. ושלא תגדנה שחסר עבודות. הן פשוט גילו שזאת עבודה קלה להשגה. תראי כמה סטודנטיות עובדות כנערות ליווי. עאלק , "נערות ליווי". לא נעים להן להיקרא "זונות". אז מצאו משהו יותר אינטלגנטי שלא יפגע בכבודן. בולשיט כל זה. יש פתגם ברוסית שאומר : איך שכבת - ככה נתת. או שתרגום לעברית : איך שגיהצת את הסדין - כך תשני עליו. לכן אני לא מרחמת על אף אחת מהן כהוא זה. ושיסלח לי אלוהים על כך. יום נעים לכולם

טאKילה

New member
שיכרון חושים..זה רק הכתיבה שלך../images/Emo39.gif

ספק אם מכונת סקס יודעת מהו שיכרון חושים. רחמים חמלה רחמים,להמכר לכל לקוח שוב ושוב. אישה שעומדת ברחוב עירומה כמעט, היא השתקת חרמן לרגע,הלב לא לוקח חלק במעמד הזה. לא חושבת שהיא ביכלל נהנת מאותו סקס,שיכרון חושים..
אלוהים שיעזור להן,כאב לב.

צייר

New member
אני חושב שהוא רוצה לעזור

אבל הן לא רוצות עזרה הן שמחות להמשיך לעבוד בסרט הנע

טאKילה

New member
זה נושא עצוב כאוב..

הן מתלהבות מכסף,שבעצם הולך לסרסור, והכל בשביל שניים שלוש אגרופים ביום. במקום לקבל אהבה אמיתית,תשוקה אמיתית. לא מבינה מה ההגיון בזה,חבל עליהן.

צייר

New member
טאקי יקרה

אבל כך זה העולם תנסי להסביר להן , שהם צריכות אהבה והן לא מכונת סקס הן אינן יודעות את המושג תשוקה אהבה חוויה של זוגיות

למעלה