עמדת עגינה ל 1520 וסוללה

vmaddog

New member
עמדת עגינה ל 1520 וסוללה

אני כנראה קונה מחשב 1520 1725 של DELL אני מנסה לברר איפה אפשר לקנות סוללה חזקה יותר 9 תאים לפחות ואיפה אפשר לקנות עמדת עגינה וכמה זה עולה

RoyBO

New member
תבדוק עם נוטבוק קלאב

סוללות בטוח יש להם, לגבי עמדת עגינה, אני חושב שאין לדגמי INSPIRON עמדות עגינה.

sb21

New member
המשך...

סוללת 9 תאים נמכרת בחו"ל במחיר התחלתי של 79$ לפני משלוח,קח זאת בחשבון. ד.א: מה המפרט של המחשב?

vmaddog

New member
קישור למפרט ומחיר

http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1267

RoyBO

New member
אתה יודע שאתה יכול לקנות במחיר הזה

רק אם אתה מגיע פיזית לאילת וקונה שם?

vmaddog

New member
גם אני חשבתי כך

בגדול אין לי בעיה.. מקסימום עושים חופשה שם חמישי שישי שבת +ראשון קונים מחשב וחוזרים (אני גר במרכז) אמרתי להם את המצב שלי שאני לא באזור אילת הם אמרו שהם לא עושים משלוחים מחוץ לאילת וביקשרו שאשאיר פרטים. למחרת הם חזרי אלי ואמרו שזה אפשרי אבל אני מעדיף לנסוע כי אני חושב שאם משלמים במזומן יש עוד הנחה :)

sb21

New member
מחשב בדגש למשחקים?

אחרת כדאי לוותר על כרטיס המסך הנוסף, שמקצר את חיי הסוללה.

vmaddog

New member
לא ברור שלא

אם היה דגש למשחקים ההיתי קונה מחשב רגיל הבעיה שהמחשב שלי יחסית גרוטאה ויש לי כסף למחשב אחד ויש צורך הכרחי שיהיה לי לפחות נייד אחד... הרי אני סטודנט למדעי המחשב.... ואני מעדיך להשקיע עוד קצת בנייד מאשר לקנות נייד בינוני ונייח חזק (פשוט יעלה יותר) בקשר לסוללה בכל מקרה מומלץ להחליף סוללה כל שנה-שלוש בהתאם למאמץ

sb21

New member
אם כך אני חושב שהבחירה בסדרת ה-Inspirion...

ובפרט בדגם הזה שגויה. בתקציב הזה תוכל לקנות מחשב נייד דומה מסדרת ה-Latitude העסקית שיהיה אמין,עמיד,איכותי ובעל אפשרות חיבור לתחנת עגינה. לדג':D630 (בלי מצלמת אינטרנט אבל עם מעבד זהה לזה שהצגת ובלי כרטיס מסך),D830 שמגיע עם סוללת 9 תאים (מעבד חלש יותר עם 2MB L2 Cache בלבד). בנושא הסוללה: התכוונתי שכרטיס גרפי נפרד צורך יותר מתח, ומקצר את זמן השימוש בסוללה.

למעלה