עמדת מחשב במרפסת

milford

New member
עמדת מחשב במרפסת

יש לי מרפסת סגורה בחלונות ותריסים וברצוני להעמיד שם את המחשב (בחלק שמקביל לקיר הפנימי) ואיני יודעת אם העובדה שהשמש מגיעה למרפסת בשעות הצהריים עלולה לפגוע או לא במחשב? אודה על תשובתכם אם זה מקום שבו אפשר להעמיד את המחשב?

uvls

New member
מחשב סולארי

הבעיה במצב שאת מתארת, לדעתי, היא פחות בפגיעה במחשב ויותר בקושי לעבוד עליו בשעות מסויימות. אם הבנתי נכון, הרי שהשמש נמצאת בגבך כשאת יושבת מול המחשב, ובמצב כזה היא "נכנסת" ישר למסך. מפריע. ציינת שיש במרפסת תריסים, כך שניתן לסגור אותם חלקית בכדי למנוע סנוור ולהגן על המחשב מפני השמש. גם וילון במקום הנכון יכול לתת פתרון מעולה לעניין. ובקשר לשמש הישירה ובריאות המחשב - זה לא נשמע לי שילוב מנצח, כך שניתן להעמיד אותו שם אבל כדאי למצוא פתרון לשמש, בוודאי אם היא ישירה.

milford

New member
מיקום המחשב

ההנחה שלך לגבי הכיוון שבו יימצא המחשב לא היתה נכונה. לפי התכנון המחשב יהיה במצב שבו אשב בצד והשמש לא תגיע למסך - אני מודעת לעניין ההשתקפות לכן חשבתי להעמיד אותו במצב כזה שהשמש לא תשתקף במסך. ובעצם אני לא יודעת אם המצב שהמקום עלול להיות חם בתקופת הקיץ עלולה להשפיע לרעה על המחשב. וזו היתה השאלה שלי. אם מישהו יודע את התשובה אשמח לקבלה בכל מקרה, תודה על התשובה

des1

New member
נו שמש ומחשב לא הולכים יחד

במידה וקרני השמש "יפגעו" במסך זה יכול לצרוב לך את המסך - יענ כתם בלתי הפיך על המסך - לא נכלל באחריות שמש צהרים קייצית - תגרום למסך לעוות צבעים ולהשתקפויות גם אם המסך הינו מסך שטוח ואנטי.. חום בודאי שלא טוב למחשב - ואם המקום אינו ממוזג ומצטבר חום במרפסת - לא כדאי יהיה להפעיל מחשב בשעות האלו - בטח לא מחשבים מהדור החדש שמפיצים הרבה יותר חום אבל הכוונה בעיקר לחום ישיר של צהריים - היות ולכל מחשב היום יש מאוורר {ולחדשים יש אפילו שלושה כאלו} למרות הנ"ל ובמידה ואינך מעשנת אז את פשוט יכול הלסגור את התריס ואם הינו אטום וקרני השמש לא "פוגעות " באופן ישיר במסך אז בהחלט יכולה לגלוש בזולה... ואם מעשנת אז בלילה פתחי ת'תריס
ואם קרני שמש פוגעים בצורה ישירה בחלקי הפלסטיק אז צפי לאיבוד קל של צבע - יענ ידהה קצת במקום .. חושב שזהו.. :)

למעלה