עמדה

dimiav

New member
עמדה

תגידו מה דעתכם על עניין השיתוף קבצים? למי שלא יודע המלחמה בשיתוף קבצים פיראטיים התחממה במהלך השנה, אז ככה למי שלא מעודכן" הוליווד פתחה במלחמה שלה כנגד הביטרונט ומספר מדינות אירופאיות שיתפו פעולה. בהתחלה זה היה בסביבות 400 איש שקיבלו הזמנה לדיון בבית משפט ולאט לאט זה גדל. הרבה אתרי קישורים נפלו בינהם השניים המובילים, ואפילו אתרים ישראלים(לכל מי שחושב שאנחנו רחוקים). כמה ניסו לקיים מלחמה נגד התביעות אבל הכל בסופו של דבר מתמוטט לרוב בגלל חוסר הכסף ומימון המשפטי. רק שתדעו שקיימים דיבורים על כך שלהעביר חוקים אלו גם אצלנו בישראל בעוד כפחות מחצי שנה. כמה צדדים חיוביים בעניין משתפי הקבצים, בעל הון מסוים החליט לממן הוצאות משפטיות של אותם אלה המנהלים מאבק לשרוד, בארה"ב אם לשני ילדים החליטה לא להסכים לעסקת טיעון שהציעו לה ויצאה במאבק משפטי כנגד חברת האנטרנט המהיר שכאמור הם חשפו את הפרטים שלה בתור מי ששיתפה קבצים ללא רשותה ושלא יידעו אותה על כך וגם שזה לא היה בליווי צו מבית משפט. עצה שלי: תרגעו עם השיתוף קבצים... בעיקר לא לגעת בביטורנט...

charmillion

New member
נושא כאוב

תראה, מצד אחד אני מבין את האומנים שלא מצליחים להמריא בגלל שיתוף הקבצים. אבל זכותו של כל אדם לשתף אחר בקבצים. אני לא מדבר על זה שזה מלחמת חורמה בטחנות רוח, ושאם אחד נופל קמים עוד 80 אתרי שיתוף קבצים. פשוט, זכותו של כל אדם לשתף אבל האיסור הגדול הוא להעתיק, לצרב מסחרית וכל מה שכתוב על הדיסקים. זה באמת גניבת זכויות ופוגע אבל אם זה כבר הגיע לרשת בעולם המודרני שלנו כבר אין צורך לעצור זאת. בעולם החדש שהוא כפר גלובלי אי אפשר להתעלם מהפופולריות של האומנים שעוברת בעיקר בעזרת הידע של השירים בגלל האינטרנט. לפני 30 שנה היה צריך 3 אלבומים סופר מוצלחים כדי לקבל קצת הכרה בינלאומית. היום מספיק שיר אחד. אז שהאומנים הבינלאומיים לא יבכו, ההתחלה והפריצה שלהם באה כתוצאה ישירה של משתפי הקבצים.

paxet

New member
בתור אומן..

אני נגד שיתוף קבצים, בתור מישהו שרוצה בקרוב להתחיל להתפרנס ממוזיקה אז אני נגד זה, זה פוגע באומנים וישר בכיס הפרטי של אחד ואחד מהם אז אנשים אם אתם רוצים להוריד משהו אז תחשבו עליי ועל המוזיקה שלי ואני מבטיח שבקרוב תשמעו עליי ועל הקהילה הגדולה שלי ושל אח שלי הגדול (אימצנו אחד את השני) www.oktober.co.il בבקשה אל תורידו שירים, אם יש לכם כבוד למוזיקה אל תורידו שירים בתודה לוטם/פאקסט/ וכל קהילת אוקטובר לדורותיה. its ok to be heard!!!!!!!!!!!

paxet

New member
דיון קטן.. תגיבו..

paxet (20:38) : אני paxet עכשיו הגבתי paxet (20:38) : כנס WAR toy (20:38) : אה אוקיי paxet (20:38) : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=653 paxet (20:38) : אתה נכנס? WAR toy (20:38) : כן עכשיו ראיתי WAR toy (20:38) : תקשיב זה ממש לא נכון WAR toy (20:39) : בעניין שיתוף קבצים היחידים שמפסידים מכך באמת אלה החברות לא האומנים paxet (20:40) : אחי, מורידים צורבים לדיסקים ומה אתה חושב זה פוגע רק בחברות? תעשה לי טובה.. paxet (20:40) : ודרך אגב עם החברה נפגעת אז גם האומן שחתום בה נדפק אם הם פושטים רגל סביר להניח שהאומן שחתום בה אכל אותה paxet (20:40) : תחשוב על זה.. WAR toy (20:40) : שוטפים לך את המוח WAR toy (20:41) : החברות שולטות באמן עם הוא לא היה תלוי בהן הוא היה מרוויח הרבה יותר paxet (20:41) : אחי אני מכיר את כל העסק הזה אם כל הכבוד יותר ממך אני בו אני רק אומר עובדות WAR toy (20:41) : זה כבר הוכח על ידי אמנים רבים שאפשר להצליח בעזרת שיתוף הקבצים paxet (20:41) : אני מסכים איתך paxet (20:42) : אבל עם החברה נופלת גם האומן paxet (20:43) : זה סוטר אחד את השני אני יודע אבל ברגע שרואים שהאומן מוכר פחות דיסקים בגלל תוכנות שיתוף קבצים אז החברה מפסיקה לתמוך בו למשל coolio איך אתה חושב שהוא נפל? WAR toy (20:43) : לפני כמה חודשים היתה כתבה על מספר אומנים שהחליטו לשתף פעולה עם אתרי שיתוף הקבצים והם מאשרים שכל השירים שלהם ינתנו להורדה בחינם paxet (20:44) : gangstars pradise.. שיתוף קבצים הורידו את כל האלבום שלו הזה במקום לקנות דרך אגב אלבום יפהפה והוא נפל paxet (20:44) : ולמה ה- fughis התפרקו? WAR toy (20:44) : קרא את הכתבה הזאתי שהתפרסמה לפני כמה חודשים http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=173282&sid=10 paxet (20:45) : כי הם בטח עוד לא התפרסמו או שהם עשו כבר מספיק כסף וזה לא מזיז להם.. paxet (20:45) : לפני כמה חודשים היתה כתבה על מספר אומנים שהחליטו לשתף פעולה עם אתרי שיתוף הקבצים והם מאשרים שכל השירים שלהם ינתנו להורדה בחינם paxet (20:45) : כי הם בטח עוד לא התפרסמו או שהם עשו כבר מספיק כסף וזה לא מזיז להם.. WAR toy (20:45) : תקשיב עם כל הכבוד לך אני לא חושב שאומנות צריכה להשתוות לכסף WAR toy (20:46) : שירים אמורים להיות לגמרי חינם WAR toy (20:46) : אחרת זה לא אומנות paxet (20:46) : כל אחד מתפרנס ממה שהוא עושה paxet (20:46) : טוב, נגיד.. paxet (20:46) : אתה מסכים שאני אעלה את כל הוויכוח הזה שלנו לדיון בפורום? WAR toy (20:47) : בהחלט כן

paxet

New member
oh my god

WAR toy (20:50) : בשבילי ברגע שאומן מוציא דיסק למכירה סשסילי הוא לא אומן WAR toy (20:50) : בשבילי** paxet (20:50) : אני הולך להתקיל אותך עכשיו paxet (20:51) : קורט קוביין לא אומן? WAR toy (20:51) : לא paxet (20:51) : טוווווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבב.. לא הגזמת קצת?

paxet

New member
אאאאאאאאאאאאאאהאאא

paxet (20:54) : בוב מארלי לא אומן? WAR toy (20:54) : לא WAR toy (20:54) : זמר איש עסקים לא אומן paxet (20:54) : i rest my case שאתה מדבר שטויות

paxet

New member
תגיבו אנשים..

WAR toy (20:54) : אתה מתייחס לאנשים מהעבר בתור אלילים WAR toy (20:55) : אל תשכח שאלה סך הכל בני אדם בעלי בשר ודם (אולי כבר לא עכשיו אבל פעם היו) paxet (20:56) : דימי עם כל הכבוד אתה אחלה בנאדם ואני אוהב אותך אבל אח שלי לחלק גדול מהאומנים זאת הפרנסה היחידה so think a little bit and than admiit in your mistake WAR toy (20:56) : זה בסדר שזאת הפרנסה שלהם אבל אז הם לא אמנים אנשי עסקים וזמרים זה מה שהם לא אמנים paxet (20:57) : אין אומן שלא עושה כסף ממה שהוא טוב בו. paxet (20:58) : תראה לי במילון את הערך אומן ותגיד לי איפה רשום שמי שבאמת אומן לא עושה מזה כסף paxet (20:58) : דימי תחשוב קצת ידידי זאת לא בושה להודות בטעות

dimiav

New member
דבר נוסף

תודות לשיתוף קבצים קמו היום טכנולוגיות רבות, כלים רבים קמו או פותחו בשנים האחרונות תודות לטכנולוגיות שנלקחו מעולם השיתוף קבצים למשל האייסיקיו והמסנג'ר משתמשים בטכנולוגיית P2P שפותחה על ידי יוצרי שרתי Edonkey האנטרנט היום זה כבר לא אותו הדבר כפי שהיה לפני שנה היום הכל מהיר והכל קל לגישה, אז למה צריך להגביל אותו כאשר הוא הולך בדרך הנכונה? כולכם נהנים מהרבה יתרונות שאולי אתם לא יודעים שהם בזכות אותן הטכנולוגיות שבמקור נבנו בשביל לפתח שרתי הורדות קבצים ודבר נוסף במה שונה להקליט קליפ ב MTV מלהוריד שיר באינטרנט?

למעלה