עם שתיים?

קליט

New member
הדבר לא חוקי

ואין טעם לדון בזה . מה גם שיש אותה כמות של גברים ונשים, אז אין זה מהראוי שאחד יקח 2 נשים או יותר, וגבר אחר ישאר בודד וגלמוד . #אגב, יש הלכה שלא מגרשים אישה כשהיא לא מסכימה .

קליט

New member
ברוכה השבה !

יש כחצי אחוז גברים יותר מנשים, זה עובדה, וזה מתאזן כי גברים לוקחים נשים צעירות מהן והאוכלוסיה גדלה והולכת טיפה משנה לשנה .

אני למדתי אחרת

אבל אף פעם לא בדקתי במחקר. אז הנה עכשיו לכבודך בדקתי! העתק הדבק מתוך הנתונים הדמוגרפיים של ישראל. "בישראל 979 גברים לכל 1,000 נשים. עד גיל 34 מספר הגברים גדול יותר ממספר הנשים. בגיל 35 היחס מתהפך. בגיל 75 ומעלה יש 674 גברים לכל אלף נשים."
וWALLA לא חשבתי שמישהו כאן יזכור את שמי.

קליט

New member
זוכרים, זוכרים ! :)

תבדקי את שיעור הילודה . ותמצאי שנולדים טיפה יותר גברים מנשים . (באיזה חצי אחוז לטובת הגברים) . וזה מתאזן נפלא נפלא בכל הגילאים . . . . . . את מבינה למה ?

2ת Wל ר2

New member
../images/Emo31.gif

אני מוחה על הזלזול! אם אינך מסכים לדעה מסוימת, תגיב בצורה מכובדת!!

קליט

New member
תבדוק ותראה

שע"פ התורה מגרשים אישה בעל כרחה . ובאו חכמים ותיקנו (כמדומני שזה גם בחרם דרבינו גרשון) שאין מגרשים אישה בעל כרחה . וידוע שבזמנינו עד שמתגרשים יש דיונים והתמקחויות עד שהאישה מוכנה לקבל גט .

שםאנילא

New member
חרם דרבינו גרשום מקובל על אשכנז בלבד...אז אתם

בבעיה...כל השאר לא...וראה את דברי הרב עובדיה לגבי מה שוקרה בבתי הדין זה בגלל התמקחות בד"כ על כסף ושאר שטויות...

שםאנילא

New member
אחלה דבר שבעולם...ברגע שהראשונה ../images/Emo24.gif

לוקחת לך את הנשמה אתה בורח לשנייה... וכן הלאה...

קליט

New member
ואז הן עושות חזית אחת נגדך

הן קושרות אותך ומחטיפות לך מכות . .

בקהם1

New member
הרה"ג ר' מלכיאל קוטלר שליט"א

נשא שתי נשים, אחת בארץ ואחת בחו"ל. את השניה הוא נשא רק אחרי שקיבל היתר 100 רבנים. אז בלי בילבול על היתרים מוזרים. יש ברחובות תמני עם ארבע נשים. זה אסור היום. וקודם נראה גבר מסתדר עם אשה אחת אחרי זה שינסה עוד אחת.

שייקח

אפילו אישה עשירית. מחוץ לבית שלי ורחוק מהילדים שלי. הוא לא חייב לתת לי גט, אבל שיהיה בטוח שהוא יקבל ממני צו הרחקה :)

למעלה