עם רע.

• פותח הנושא Avazo
  • פורסם בתאריך

Avazo

New member
עם רע.

אתה מכיר מישהי בצורה הכי ספונטנית בעולם. חמודה רצח. יושבים, מדברים, צוחקים, הכל סבבה ונחמד. אתה שואל אם היא תרצה להפגש גם בזמן אחר, היא מחייכת ונותנת טלפון. יום אחרי, אתה מתקשר.... ועונה איזה זקנה שלא מבינה מאיפה נפלת עליה.

niva99

New member
ועם היד על ה../images/Emo23.gif

אולי עסקת בפגישה יותר מדי בתחביב המפורט בכרטיס האישי?

Avazo

New member
עזבי,

אני לא הולך לשבת ולחשוב "מה עשיתי לא טוב?". עוד לא נקשרתי אליה מספיק בשביל להגיע לזה. ובגדול, שתלך כוסאמק.

Vdrums

New member
היה נחמד באותו רגע, כנראה

שזה לא נראה נחמד מספיק כדי להיפגש שוב. קורה.

מוותק

New member
כנראה שהיא ממש ממש רעה (בהמעטה)

היא יכלה פשוט להגיד שלא מתאים לה...

לא חייבים להיות רוע טהור

לפעמים, זה פשוט עניין של "לא נעים". לא יצא לך להיות בראיון עבודה שהסתיים ב"נתקשר", כשאף אחד לא התכוון להתקשר? ככה זה, לפעמים קשה לאנשים לומר דברים לא נעימים, והם מקווים שהאחרים יבינו את הרמז. אני מודה ומתוודה, שמעולם לא היו לי ביצים להגיד למישהו בפנים "לא מתאים", וזה תמיד נגמר בהתחמקות. תאמיני לי שאני בכלל לא אדם רע, אולי קצת חסר לי עמוד שדרה.

מוותק

New member
חשבתי על זה...

וזו באמת הדרך הקלה לעשות דברים... אבל אם חושבים מוסרי/לא מוסרי אז זו בטוח לא הדרך המוסרית. דווקא השבוע הייתי בסיטואציה מאוד לא נעימה, שהייתי צריכה לומר למישהו שהייתי איתו בקשר בשבועיים האחרונים (יצאנו או משהו בסיגנון...) שאני לא רוצה להיות איתו בקשר. הקטע הוא שהסיבה שאני לא רוצה היא לא שאני לא רוצה להיפגש איתו אלא כי לא מתחשק לי להתחייב (ספציפית אליו). והתעלתי על עצמי לגמרי, שמתי בצד את הרצונות שלי (הרכושניים - שלא יצא עם אף אחת אחרת) ואמרתי לו. ככה אומנם הפסדתי את הנאמנות שלו אלי כי הוא היום יכול לעשות מה שהוא רוצה עם מי שהוא רוצה (גם איתי...) והיה לי קשה מאוד להגיד לו לא מתאים לי. אבל הייתי כנה איתו, לא השלתי אותו, לא שיקרתי ולא שיחקתי משחקים... זו באמת הייתה סיטואציה מאוד קשה אבל זה מה שנכון לעשות...

ס22ית

New member
אל תיקח את זה אישית..כמו שאמרת

שתחפש! לא כולן כאלו...יש כאלו שלא יודעות להגיד שלא מתאים להן..וצריך לקבל את זה ולקחת את הסיכון.. בתכל'ס זה לא שאחרי כמה חודשים היא החליפה מספרי טלפון ואתה לא יכול לתפוס אותה, כולה פגישה 1 ולא התאים אז היא סיפרה שקר לבן..לא צריך לקחת ללב. (נראה לי שזה עדיף מאשר לצלצל ושהיא תסנן אותך שוב ושוב..לא?)

Avazo

New member
ברור שעדיף,

רק חבל שפיתחתי לי ציפיות. היא הייתה ממש חמודה. אבל בלי קשר, יש פה בעיה יותר עמוקה לדעתי. כל העניין הזה של רושם ראשוני, זה די דפוק. לוקח ימים, אם לא שבועות או יותר להבין ראש של בנאדם. איך אפשר בכמה דקות-חצי שעה לצפות שיבינו אותי? ועוד בחורה? אני מבין איך כאילו, אבל אני לא מבין איך אצלי (ואני חושב רוב האנשים, לא?) זה יכול לפעול. כל מי שהייתי איתה בקשר לא הספיקה להכיר אותי באמת, תמיד ציפו ממני לדברים אחרים ממה שאני. והכל בגלל הרושם הראשוני המזויין הזה. מוזר לגמרי העניין הזה. מתסכל. טוב, נו, יכול להיות יותר גרוע. יש הרבה שמתחתנים בלי ממש להכיר אחד את השני. זה רע לאאלה.

Vdrums

New member
אז להבא אל תפתח יותר מדי ציפיות

אחרי דייט אחד...

דברי טעם כתבת. אז מה הפתרון?

גם אני חושבת שאי אפשר להכיר אדם בבליינד דייט, אז מה עושים כדי שיתנו לך צ'אנס? אני אישית וויתרתי על שיטת הדייטים. הכרתי את בן זוגי לחיים (ועוד כמה בני זוג שקדמו לו) במסגרות כמו לימודים או עבודה, כשהיה לי זמן לתהות על קנקנו. האם הייתי נשארת בקשר עם גבר שבא אלי לדייט? אולי אם היה בראד פיט, וכמה בראד פיטים כבר הולכים לדייטים?

למעלה