עם נץ החמה-שרית

עם נץ החמה-שרית

היי שרית חוזר טורניר נצרת עילית 4.1.05 עדין לא באתר, לבסוף סילבסטר יבוא מבלי שנרגיש . אבקש בכל לשון של בקשה עם נץ הבוקר להניחו בעדינות במקומו....ללא כך תבער חמתי על כל מקדימי הבוקר לשחיה בצפון במרכז ובדרום חסר גם מזרח... ומה אין בריכות במערב רק ים.... משוכנע שזו היתה כוונתך לביצוע בכל מקרה-אל תוותרי לעצמך ועימדי במשימות היום שתכננת. ( רשע שכמוני)

בו2ה

New member
עד צאת הנשמה

מי יצילני מטביעה? נא לשלוח לי חסקה למים הרדודים! כל הכבוד לאמיצי החורף ! לי אישי קפאו ה- ביי........ צים. שריתוש -משחקת לי אותב בדווקא, לא זכור לי שכדורסלנית הולך עם קיפר. נא לבצע היפוך חזרה לענף הייצוג מס ' 1 ,ולצרף ההזמנה של טורניר נ---צ-----ר----ת ע--י----ל---י--------------ת,ולו רק בגלל העילית הדבר מחייב. מבקש שוב לבדוק עם חיים זימון וקשר שלנו לכנס מינהל הספורט בנצרת עילית בין התאריכים 16-19.1.04 .

דני.

העבר אליי במייל את חוזר נצרת עילית. אעלה אותו לאתר מהבית. המחשבים במשרד לא תקינים. יש בעייה עם הרשת. אם דייג היה צריך לדוג דגים עם הרשת הזו בוודאי היה נשאר רעב. העומס רב! ביקשתי מראובן צוק לשלוח אליי למייל את תוצאות רחובות ועדיין לא נשלח. לגבי כנס מנהל הספורט בנצרת עילית, תהיה בקשר עם חיים ותבדוק איתו. וכאן המקום לבקש, מי שיכול לעשות דברים בעצמו (שאינם מחייבים משרד כמו הוצאת חוזר לתחרות), זה הזמן להפגין עצמאות. עדיין, ניתן כמובן ליצור קשר בכל בעייה וכמובן לבקש עזרה אך לקחת בחשבון שיש עומס עצום עכשיו על המשרד. יום טוב.

דג על דג

צוק נשאר ואנחנו נוסעים ליומים-חייבים את הבחור טל' 2459547 - 052 2 הדברים אצלו במחשב רק לעיתים רחוקות מביא לי בדיסקט או שולח מיילים. יש לו חשש מוגזם מוירוסים ושאר מרשרשים ולכן יצר לו עולם משלו מנותק ומסוגר וכל המרבה לשבח ולקלס הרי זה משובח. אנא דיבור קטן נוסף שלך עימו יזכיר לו הענין שכבר הבטיח לי שיעשה.אני מנסה להיכנס דרך המימשק ולהכניס איזה היכונו אחד משלי-הבעיות עם רשת ידועות ומוכרות אבל כל הזמן נחמד היה לי לחשוב שאת מוסכניקית מדופלמת שיודעת גם לעשות אוברול כללי....מסתבר שגם את לא קוסמת!

דג על הדנ(י)

כן, מסתבר שגם אני לא קוסמת ואם עד עכשיו חשבת כך אז ממש הוקסם לי. אנסה להזכיר בשנית את עניין תוצאות הטורניר ברחובות. מקווה שהגנון נסגר ואף אחד לא עומד ומחכה לאף אחד בפינה. תרגיע אותו בעניין הוירוסים. טכנית אם הוא שולח את המייל אז אין שום סיבה שהוא יחטוף איזה וירוס. מחר המחשב שלי חוזר מניתוח לב פתוח, עם גזירות המבטלות את הקופצים. מקווה שיהיה יותר טוב.

למעלה