עם מי לטוס וממי לקנות...?

winderon

New member
עם מי לטוס וממי לקנות...?

שלום לכוווולם אני מתכוון לטוס למזרח בסוף פברואר כרטיס פתוח לשנה ואני מאווווד מבולבל קבלתי המלצות על החברה הירדנית אבל בגלל המצב הבטחוני הבנתי שזה לא הכי נעים חוץ מהטיסות שיש המלצות באתר איפה כדאי לרכוש את הכרטיס עצמו... הדקה ה90 ודומהם לא מומלצים מכמה סיבות אחת מהם היא שאת הכרטיס מקבלים רק בשדה התעופה בקיצור (או שכבר לא ) אשמח לקבל המלצות ממי לרכוש את הכרטיס תודה מראש

kkarinn

New member
איסתא

אני טסתי דרך איסתא (אל-על). אמנם הכרטיס היה יחסית יותר יקר, אבל זה הרבה יותר בטוח (וגם הייתי חייבת לטוס דרך אל על כי שירתתי במודיעין...). יש להם מחירים טובים לצעירים וסטודנטים. אני טסתי בסביבות 800-850$ ועני מאמינה שעכשיו זה יותר זול כי זה לא בעונה...

אפשרות נוספת....

להיכנס למשרד נסיעות שמכירים אותך מההורים,חברים וכד'(סוכנות אישית כזאת) הם כבר ישיגו לך מחיר טוב,כולל טיסות פנים של תאי(חובה)אם מתכוונים לקנות תאי-פס.יש אפשרות שסוכני הנסיעות בדר"כ לא מספרים והיא הTG טיסה של אל-על במחיר של תאי אינטרנשיונל וככה אפשר להשיג מחיר יותר לחבילה הכוללת לי עלה 1100$ כולל מיסי נמל וכולל 5 טיסות פנים.סוכני הנסיעות האישיים יכולים גם למצוא דילים טובים של מלונות עם הטבות קטנות. מומלץ לברר.
נסיעה טובה

פיני007

New member
טסתי עם "הדקה-ה90" ובאמת קיבלתי

הכרטיסים רק יום אחד לפני הטיסה וגם זה רק בשדה עצמו. מלחיץ מאד, אבל הטיפול היה טוב, אמין והמחירים טובים. בסך הכל ליציאות קצרות באירופה החברה בסדר גמור.

אני שמעתי דברים אחרים לגמרי על

הדקה ה-90.... האנשים שבמוקדי השירות לא מבינים כלום בתיירות... הם נותנים מידע מוטעה בהרבה מקרים... הינה אתר שיסביר זאת טוב יותר ממני

winderon

New member
תודה לכולם....

היום קניתי כרטיסים פתוח לשנה דרך איסתא עם החברה הירדנית בשנה הבאה אני אספר לכם את חוות דעתי (בעזרת השם) תודה לכולם עמית

למעלה