עם מי להתייעץ?

zipdrive

New member
עם מי להתייעץ?

שלום, אני כותב לראשונה בפורום הזה, ויש לי שאלה. אני מתחבט בבעיה הקשורה לזוגיות....החלטה שאני צריך לקבל בקשר לחברה שלי (בתמצית, להתחתן או להפרד?). הייתי רוצה להתייעץ עם איש מקצוע, אבל אני לא יודע למי ללכת... ליעוץ זוגי? (ביחד או לחוד?) לפסיכולוג? מישהו אחר? אשמח לשמוע הצעות (כולל פרטים). תודה

נ ט ע 9 1

New member
דבר ראשון

אהבתי את הישירות, והעדר המשחקים(שיש רבים שמשחקים בהם) 'להיפרד או לעזוב', בקשר לאן לפנות, אני הייתי מציעה עזרה טיפה יותר מקצועית מהפורום. לא שאני חלילה מזלזלת בדעת חברי הפורום, פשוט אני חושבת שאיש מקצוע פרטי יוכל לעזור באופן יותר נוקב, נקודתי ויעיל. לפנות לפסיכולוג זה רעיון מצויין, רצוי ביחד, ככה היא תראה שחשובה לך דעתה בהתלבטות, ואם היא לא תרצה לבוא איתך לך לבד והיוועץ בו.זה נושא חשוב ולא כדאי לשחק בהחלטות כאלה.. בהצלחהההה

דרך המלצות של מכרים.

ואם אין לך אפשרות כזו אתה יכול להריץ את המילה "טיפול" בכל אתר חיפוש ולמצוא אתרים שונים של מטפלים. "מטפל טוב" זה עניין של טעם והתאמה, לעיתים צריך לעבור כמה בשביל למצוא את ההתאמה הנכונה.

smartblonda

New member
אני מציעה לך לפנות ראשית

ליועץ לזוגיות לבד ,לספר לו את הבעייה ומשם תמשיך הלאה על פי עצתו המקצועית באם היא תתאים לך ותתחבר לדבריו.

צומיש

New member
אני מציעה...

לך להפסיק לחשוב שחיים שחור ולבן.. ואתה העיצה הכי טובה אתה יכול לתת....

למעלה