עם מי יש לנו עסק

עם מי יש לנו עסק

שלום לכולם. אני כותב כאן בשם עצמי בלבד. ואני מבטא כאן את רגשותי האישיים ואני ממש מבקש מכל מני חכמולוגים למיניהם להתאפק הפעם. ראיתי הבוקר את העתונים, ראיתי אתמול את הטלויזיה וראיתי את המראות. והכל חוזר.. לפני 56 שנה ועוד קצת עלתה שיירה של רופאים ואחיות ואזרחים פשוטים לבית החולים הדסה בהר הצופים. בעיקול הדרך בשכונת שיך ג'ארח התפוצץ מוקש חשמלי העיף לצד הדרך את משוריין הלווי ונתן אות לטבח האיום ב 78 איש ואישה שרובם נשרפו חיים ו22 מהם לא הובאו לקבר ישראל עד היום. על פי העדויות שבידי הם הצליחו לברוח אך נתפסו ע"י הפורעים ונרצחו. על פי העדויות שבידי גופותיהם המרוטשות הושלכו לבית עלמין ערבי בכדי שלא נראה את הזוועה. ראיתי תמונות איומות שאיש מלבדי לא ראה.. והיום הכל חוזר.. עם מי יש לנו עסק, לעזאזאל!!!!!!!!!! ויש לי נגיעה אישית- אבי צבי ז"ל היה בן אותם 22... הוא לא הובא לקבר ישראל עד היום. שוקי

פרנקי 123

New member
קשה.

עד עתה לא התאוששתי מהתמונות הקשות,מראה זוועה. אני לא מקנא במשפחות.

סוהי

New member
אלה ה"פרטנרים",ואיתם יש לדבר.....

רק בשפה שהם מבינים!!!

פרנקי 123

New member
הם רועדים ביצים מעראפת!

אני עדין סבור שיש עם מי לדבר,לאחר לכתו של עראפת כמובן,עם הארכי רוצח עראפת אין על מה לדבר כל עוד הוא מושך בחוטים המצב הרע הזה רק יחמיר. להעיף את עראפת ושרון,שרון לחוות השיקמים ועראפת שיתפגר מצידי.

שוקי, אני משתתף בצערך , אני אישית

לא צופה בטלוויזיות, אני מחרים את הטלוויזיות כבר 3 שנים עד שיהיו ערוצי חדשות שאינם בשירות האויב. אולי זה יפתיע פה משתתפים, אבל אני לא הזדעזעתי כששמעתי מה שקרה ברדיו. וזאת למה ? אני אתן דוגמא. אם ישליכו גדי חי לכלוב נמרים, הנמרים יטרפו אותו. האם זה מזעזע ? לא , זוהי דרך הטבע של הנמרים. נכון שיש כאלו שלא נעים להם לראות את זה, אני אחד מהם, מודה, אבל זה טיבעי. אותו דבר. האם ערבי שאוכל את איבריו הפנימיים של אויבו זה דבר מזעזע ? אותי לא משום שברור לי שזהו טיבם, ערביי ישראל כמו ערבים אחרים. זוהי התרבות שלהם. הביטוי "צמאיי דם" זה לא סתם, ישנו דבר כזה. אצל הערבים מדובר בדבר ברור וטיבעי. אפילו הסמול כבר לא מזעזע. מודה שפעם הייתי מזדעזע מהמחשבה שאדם יכול לחבור לאויב שמלחך את בשרם של בני עמו, לשבת איתו לשולחן המו"מ ולהריח את הגרעפסים של האויב שריח בשרם המאוכל של בני עמו של הסמולן עולה מהם, היום זה כבר לא מזעזע. אני גם לא מזועזע מההתנהגות הנפשעת של העמים הנאצים באירופה, נורבגים שבדים וכדומה. הדבר היחיד שזעזע אותי היה אובדן העשתונות של אריאל שרון.

פרנקי 123

New member
השמאל לא מזועזע?

מי שמך אנטי?ממתי הפכת לדובר השמאל? אתה אפילו לא ראוי להשתייך לשורותינו.

הבנת הנקרא שלך לוקה.

הכוונה כמובן שהסמול אינו מזעזע אותי, או שאינני מזדעזע מפעולות הסמול.

שלדר

New member
כולנו מזועזעים!

המעשים לא אנושיים בכלל! קשה בימים אלה להיות הורים!

shy-1

New member
אני משתתף בצערך האישי, ובצער כל

ההורים ובני המשפחה. הלוואי וזו תהיה הפעם האחרונה. אמן.

מeגי

New member
קראתי, כאבתי, ../images/Emo7.gif

נחרדת ונעצבת מהמחשבה של "עם מי יש לנו עסק" ? הרב מצגר בדיוק היום חידד את השוני שבינינו לבינם

למעלה