עם מי התחתנתי...

זיו25

New member
עם מי התחתנתי...../images/Emo12.gif

אני אגיד לכם עם מי... עם בחורה מתוקה ומופלאה...
אתם מוזמנים להביט בתמונות (ותודה ליוסי הצלם) ולראות מה היא עשתה ביומיים האחרונים... אני הייתי עסוק בלנקות את הבית ולהכין אותו לקראת האורחים שהגיעו... בקיצור, יאמי!!! תהנו מהתמונות... אני נהנתי מהאוכל ... (סלט יווני, ממרח טונה, סלט פסטו, תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת, ירקות מוקפצים, פשטידת תירס, פינת לחמים,פיציות (פיצות אישיות קטנות - מעדן!), בורקסים שונים, גבינות שונות, ועוד...) בתחום הקינוחים - משפריצה (משהו עגול, חום, עם ה-מ-ו-ן שוקולד, פאי תפוחים ופאי תותים) ... יאללה. עכשיו תשטפו ת'עיניים. בברכה, זיו.

זיו25

New member
משפריצה!

אל תסתכלו עליי ככה. זה השם של הדבר הטעים הזה...

דן צ

New member
תגיד זיו, מה אתה רוצה מאיתנו?../images/Emo123.gif

למה אתה עושה את זה? עשינו לך משהו רע? עכשיו צהרים ואני מזיל ריר כאילו למה?? למה??? איש רע ואכזר אתה.

mto

New member
יו העוגת תותים

ארררר מה הייתי עושה לה.... זיו, מצטרף לברכות של דן, איש רע ואכזר אתה

resputin

New member
זיו'וש,

אולי ככה למפגש, תבואו אתה והאשה קצת קודם ותתנו לה לעזור לשד במטבח? אתה יודע, ל'גראנד פינאלה'?

זיו25

New member
יאללה

הנה עוד תמונה מקרוב של העוגת תותים, והמשפריצה (לכו תבינו מי נותן את השמות לדברים האלה). מסתבר שזה נקרא "המשפריצה של אוליבר" .

miss tamborin

New member
זיו, זיוושקה, זיו'קעלך....

המשפריצה של אוליבר הזאתי...יש לה גם מתכון רשום?

nutmeg

New member
וקוראים לזה פונדנט

לשוקולדים המשפריצים זותומרת...

shellyland

New member
ואני משפריצה מהמחשבה

שזוגיות כזאת אפשרית: שהוא ינקה ואני אבשל. החלום הרטוב שלי. הפנטזיה הסוערת שלי. אח, איפה איפה הם הבחורים ההם?

שלי.....אני מתפלאת עלייך.

גבר שמנקה?!?!. הלא ידוע לך שזיוקלע'ך הוא תוצאה של מחקר רב שנים ורב ניסויים במעמקי מכון ויצמן - בו חקרו האם ייתכן בכלל שלגברים יש שתי אונות. המחקר אמנם לא הניב תוצאות חד משמעיות, אבל בעקיפים גילו שיש להם נטייה בכל זאת לנגב כלים. מדי פעם. וזיו הוא ההוכחה המהלכת בינותינו. בינתיים עברו שם למחקר חדש בנושא האם לגברים יש זכרון קצר או שהם באמת לא יודעים איפה שמים את הכביסה הנקיה והמקופלת.

De-Panther

New member
../images/Emo6.gif אממממ זה קל!! שמים אותה בסל הזה

שנמצא לייד המכונת כבישה זה ששמים בו בגדים גם לפני שמתקלחים

זיו25

New member
אפי, זה מה שיש לי לומר לך.

ciao effi caro, ora sto facendo la pulizia per gli anni. penso cominci fare le torte durante l'anno prossimo...! זהו. אני חושב.

שלום גם לך, זיו היקר !

מודה שלא הבנתי כל מילה, אך הואיל ואחד מידידיי הטובים ביותר הוא מרצ'לו מסטרויאני, קשור התקשרתי אליו, (אחרי שהוא תירגם לי הכל הוא שוב ניסה לשכנע אותי לבוא לגור איתו בוילה הקטנטנה שבטוסקנה, עזוב). ולך אני אומרת: יש מצב לחכות לשנה הבאה. סגרנו.

למעלה