חח עונה פיט-מתגעגעים פטריק-מתחתנים+מתנשקים ג'ו-גם מתחתנים אנדי-מתגעגעים..
S sapirze New member 19/7/07 #18 חח עונה פיט-מתגעגעים פטריק-מתחתנים+מתנשקים ג'ו-גם מתחתנים אנדי-מתגעגעים..
ש שני love פיט New member 19/7/07 #20 אוייש אני וזה שונה משל כולם../images/Emo108.gif מתחתנת -עם ג'ו מתנשקת-פיט מתגעגעת-פטריק אנדי -היה יכול להיות חבר טוב
אוייש אני וזה שונה משל כולם../images/Emo108.gif מתחתנת -עם ג'ו מתנשקת-פיט מתגעגעת-פטריק אנדי -היה יכול להיות חבר טוב
C Could Be ME New member 19/7/07 #21 ממממ.... אני?! מתחתנת...?----פטריק מתנשקת...?---- פיט+אנדי מתגעגעת...?----כנראה שלג'ו.... או לפיט... >< -אני-
ממממ.... אני?! מתחתנת...?----פטריק מתנשקת...?---- פיט+אנדי מתגעגעת...?----כנראה שלג'ו.... או לפיט... >< -אני-
A AdiA12 New member 19/7/07 #23 חח, זה כמו בMTV HITS? בכ"מ עונה!! ../images/Emo209.gif מתחתנת [זהו שאני כבר נשואה לו XD] - פיט! מתנשקת - אם לא הייתי נשואה לפיט הייתי מתנשקת עם פטריק מתגעגעת [לא שהבנתי כ"כ ת'קטע הזה, אבל לא חשוב] - אנדי
חח, זה כמו בMTV HITS? בכ"מ עונה!! ../images/Emo209.gif מתחתנת [זהו שאני כבר נשואה לו XD] - פיט! מתנשקת - אם לא הייתי נשואה לפיט הייתי מתנשקת עם פטריק מתגעגעת [לא שהבנתי כ"כ ת'קטע הזה, אבל לא חשוב] - אנדי
מ מעיינייי xD New member 19/7/07 #24 אנייי >< מתחתנת - פיטטטטט!!!11 תפוס, אבל פנוי בשבילייי, חחח לא סתםם.. מתנשקתת - פטריקקק! כפרה על היפהה הזהה!! מתגעגעתת - ג'וו, יהודייי! ואנדי, הוא גם מש'וו
אנייי >< מתחתנת - פיטטטטט!!!11 תפוס, אבל פנוי בשבילייי, חחח לא סתםם.. מתנשקתת - פטריקקק! כפרה על היפהה הזהה!! מתגעגעתת - ג'וו, יהודייי! ואנדי, הוא גם מש'וו
M M o o M o o New member 19/7/07 #25 למה לסבך?../images/Emo11.gif מתחתנת: פיט, פטריק, ג'ו ואנדי. מתנשקת: פיט, פטריק ג'ו ואנדי. מתגעגעת: פיט, פטריק ג'ו ואנדי. XD
למה לסבך?../images/Emo11.gif מתחתנת: פיט, פטריק, ג'ו ואנדי. מתנשקת: פיט, פטריק ג'ו ואנדי. מתגעגעת: פיט, פטריק ג'ו ואנדי. XD
S shelly malka New member 19/7/07 #26 ../images/Emo45.gif ../images/Emo194.gif../images/Emo153.gif דרך אגב אני שלי ואני חדשה בפורום....=]
L LadyInPink New member 19/7/07 #27 היי שלי ברוכה הבאה!!! והשתלבות מהירה!!! תהני בפורום ותמשיכי להיות מכורה לפוב... ואם את עדיין לא מכורה תתמכרי...
היי שלי ברוכה הבאה!!! והשתלבות מהירה!!! תהני בפורום ותמשיכי להיות מכורה לפוב... ואם את עדיין לא מכורה תתמכרי...
L LadyInPink New member 19/7/07 #28 אה... ושכחתי הכי חשוב... אני זוהר, 16 (עוד שבועיים) ואני מנשר (חור ליד חיפה...) אם את רוצה מסנג'ר [email protected] אני לא ממש נמצאת שם אבל.... ושוב אני מקווה שתהני... ותשתלבי מצויין....!
אה... ושכחתי הכי חשוב... אני זוהר, 16 (עוד שבועיים) ואני מנשר (חור ליד חיפה...) אם את רוצה מסנג'ר [email protected] אני לא ממש נמצאת שם אבל.... ושוב אני מקווה שתהני... ותשתלבי מצויין....!
S shelly malka New member 19/7/07 #29 תודה.. ו.... ../images/Emo194.gif../images/Emo153.gif הוספתי אותך למסן.. :}
J Jo MilleR New member 22/7/07 #31 ../images/Emo152.gif אני גם מתחתנת- פטריק מתנשקת- ג'ו [תמיד רציתי להתנשק עם מישהו שיש לו אותו שם כמו שלי ] מתגעגעת- אנדי
../images/Emo152.gif אני גם מתחתנת- פטריק מתנשקת- ג'ו [תמיד רציתי להתנשק עם מישהו שיש לו אותו שם כמו שלי ] מתגעגעת- אנדי