אשורונצ´יק....
אצלנו, שאלו אם חייבים לאכול......וגם.....אם מותר לאכול קדימה ואחר כך אחורה......מה שמותר רק למלך...... אבל במשחקים במחשב......חובה לאכול..........הוא לא ממשיך אם לא אוכלים...... אגב, אני משחקת גם שש בש במחשב.....שח......ברידג´........ יופי של משחקים......... לא צריך להתלבש......ולנסוע.... והיריב ,,,,,,, לא מעיז להגיד לך שאתה אידיוט..... או מה קרה למצב הרוח שלך...... ברידג´, זה עוד יותר מתוחכם.....זה נגד אנשים אמיתיים ברחבי העולם.... ויש לעיתים פגישות מדהימות עם אנשים בשעות שונות של היום.... ועולם קטן......זה ממש שם...... שיחקתי נגד סינים, פקיסטאנים....או בשותפות עם אפגאניסטאנית ..... לבנונים, מצרים, המון תורכים משחקים ברידג´........ יפנים גם,,,,,המון המון מארצות הברית.... תמיד כותבים לי shalom בעברית.......כשרואים את שמי.... ולא מעט ישראליים...... המתח הכי גדול הוא כשאני רואה שהפרטנר שלי הוא איזה......עבדדאלה... אחמד, אוסמה........או יאסין.... ואם יראה את הפרטים שלי........ישראל.........יסתלק מבלי לשחק..... רק פלשתינאים,,,,,לא ראיתי בברידג´.. אין להם מחשבים ......או שהמשחק עוד לא הגיע לשם??????????