עם מוכרחים לאכול או בלי מוכרחים

אשור

New member
עם מוכרחים לאכול או בלי מוכרחים

לאכול? שאלת פתיחה לפני משחק דמקה.

אשור

New member
לא זוכרת איך היינו מתחילים בדמקה?

היינו שואלים לפני המשחק אחד את השני את השאלה הזאתי שכן אפשר היה לשחק בשני אופנים.חובה לאכול ,אם לא אכלת הפסדת,אם אכלת יתכן שהפסדת יותר. והיה משחק שלא היה חובה לאכול.

שקדי

New member
אצלנו היו משחקים גם בידקה.........

זה כמו דמקה אבל הפוך כלומר מי שגורם לצד השני לאכול את כל החילים שלו הוא המנצח והיו משחקים את זה רק בשתי שורות ולא בשלוש

ממש לא ../images/Emo4.gif יען כי

אצלנו - הבנות שיחקנו קלאס ו-5 אבנים... או קיפצנו על חבל או גומי . דמקה ושח - שיחקו הבנים.. ואני בכלל .... העדפתי ספרים.

magy

New member
אשורונצ´יק....

אצלנו, שאלו אם חייבים לאכול......וגם.....אם מותר לאכול קדימה ואחר כך אחורה......מה שמותר רק למלך...... אבל במשחקים במחשב......חובה לאכול..........הוא לא ממשיך אם לא אוכלים...... אגב, אני משחקת גם שש בש במחשב.....שח......ברידג´........ יופי של משחקים......... לא צריך להתלבש......ולנסוע.... והיריב ,,,,,,, לא מעיז להגיד לך שאתה אידיוט..... או מה קרה למצב הרוח שלך...... ברידג´, זה עוד יותר מתוחכם.....זה נגד אנשים אמיתיים ברחבי העולם.... ויש לעיתים פגישות מדהימות עם אנשים בשעות שונות של היום.... ועולם קטן......זה ממש שם...... שיחקתי נגד סינים, פקיסטאנים....או בשותפות עם אפגאניסטאנית ..... לבנונים, מצרים, המון תורכים משחקים ברידג´........ יפנים גם,,,,,המון המון מארצות הברית.... תמיד כותבים לי shalom בעברית.......כשרואים את שמי.... ולא מעט ישראליים...... המתח הכי גדול הוא כשאני רואה שהפרטנר שלי הוא איזה......עבדדאלה... אחמד, אוסמה........או יאסין.... ואם יראה את הפרטים שלי........ישראל.........יסתלק מבלי לשחק..... רק פלשתינאים,,,,,לא ראיתי בברידג´.. אין להם מחשבים ......או שהמשחק עוד לא הגיע לשם??????????

שקדי

New member
פעם הייתי משחק שם המון............

מענין אולי אפילו חלפנו וירטואלית איש ע´´פ רעותו מבלי לדעת וגם היו לי שיחות עם אנשים מכל קצווי תבל היום רק אח שלי שם אולי פעם עוד אחזור

שקדי

New member
אצלנו................

הבנים בכלל העדיפו בלורות והיו המון סוגים.....גזוזיות ודוקשיות והשד יודע מה עוד והיינו משחקים על הרחבה של בית הספר ועל הגג למעלה היה עורבני שגידלנו והיה כבר משוחרר והוא היה אורב לבלורות שהיו עפות מחוץ לטווח והיה עט עליהן כמוצא שלל רב והיו צריכים לחדש את המלאי...................

magy

New member
יכול להיות שנפגשנו פעם , שקדי?

בטח הייתי זוכרת אותך........
))))

אטיוד5

Active member
ומה עם

געגע גוגואים מקל קטן, מקל גדול שגם היה נקרא דודק´ס כמדומני שבע אבנים (לא חמש שזה לבנות) אדוני המלך, איפה היית ומה עשית? דומשתיקה (מילה אחת) 123 דג מלוח כבר לא זוכר את הכללים לחלק מהמשחקים האלה. ובאמת רציתי לשאול לגבי קפיצות חבל. אני זוכר את התנועות של פנימנ והחוצה ואת הסיבובים מסביב למקיפים אבל לא זוכר את הכינויים של התנועות. מישהו או מישהי יכולים להזכיר לי?

magy

New member
מי זוכר .......סקופה........

מקל גדול מרביץ למקל קטן על הארץ??? כמו כדור בסיס אבל עם מקל קטן.....במקום כדור..... לא זוכרת שמות של קפיצה בחבל... אבל זוכרת חבל קטן או גומי שליפפנו על האצבעות.....ויצרנו דוגמאות והעברנו מהאחד לשני.......לא חבל........גומי....או שרוך.......

עיניים

New member
לא יכולה

להזכיר לך את הכללים והשמות של הקפיצה בחבל, אבל יכולה להוסיף את משחקי ה"סכין תוקע" באדמה הלחה שאחרי הגשם הראשון, את משחק ה"מותרס" את ה"מחניים", ובבית - שיחקנו "סבלנות"....... וכמובן - את משחקי "טרזן וג´יין" על העצים בשדרה.... זוכרת, כמו היום, את הסוכה שבנינו בין ענפי הברוש הצר......

magy

New member
שמחה לראות אותך......

כן.....הסוכה.....ואני לבשתי חצאית צהובה....שקופה....עם שכבות טול.... שקיבלתי בחבילות המצחיקות מאמריקה......ורקדתי לכולם..... על יד הסוכה......חשבתי שאני רקדנית

אטיוד5

Active member
את הכללים זוכר, רק לא את הכינויים

משהו כמו : 2 בחוץ 3 בפנים בתור דוגמא כלומר מחזור של 5 פעימות 3 קפיצות בפנים, יוצאים החוצה 2 פעימות מחוץ לסיבוב החבל, חוזרים רק שלא קראו לזה 2 בחוץ 3 בפנים היו שמות אחרים

עיניים

New member
נדמה לי

שקראו לזה: "שתיים בלחזור שתיים" (אחת-שתיים, בלחזור שתיים) "שלוש בלחזור שתיים"
)

למעלה